Sizin aradaki mesajlarınıza da baktım da şimdi, Haklısınız. Hediye almayı düşünemediyse de , yeni Doğum yapmış anneye destek vermesi, fiziken çok yardım edemiyorsa dahi, en azından yeni annenin moralini bozmaması lazım ...
fakat ilk babalık tecrübesiyse erkeklerin de, özellikle ablasında, annesinde vs bu süreci hiç görmediyse , odunluk seviyeleri ve anlayışsız Halleri de artıyor haliyle...
İlk Doğumumda hatırlıyorum , ben sancıya bağlanmış yatarken, kafamın dibindeki masada laptop’u ile iş yapıyordu ...
şimdiki aklımla o ana geri dönsem, kalkar paralarım onu da bilgisayarını da ...
ama o zamanlar, ilk tecrübe ; ben de başıma ne geleceğini bilememenin endişesiyle, onunla layıkıyla uğraşamamışım:)
ya da Doğum sonrası bana asla yardım etmeyip, bir de üstüne benim psikolojimi eleştirdiğinde ; çok daha farklı davranırdım... fakat ikimiz de tecrübesizdik ve her şeyde bir ilki yaşıyorduk . İkincide daha farklı oldu herşey . Yine de istediğim kıvamda değildi tabii, üçüncü olsa ancak belki adam olmuştur

Umarım sizin de , zamanla eşinizle birlikte yeni düzene alıştığınız, ondan daha fazla destek göreceğiniz günler gelecek.
Üzmeyin kendinizi.
Yeniden tebrik ederim anneliğinizi.
Sağlıkla büyütün yavrunuzu