• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğum günümde sevgilim birşey yapmadı :(

Adam Şırnak gibi bi yerde görevdeyken; Kelle koltukta üstüne beğendiniz diye istediğiniz parfume imkansızlıkta tüm imkanıyla paralar saçıyorken; siz hala ''ama benım dogum gunumu kıtlamaadıııı'' tribi basıyorsunuz.. Sağ-sağlim yaşıyor olması en büyük hediye olması gerekirken...

Biraz empati lütfen adam Şırnak gibi yerde çalışıyor mesajlada kutlaması arayarak ta kutlamis hediye de tamam eee daha ne. beklentiyi bu kadar yüksek tutmayın bitmiyorki o güzel günlerde , hep süpriz hediye .

Birde erkekler çok ta önem vermiyorlar böyle günlere sen yapmasan da sorun etmez yani.

Öncelikle bana kelebek konunun biri bitmeden diğerini açıyorsun demeyin lütfen
Bugün benim doğum günüm ama o kadar mutsuzum ki şuanda anlatamam
Sevgilim dün gece 12 de çok güzel bir mesaj attı sağolsun bugün de ayrıyeten kutladı. Ama sanırım ben daha fazlasını bekliyordum ondan
Birkaç ay önce hiç kokusunu bile bilmediğim çoğu kişinin çok güzel bir koku diye önerdiği markası paco Rabbane lady million olan parfümü almak istediğimden bahsetmiştim çok da heveslenmiştim.
Sevgilim de bunu unutmamış Şırnak da bujiteri gibi bi yerin önünden geçerken parfümler görmüş sonra beni aradı o istediğin parfümün adı neydi dedi bende söyledim ne oldu diye sordum bişey demedi bak sakın alma zahmet etme dedim günlük bir hediye ve pahalı diye fiyatı 200-250 arası
5 dk sonra aradı almış çok sevindim ama konuşurken bian da bana buda senin doğumgünü hediyen olsun askım dedi ben biraz şaşırdım açıkçası 1 ay önceden hediye alıp da insan öyle der mi ?
Sanki parfümü aldım böylelikle doğumgünü hediyesi almaktan kurtulayım der gibi oldu biraz.
Yada ne bileyim madem doğumgünü hediyesi niyetiyle aldı neden 1 ay önceden dan diye söylüyosun dimi ama
İnsan parfümü 3 yıllık sevgilisine gündelik hayatta normal bi hediye olarak da alıyor zaten illa ki onu doğumgünüme pay biçmesi gerekmezdi diye düşünüyorum
Her neyse sonra bana parfümün fotosunu attı üstünde tester yazıyor.Bazı orjinal testerler oluyor buda mı onlardan bilmiyorum belki de kandırdılar onu orjinal diye Şırnak da çok kaçak mal satılıyor çünkü yada
ucuza kapatmaya çalıştı gibi doğumgünü hediyesini bu duruma çok üzüldüm... Bu arada parfüm de hala onda gelirken getirecekmiş öyle dedi.

Bugün de bütün gün boyunca işyerinde kapı her çaldığında bi heyacanla bekledim sürpriz bir çiçek tek bi gül yada pasta ne bileyim...
Ama gelmedi, akşam oldu yoldayım eve geliyorum hala bi umut acaba kız kardeşimden göndermiş midir diye geldim eve oda yok.
Resmen hayal kırıklığı yaşadım ondan hiç beklemezdim
Biraz öncede beni aradı benim sesim bozuktu tabi trip yaptım açıkcası biraz
Üsteledi sen anla acaba niye böyleyim dedim sonra bağırdı söyle kelebek diye
Bende başladım ağlamaya, ya ben senin 3 yıllık sevgilinim ve uzaktayiz bir insan bu kadar mı düşüncesiz olur bütün gün boyunca senden gelecek tek bir gülü yada minicik bir pastayı bekledim işyerinde kutladılar evdekiler normalde kutlamaz bende bu duruma hep çok içerledim bunu sevgilim de biliyor en azından bunu düşünerek olsun kız kardeşimden küçük bir pasta gönderebilirdin, suçlu kabahatli olunca nasılda Buket Buket çiçek gönderiyorsun dedim
Tabi hıçkıra hıçkıra ağlıyorum sna yazıklar olsun kelebek hiç bişey demiyorum dedi parası yoktu o yüzden öyle dedi güya ben anlayışsız kötü oldum
Ya Benim doğumgünüm aylar öncesinden belli benim için maddiyat önemli değil ki sen benim için bi 20 lira da ayıramosan diyecek birşey bulamıyorum sana beni hiç düşünmüyosun dedim oda tamam kelebek tamam dedi sinirli sinirli kapattık üste çıkıyo bide

Ya kızlar haksız mıyım Allah aşkına
Ben ona her doğumgünün de kaç ay önceden ne yapabilrim nasıl bi hediye alsam nasıl sürpriz yapsam diye düşünüyorum o bi gül ufacık bir pasta dahi göndermiyor
Bu arada parası yokmuş işte demeyin daha 2-3 hafta önce gayet de parası vardı geçen hafta ailesine para gönderdi halasına gönderdi polis memuru güzel de maaşı var benim için 20 lira ayıramıyor mu bu adam siz söyleyin Allah askına
Ben mi abartıyorum
Sizin şükür etmeniz gerekirken yaptıklarınıza ve düşündüklerinize bakın yahu .
Ben 3 yıllık evliyim , eşim bana 1 kere parfüm aldı oda nişanlıyken , her doğum günümde bana parfüm almıyor cnm ,
Ki sevgililer her zaman parfümmü alırmış yani , adam sana 250 tlye parfüm alıyor , sen onu alıp başının üstünde taşıyacağın yere bide daha fazla şeyler bekliyorsun , yanlışsın kuzum :KK67:

Öncelikle bana kelebek konunun biri bitmeden diğerini açıyorsun demeyin lütfen
Bugün benim doğum günüm ama o kadar mutsuzum ki şuanda anlatamam
Sevgilim dün gece 12 de çok güzel bir mesaj attı sağolsun bugün de ayrıyeten kutladı. Ama sanırım ben daha fazlasını bekliyordum ondan
Birkaç ay önce hiç kokusunu bile bilmediğim çoğu kişinin çok güzel bir koku diye önerdiği markası paco Rabbane lady million olan parfümü almak istediğimden bahsetmiştim çok da heveslenmiştim.
Sevgilim de bunu unutmamış Şırnak da bujiteri gibi bi yerin önünden geçerken parfümler görmüş sonra beni aradı o istediğin parfümün adı neydi dedi bende söyledim ne oldu diye sordum bişey demedi bak sakın alma zahmet etme dedim günlük bir hediye ve pahalı diye fiyatı 200-250 arası
5 dk sonra aradı almış çok sevindim ama konuşurken bian da bana buda senin doğumgünü hediyen olsun askım dedi ben biraz şaşırdım açıkçası 1 ay önceden hediye alıp da insan öyle der mi ?
Sanki parfümü aldım böylelikle doğumgünü hediyesi almaktan kurtulayım der gibi oldu biraz.
Yada ne bileyim madem doğumgünü hediyesi niyetiyle aldı neden 1 ay önceden dan diye söylüyosun dimi ama
İnsan parfümü 3 yıllık sevgilisine gündelik hayatta normal bi hediye olarak da alıyor zaten illa ki onu doğumgünüme pay biçmesi gerekmezdi diye düşünüyorum
Her neyse sonra bana parfümün fotosunu attı üstünde tester yazıyor.Bazı orjinal testerler oluyor buda mı onlardan bilmiyorum belki de kandırdılar onu orjinal diye Şırnak da çok kaçak mal satılıyor çünkü yada
ucuza kapatmaya çalıştı gibi doğumgünü hediyesini bu duruma çok üzüldüm... Bu arada parfüm de hala onda gelirken getirecekmiş öyle dedi.

Bugün de bütün gün boyunca işyerinde kapı her çaldığında bi heyacanla bekledim sürpriz bir çiçek tek bi gül yada pasta ne bileyim...
Ama gelmedi, akşam oldu yoldayım eve geliyorum hala bi umut acaba kız kardeşimden göndermiş midir diye geldim eve oda yok.
Resmen hayal kırıklığı yaşadım ondan hiç beklemezdim
Biraz öncede beni aradı benim sesim bozuktu tabi trip yaptım açıkcası biraz
Üsteledi sen anla acaba niye böyleyim dedim sonra bağırdı söyle kelebek diye
Bende başladım ağlamaya, ya ben senin 3 yıllık sevgilinim ve uzaktayiz bir insan bu kadar mı düşüncesiz olur bütün gün boyunca senden gelecek tek bir gülü yada minicik bir pastayı bekledim işyerinde kutladılar evdekiler normalde kutlamaz bende bu duruma hep çok içerledim bunu sevgilim de biliyor en azından bunu düşünerek olsun kız kardeşimden küçük bir pasta gönderebilirdin, suçlu kabahatli olunca nasılda Buket Buket çiçek gönderiyorsun dedim
Tabi hıçkıra hıçkıra ağlıyorum sna yazıklar olsun kelebek hiç bişey demiyorum dedi parası yoktu o yüzden öyle dedi güya ben anlayışsız kötü oldum
Ya Benim doğumgünüm aylar öncesinden belli benim için maddiyat önemli değil ki sen benim için bi 20 lira da ayıramosan diyecek birşey bulamıyorum sana beni hiç düşünmüyosun dedim oda tamam kelebek tamam dedi sinirli sinirli kapattık üste çıkıyo bide

Ya kızlar haksız mıyım Allah aşkına
Ben ona her doğumgünün de kaç ay önceden ne yapabilrim nasıl bi hediye alsam nasıl sürpriz yapsam diye düşünüyorum o bi gül ufacık bir pasta dahi göndermiyor
Bu arada parası yokmuş işte demeyin daha 2-3 hafta önce gayet de parası vardı geçen hafta ailesine para gönderdi halasına gönderdi polis memuru güzel de maaşı var benim için 20 lira ayıramıyor mu bu adam siz söyleyin Allah askına
Ben mi abartıyorum
Kaç yasindasin tamamen simariksin. Şırnak'ta adam yarına çıkacağı meçhul ortam kötü sen neyin derdindesin be güzelim?

Abartmıssın doğum günü hediyeni doğum gününde değil de erken almıs ki sende ne ıstedıgını erken soylemıssın.. Ne var bunda herseyden nem kapıyosunuz erkekler sonra kacıyor sonra da vay niye kactı. Almıs hediyeni ve seni kutlamıs daha napsın takla mı atsın

Yaa tabi ki de onun canından sağlığından önemli dğeil hiçbir şey ama orda da sürekli bu psikolojiyle yasamıyor ki arkadaşlarıyla sohbet ediyor gülüyor eğleniyor cafeye gidiyor nette takılıyor okey oynuyor hayatına devam ediyor yani dünde akşama kadar izinliydi ve facede arkadaşlarıyla geyik yaptı 10 dk sını alırdı beni düşünseydi bunları yapması tabii bunun içinde para lazım bunuda önceden düşünseydi
Bunları da yapmasın mı ? Bence çok beklenti içindesin. Sevgilinin olduğu gibi kabul edersen daha mutlu olursun. O senin kadar özel günlere önem vermiyorsa zorlamanın alemi yok bence.

Tester almis ucuza kapatmis..
20 liralik bisey alsa bile yeter..
Neye saracagini sasirmissin.

Bence haklısın canım. Bende olsam bende beklerim. En azından hediyeni içine güzelbir not yazarak gönderebilirdi. Tabi aldığı hediyeyi 1 ay önceden söylemesi de ayrı saçmalık. Ama bazen erkekler böyle şeyleri düşünemiyorlar.. Ben senin yerinde olsam onun doğum gününde hiç bişey almazdım....
Ben öyle yapmıyorum işte o kadar kafamı yoruyorum ki ne yapabilirim bi özelliği olmalı sıradan olmamalı nasıl daha çok mutlu olur diye, insan böyle karakter de olunca ister istemez karsıdan da görmek istiyor

arkadaşım senin hayallerin paris, erkek arkadaşın şırnak....
git kendine zengin sana her an pahalı hediyelerle sürpriz yapacak birisini bul, adam şırnakta polis kim bilir her gün neler neler yaşıyor sen neyin peşindesin, bence bu konuyu da bahane et ayrıl, hiç olmazzsa çocuk rahat etsin...
Şırnak da diye hayatı durmadı ki herseyi yapmaya devam ediyor. Ailesi için düşünüyor doğum günü hediyesi yada başka şeyler, cafelere gidebiliyor okey atıyor geyik sohbetleri yapıyor anlıcağınız hayatı bi şeklde devam ediyor. Doğum günümden önce kendisi ayarlayablirdi çok vaktini de almazdı zorlamazdı da diye düşünüyorum

Ne güzel anlatmışsınız, sorun bana ne kadarlık hediye aldığı değil işte .
Zaten aldığı parfüm de 250 lira değil orası ayrı bi muhabbet.
Benm üzüldüğüm şey ben özel günlere önem veririm hele onunkine bi başka, onun ailesine bile öyle hediye alırım mutlaka.
Benim söylediklerim basit bi örnekti ben bi gül küçük bi pastayla mutlu olabilecek bi kzım. Bunlar için de 20 lirasının olması yeterliydi.
Sizcede böyle özel bigün için önceden 20 lira kenarına koymaması hatta ve hatta daha 1 hafta önce halasına 100 lira sigara parası göndermesi , belki tutar diye 50 tl ile iddaa kuponu yapması normal mi

Canım bak uyardın bu sefer sanmıyorum ki gene aynı hataya düşsün.

Adam Şırnak gibi bi yerde görevdeyken; Kelle koltukta üstüne beğendiniz diye istediğiniz parfume imkansızlıkta tüm imkanıyla paralar saçıyorken; siz hala ''ama benım dogum gunumu kıtlamaadıııı'' tribi basıyorsunuz.. Sağ-sağlim yaşıyor olması en büyük hediye olması gerekirken...
Yaa orası ayrı tabi ki Allah onun canına sağlına bir şey vermesin Rabbim korusun hepsini yalnız bu başka o başka .
Dün bütün gün çalışmıyordu izinliydi facede akşama kadar arkadaşlarıyla geyik sohbeti yaptı gördüm.
Bu kadar sıradan bigündü yani onun için. Ben onun düşüncesizliğine kızıyorum anlıyacağınız .
Hergün sürekli konuşuyoruz sıkıntılı bi durumda niye boğazına tas basayım adamın.
Sadece gayet normal bigün geçirdi izinliydi dinlendi ama benm doğumgünüm olmasının onun için hiçbir özelliği olmadığını farkettim

Sizin şükür etmeniz gerekirken yaptıklarınıza ve düşündüklerinize bakın yahu .
Ben 3 yıllık evliyim , eşim bana 1 kere parfüm aldı oda nişanlıyken , her doğum günümde bana parfüm almıyor cnm ,
Ki sevgililer her zaman parfümmü alırmış yani , adam sana 250 tlye parfüm alıyor , sen onu alıp başının üstünde taşıyacağın yere bide daha fazla şeyler bekliyorsun , yanlışsın kuzum :KK67:
Yanlış anlaşıldı sanırım aldığı parfüm 250 tl değil, zaten mümkün değil o parayı o parfüme de vermez en fazla 50 tl 1 yada 2 sayfa öncesinde foto attım anlıyorsanız parfümden bir bakın ürün tester muhtemelen adam bunu abi orijinal biz ucuza satıyoruz diyip kandırdı

Siz haklısınız. Ben taa burdan bu adamın sizi önemsemediğini anladım. Olay gidip parfüm almak değil işte. Kız zaten o parfümü istediğini ona söylemiş. Yani düşünülmüş emek verilmiş bir hediye bile yok ortada.

Ben seni haksız buldum. Benim eşim de bana doğumgünümde (henüz 9 aylık evliydik) sadece pasta alıp gelmiş. Çok da mutlu oldum. Fazlasını beklemedim. Sana 250 liralık parfüm bile az gelmiş

Yanlış anlaşıldı sanırım aldığı parfüm 250 tl değil, zaten mümkün değil o parayı o parfüme de vermez en fazla 50 tl 1 yada 2 sayfa öncesinde foto attım anlıyorsanız parfümden bir bakın ürün tester muhtemelen adam bunu abi orijinal biz ucuza satıyoruz diyip kandırdı
Ya sonuçta 50 tllik bi parfüm , valla doğru söyliyim ben kendime bile parfüm alırken 25 tlden yukarı çıkmadım hiç. 50 de olsa 250 de olsa hediye alınmış size daha fazlasını bekliyorsunuz

Kaç yasindasin tamamen simariksin. Şırnak'ta adam yarına çıkacağı meçhul ortam kötü sen neyin derdindesin be güzelim?
Dün itibari ile 22yaşındayım ama şımarık bir kız olduğumu düşünmüyorum.
Tamam olduğu yer kötü bir yer ben bunu bliyorum ama hergün sürekli konuşuyoruz zaten.
Orda olması böyle ufacık birşeyi düşünmesine engel değil ki dün bütün gün müsaitti izinliydi
Dün akşam da konuştuk bu konuyu, zoruma giden şu oldu iş yerindekiler bile pasta alıp kutladı 7 kat el yani onlar.
Ama 3 yıllık sevgilim ya bu kızında bugün doğumgünü diyip de tek 1 gül göndermedi yada ufacık bir pasta bunun siparişini vermesi en fazla 10 dk. Ne kaybederdi ki.
Akşam konuştuğumuzda param yoktu dedi tahmin de etmiştim.
Ben zaten ona sinirlendim parasının olmamasını anlıyorum ama o bilerek parasız kaldı.
Yani aklına gelmiş ama param yok diye yapamamış daha sonra yaparım diye düşünmüş .
Akıllı başlı adam 1 ay öncesinden sevglimin doğum günü var diyip de 4.000 tl maaşın içinden 20 tl kenara elbette koyabilirdi.
Ama bizimkinin daha önemli meseleleri var
Ailesine para göndermek gibi halasına 100 tl sigara parası göndermesitutar diyip 100-150 tl parayı idaaya yatırmak gibi.
Bunlara para harcarken sorun yok bana gelince ben düşündüm senin deidklerini de yapacaktım ama param yoktu demesi sinir bozucu
:skandal:

Kendi içinizde çelişiyorsunuz cok tuhafsınız.
200-250 tl lik parfüm almış. otur aşağı. birde ağlayıp kücük kız cocukları gibi şikayet ediyosunuz.

O parfümü kırardım sanırım ben olsam :KK53:

Back