• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dogum hediyesi aldiniz mi?

Bizim ailedeki erkekler pek bir ince dusunceli,ama kadinlar da bayagi paragoz oldugundan ;) herkes dogum hediyesi ister,adamlar da eli mecbur alir. Ben soyledikten sonra bir anlami olmadigini dusunuyorum bu yuzden kendime canim ne isterse onu aldim. Esimden bir sey beklemedim istemedim aklima bile gelmedi acikcasi

Benimki araba almıştı. İçi de altın külçe doluydu. Bebeği koymaya yer bulamadık. Mecbur arabayı eşim sürdü, ben taksiyle döndüm. Kapı tokmağında da saat kordonu kadar kalın bileklik vardı. Koluma takınca ağırlıktan kolum sündü 3 santim. Hala öyle bir kolum diğerinden uzun geziyorum.

Ahahahahah en cok bu yoruma güldüm 🤣

Biz anneysek onlarda baba ben hediye olayina sacma bakiyorum illaki olacak bisey dogum bunun odule ihtiyaci yok ha hastanede ne icin olursa olsun yatana bi cicekle yiyecek felan zaten alinir yeterli bence ama ben dogumdayken esim gitmis kis diye iki tane baya kalin diz kapaga kadar corap almisti logusayim diye :KK70:ne gerk vardi boyle pahali bi hediyeye dedim cok bozuldu:kızgın:

Ne alaka ya allah askina hanim efendi tasiyan sikintiyi cek3n kim kusmasi suyu buyu derjen herseyi gectim dogum sancisi
Olabilir, dünyanın kuralı bu, bir tercih değil, sembolik olarak karşılıklı ufak hediyeler almak bu kadar zor olmamalı yada beklenmesin

Hediyeden ziyade bir cicek alip gelir diye beklemistim hastaneye , almamisti. Daha sonra soyledim hic aklima bile gelmedi cok gergindim vs. Demisti simdi 2. Bebegimiz olacak bakalim ne olacak :halay::halay::halay::rolleyes:

Ilk doğumumda ev borcu ödeniyordu gümüş yüzük almıştı ikinci de ise araba aldım ya diye geziniyor hala :bicak:Araba da kendi üzerine olan evdeki tek araba ama ben diğerini kullanamıyorum diye benimiçin değiştirmiş yoksa sadece kendine almazmisti bu arabayı fazlaymış :halay:Takı kesinlikle istememiştim zaten iki hamileliğimde de evime hırsız girdi ve alyansim tektasim sonra ki alyansim ve temaslar altın setim ve daha birçok şey gitti ve bende travması kaldı keşke diyorum elimdekiler gitmeseydi hediye de istemezdim :KK57:

Ilk doğumumda ev borcu ödeniyordu gümüş yüzük almıştı ikinci de ise araba aldım ya diye geziniyor hala :bicak:Araba da kendi üzerine olan evdeki tek araba ama ben diğerini kullanamıyorum diye benimiçin değiştirmiş yoksa sadece kendine almazmisti bu arabayı fazlaymış :halay:Takı kesinlikle istememiştim zaten iki hamileliğimde de evime hırsız girdi ve alyansim tektasim sonra ki alyansim ve tektaslar altın setim ve daha birçok şey gitti ve bende travması kaldı keşke diyorum elimdekiler gitmeseydi hediye de istemezdim :KK57:

Hanımlar eşimin günahını almışım .Bugün kargo geldi çok kaliteli bir kol saati almış .Çok utandım bi de bunun kavgasını yaptım .Supriz yapmak istediği için o şekild e konuşmuş çok sabırsızsin dedi .E ama 20 gün geçmiş ben nereden bileyim .Yine de kendimi çok kötü hissettim

Almali tabiki ne gerek var diyenlere hayret ettim sen tasi canindan can kat babayla bir mi annenin durumu. Yani herkes imkani dahilinde yapabilir biseyler. Benim esim teraryum aldi dogumdan sonra ama daha onceden 5taş sözü vardi ben cok istiyordum bebek olursa alicam demisti hos hala alamadi maddi durumlardan dolayi ama ev kredimiz bitince ilk isimiz onu almak olacak az kaldi insallah :) sizin icin sevindim bu arada dusunmus almis ne guzel sizde onun gonlunu alirsiniz nasilsa

Sperm olayına bile girilmiş. Bu kadınları anlayamıyorum. Kimisi demiş önemli değil, kimisi demiş aldı ama almasa da olurdu. " Almasa da olurdu kısmını tatmadan konuşmak doğru değil.

9 ay taşısın ya da taşımasın , sancısını çeksin ya da çekmesin eve bir melek geliyor ve o meleğin en büyük yardımcısı evdeki anne.

Sadece bu anı bile motive etmek için anneyi şenlendirmek adına hediye almalı erkekler.

Sarılmalı, güzel sözler söylemeli , hediyeler almalı.

Neden bu kadar olumsuz bakıyorsunuz hayata . Hayat arkadasligin gereklilikleri bunlar.

Erkek kadının, kadın erkeğin alanları doğrultusunda sevindirmeli birbirini.

Kadın dünyasıyla erkek dünyası bir değildir. Kadınlar narindir , ilgi bekler . Onemsenmek ister.

Sakayla karisik sordum dogum hediyesi ne alicaksin diye.Dogum gunu sandi onu da sutyenler artik yavas yavas sıkmaya basladigi icin yeni sutyen alicam sana dedi gulerek😂 Esimin hediye kulturu hic yoktur.O yuzden hic beklentim yok.Hic birseyde gozum yok zaten.Yeterki saglikla kucagima alayim insallah🙏

Hanımlar eşimin günahını almışım .Bugün kargo geldi çok kaliteli bir kol saati almış .Çok utandım bi de bunun kavgasını yaptım .Supriz yapmak istediği için o şekild e konuşmuş çok sabırsızsin dedi .E ama 20 gün geçmiş ben nereden bileyim .Yine de kendimi çok kötü hissettim
Niye kötü hissedecekmissin ki!! Hediye illaha istiyorum demeden gelmiyorsa o hediyeyi senin de dile getirmen çok doğal.Bunlar anı olacak şeyler ,ileride kolundaki saate her baktığında gözünde bebeğini kucağına aldığın o ilk an canlanır ...güle güle büyüt kuzunu,saatini de iyi günlerde kullan 😘

Dogum yaptigim donemde durumumuz pekisait degildi.Bebegim bibucuk yaşina gelince aldi eşim.
almasaydida olirdu,o saglikli,biz huzurluyuz gerisi boş.takmayin böyle şeyleri

İlk dogumumda 3 tane Ata altını almıştı ,ama benim tayinim nedeniyle yatan yol harcirahimla 😅 ikincide ben günlük kullanabileceğim yüzük,kolye ve kupeden oluşan ince üçlü bir set istedim. Erkeklerin aklına bu tür şeyler pek gelmez güzelim.Eger illaha istiyorsan ve butceniz uygunsa anneler gününde anne- bebek kolyesi diye geçen bir kolye isteyebilirsin
Bence de. Link atıp resim atıp bunu beğendim demek en güzeli 😬😬

Back
X