• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dogum hediyesi aldiniz mi?

gereksiz bence.hem ben böyle şeylerin eğer yapılacaksa da karşılıklı olması taraftarıyım zaten.

Merhaba hanımlar.Cok şükür sağlıklı bir şekilde bebeğimizi kucagimiza aldık .En önemlisi zaten onu sağlıklı bir şekilde kucagimiza almamız .Fakat insan küçük te olsa bir hediye beklemiyor mu ? Ben mi çok ince düşünüyorum .Hicbir hediye almadi .Evet bebekten dolayı sıkışık bir durumdayız fakat çok abartı birşey almasına gerek yoktu önemli olan beni önemsemediydi .Kirildim evet .Sizin nasıldı doğumlarınız hediye aldınız mı ?
Açık açık istemen lazım bu devirdeki erkeklerden. Hatta link atıp bunu istiyorum De

Hediye olarak dogumda benimle kaldı eşim, göreve yalvar yakar izin alarak gitmedi. Maddi birşey almadım

Iki cocuğum var,ilkinde pırlanta kolye almıştı eşim,hatta gidip beraber seçmiştik, kızıma veririm ilerde büyüyünce diyerek öyle bir seçim yapmıştım.
Oğlum 8.5 aylık,hediye almadı eşim,sordu hatta istersen kolyenin küpelerini alalım diye,gerek yok dedim.
Çok önemli mi derseniz bence değil. Çocuklarım sağlıklı olsun yeter.
Olmasa da olur.
Üzülmeyin bence,maddi durumunuz sıkışıkmış zaten,ilerde istediğiniz birşeyi alırsınız durumlar düzelince.
Birde bilmiyor olabilir eşiniz birşey almasını beklediğinizi.
Sağlıkla büyüsün.

Bizim de durumumuz sıkışıktı o yüzden alacaksan sakın alma dedim. Çünkü alsaydı daha dar bir bütçe olarak bana geri dönecekti. Onun yerine bebeğimin eksiklerini tamamladım, özel bir doktorda kontrollerini düzenli yaptırdım, eksikleri için maaşı beklemek zorunda kalmadım.

tiyatral_34 tiyatral_34 ,
bebeğinizi sağlıkla büyütmenizi dilerim, eşiniz hediye almadı diye üzülmüşsünüz zaten, bu topik içinizi daha da burkmayacak mı? Eşi hediye alan üyeler aldıkları altınların pırlantaların büyüklüğüne ayarına kadar yazıyor zira.

Kaldı ki doğumdu, bebek alışverişiydi derken durumunuz sıkışıkmış, belki o yüzden hediye alamamıştır, hediyenin büyüğü küçüğü olmaz ama bence hediye o kadar da önemli bir şey değil, uykusuz geçecek gecelerinizi paylaşması, bebeğinizin gaz sancısından ağladığı zamanlarda sizin kadar panikleyip çare bulmak için çabalaması, baba olduğunun bilincine varıp sizi bu süreçte yalnız bırakmaması alacağı herhangi bir hediyeden daha kıymetli, ne demek istediğimi zaman içinde daha net anlarsınız, kaşıkçı elmasını boynuma takıp sonrasında elini eteğini çeken bir adam yerine dinleneyim diye bebeğini koynuna alıp susturmaya çalışan bir adamı tercih ederim.

Ben de şu an 18haftalik hamileyim eşim hediye konusunda pek düşünemez açıkçası bende alıştım bu huyuna dert etmiyorum çünkü günlük davranış olarak çok ince düşünceli birisidir. Muhtemelen bana da hediye gelmeyecek çok da önemli değil yatıp kalkıp dua ediyorum ki sağ sağlıklı kavuşmak nasip etsin inşallah Rabbim yavruma...

Ne hissederek bu hediye meslesine takıldığını çok iyi anladım arkadaşım ama yorumlarına dayanarak yazıyorum ki eşin o ince düşünceli yapıda biri değil maalesef sadece hediye konusunda değil genel olarak ince düşünceli değil o yüzden çok fazla bu konuya takılıp üzme kendini sadece evladına odaklan derim.
Rabbim sağlıkla büyütmek nasip etsin inşallah.

Merhaba hanımlar.Cok şükür sağlıklı bir şekilde bebeğimizi kucagimiza aldık .En önemlisi zaten onu sağlıklı bir şekilde kucagimiza almamız .Fakat insan küçük te olsa bir hediye beklemiyor mu ? Ben mi çok ince düşünüyorum .Hicbir hediye almadi .Evet bebekten dolayı sıkışık bir durumdayız fakat çok abartı birşey almasına gerek yoktu önemli olan beni önemsemediydi .Kirildim evet .Sizin nasıldı doğumlarınız hediye aldınız mı ?
Eşimin parası vardı ama almadı :işsiz:

tiyatral_34 tiyatral_34 ,
bebeğinizi sağlıkla büyütmenizi dilerim, eşiniz hediye almadı diye üzülmüşsünüz zaten, bu topik içinizi daha da burkmayacak mı? Eşi hediye alan üyeler aldıkları altınların pırlantaların büyüklüğüne ayarına kadar yazıyor zira.

Kaldı ki doğumdu, bebek alışverişiydi derken durumunuz sıkışıkmış, belki o yüzden hediye alamamıştır, hediyenin büyüğü küçüğü olmaz ama bence hediye o kadar da önemli bir şey değil, uykusuz geçecek gecelerinizi paylaşması, bebeğinizin gaz sancısından ağladığı zamanlarda sizin kadar panikleyip çare bulmak için çabalaması, baba olduğunun bilincine varıp sizi bu süreçte yalnız bırakmaması alacağı herhangi bir hediyeden daha kıymetli, ne demek istediğimi zaman içinde daha net anlarsınız, kaşıkçı elmasını boynuma takıp sonrasında elini eteğini çeken bir adam yerine dinleneyim diye bebeğini koynuna alıp susturmaya çalışan bir adamı tercih ederim.
Evey haklisiniz daha çok moralim bozuldu .Ilgili bir baba evet .Gece yarısı çocuğum diye kalkıp nefes alıyor mu diye bakışlarını çok yakaladım.Ve herşeyin en iyisini almaya çalışır evet .ama işte insan yine de biraz düşünülmek istiyor sanırım .Sağlık olsun .

Eşim hamileyken bana alacağı hediyeyi söyledi.
Ben alacağı hediyeyi istemedim.
İstediğimi gönlümden geçeni söyledim.
İyileşmemi bekliyor beraber gidip alalım dedi.
Fakat bebeğimi doğurmak için o kadar şeyler yaşadım ki, şimdi hediye umrumda değil.
Bebeğime baktığımda bazen katıla katıla ağlıyorum.
Boşver hediyeyi bebeklerimiz sağlıklı, dinli, imanlı, hayırlı bir ömürleri olsunda. En büyük hediyemiz o olsun.
Şu konuda haklısın insan bi incelik istiyor.

Daha almadım ama hoşuma giden bir şey var onu söyledim istiyorum diye. Alırsa alır almazsa da önemli değil sonuçta para ikimizin parası illaki fırsat olunca yapılır.

Back
X