- 14 Ağustos 2018
- 20.208
- En iyi cevaplar
- 2
- 75.992
- 598
- Konu Sahibi tiyatral_34
gereksiz bence.hem ben böyle şeylerin eğer yapılacaksa da karşılıklı olması taraftarıyım zaten.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Açık açık istemen lazım bu devirdeki erkeklerden. Hatta link atıp bunu istiyorum DeMerhaba hanımlar.Cok şükür sağlıklı bir şekilde bebeğimizi kucagimiza aldık .En önemlisi zaten onu sağlıklı bir şekilde kucagimiza almamız .Fakat insan küçük te olsa bir hediye beklemiyor mu ? Ben mi çok ince düşünüyorum .Hicbir hediye almadi .Evet bebekten dolayı sıkışık bir durumdayız fakat çok abartı birşey almasına gerek yoktu önemli olan beni önemsemediydi .Kirildim evet .Sizin nasıldı doğumlarınız hediye aldınız mı ?
Kızımda bilezik , oğlumda cumhuriyet altını aldı.
Ben istemedim kendi düşünüp almış sağolsun.
Bizde kayınvalideler takar bilezik :) Var öyle bir adet
Yani ?Kızımda araba (JİP), oğlumda ev (VİLLA) aldı.
Ben de istemedim, kendi düşünmüş, sürpriz oldu. Sağolsun canım kocammm![]()
Yani ?
Dalga gecmeniz ayıp, eşinizin size aldığı şeyi söylemek elbette ayıp değil.Siz öyle söyleyince herkes söylüyor sandım, bende söyledim. Ayıp mı oldu ki?
Eşimin parası vardı ama almadıMerhaba hanımlar.Cok şükür sağlıklı bir şekilde bebeğimizi kucagimiza aldık .En önemlisi zaten onu sağlıklı bir şekilde kucagimiza almamız .Fakat insan küçük te olsa bir hediye beklemiyor mu ? Ben mi çok ince düşünüyorum .Hicbir hediye almadi .Evet bebekten dolayı sıkışık bir durumdayız fakat çok abartı birşey almasına gerek yoktu önemli olan beni önemsemediydi .Kirildim evet .Sizin nasıldı doğumlarınız hediye aldınız mı ?
altın bileklik almıştı eşim, saat kordonu kadar kalındı:)
Evey haklisiniz daha çok moralim bozuldu .Ilgili bir baba evet .Gece yarısı çocuğum diye kalkıp nefes alıyor mu diye bakışlarını çok yakaladım.Ve herşeyin en iyisini almaya çalışır evet .ama işte insan yine de biraz düşünülmek istiyor sanırım .Sağlık olsun .tiyatral_34 ,
bebeğinizi sağlıkla büyütmenizi dilerim, eşiniz hediye almadı diye üzülmüşsünüz zaten, bu topik içinizi daha da burkmayacak mı? Eşi hediye alan üyeler aldıkları altınların pırlantaların büyüklüğüne ayarına kadar yazıyor zira.
Kaldı ki doğumdu, bebek alışverişiydi derken durumunuz sıkışıkmış, belki o yüzden hediye alamamıştır, hediyenin büyüğü küçüğü olmaz ama bence hediye o kadar da önemli bir şey değil, uykusuz geçecek gecelerinizi paylaşması, bebeğinizin gaz sancısından ağladığı zamanlarda sizin kadar panikleyip çare bulmak için çabalaması, baba olduğunun bilincine varıp sizi bu süreçte yalnız bırakmaması alacağı herhangi bir hediyeden daha kıymetli, ne demek istediğimi zaman içinde daha net anlarsınız, kaşıkçı elmasını boynuma takıp sonrasında elini eteğini çeken bir adam yerine dinleneyim diye bebeğini koynuna alıp susturmaya çalışan bir adamı tercih ederim.