Doğum günümde sevgilim birşey yapmadı :(

sevgilin para saçıyor mübarek:))
sigara parası göndermesi de bir tuhaf.
kalan parayı da yemiş içmiş gezmiştir.
işin çok zor senin.

Başka bir planı vardır belki. Bence uzatma artık sen de

Tamam canım orjinal tester bu.lady million ağır bir parfüm yaa keske baska bisey aldirsaydin.
Teşekkür ederimmm
Dediğim gibi ben kokusunu bilmiyorum aslında ağır kokuları seviyorum ama nette falan öyle güzel yorumlar okudum ki merak ettim almak istedim. Bna fırsat bırakmadan sevglim almış.
Siz nerden anladınız peki orj.tester olduğunu bilgilisiniz sanırım bu konularda

Talafi eder bence. Hatta bence dediğim gibi başka bir planı vardı ama size parası olmadığını söyledi.
Aslında şöyle parası yokmuş o konuda yalan söylemez, açıkça dedi param yoktu bende gidince birşeyler yaparım diye düşündüm dedi ama tabii akşam tartışırken söyledi bunu

Canim,repliKa olanların kutusunun üstünde altında falan arapça harfler yazar.zaten sıktiginda koku aynıdır ama kalıcılık farkı var.orjinali 24 saatse diyelim ki,replika olanlar 5 6 saat falan.orjinal tester olanlarin kutusunda tester yazar zaten.zaten parfümün orjinal kutusu bu değil. Tester kutusu bu.tabi şu da var,replika bi ürünü orjinal tester kutusuna koymuslarsa bilemiycem.neticede sirnak burası

Anladımmmm teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için

Bence konu sahibi paragöz pahalı hediye derdinde biri değil. Güzel bir kitap alıp içine güzel birşeyler yazıp yollasa o bile mutlu ederdi. Konu para degil yani. Sevgilisinin yaptığı "al hediyeni de o gün gelince de başımı agritma" der gibi olmuş.

İlk kez seni haksız buldum kelebek.

Sen bu adamın maddi durumunu biliyorsun ve beklenti içine girmişsin.

Daha maaş almasına 1 hafta var, sen diyordun her ay maaşından sadece 300-400 tl kalıyor eline.

300-400 tl yeme ve içmeye ancak yetmiştir ve sana 5 tl'lik gül alacak parası bile kalmamıştır muhtemelen.

Bence bu konuda anlayışlı olmalıydın.

Ama hala bu adam ile olamayacağınızı düşünüyorum ama sen ısrarla devam ediyorsun.

İlerde evlenince de ailesine bakmaya devam eder, sen de şikayetlenmeye...

Şırnak gibi bir yerde görev yapan bi adama böyle bi konu yüzünden trip yapma. Ayrıca o adamın orda hergün nefes alması bile sana hediye olmalı. Allah hepsini korusun.

Kelebek hanım neden bu adamla beraberlik konusunda bu kadar ısrarcısınız? Niye hala ayrılmıyorsunuz bu adamdan? Daha önceki bir konunuzda yorum yapmıştım. Bu adamdan bir cacık olmaz. Siz bunu ne zaman anlayacaksınız acaba? Hayatınızı yakıyorsunuz resmen.

Aynennnn öyleeee Zaten ben parfüm paramı biriktirmiştim o bana aldım diyince hatta biriktirdiğim parayla bende ona aldım. Amacım pahalı hediye aldırtmak olsa neden kendimdeki parayla ona parfüm alayım ben

Madem bu kadar sorun AyrıL gitsin neyi bekliyorsun ki ? Tamam ben de eşime çok kapris yaptım hediyeleri de gani gani aldirdim ama adam Şırnak gibi bir yerde değildi. Bilmiyorum kendi içinde haklı olabilrsn . Gitmiyorsa ilişki yol ver

Sevgili ellizan benim kızgınlığım neye biliyor musun 2 hafta önce 700 tl param var diyordu.
Onu ne yaptı ne etti harcadı benim bildiğim 100 tl geçen hafta halasına gönderdi sigara parası kocası para vermiyormuş da
100 tl kadar iddaa oynadı belki tutar diye ama tutmamış iyiki de tutmamış akıllanır belki
Eeee adam bunlara gelnce paran var da 1 ay önceden planını yapıp benim doğum günüm için nasıl 20 tl kenara koyamıyorsun.
Bana gelince param yoktu gelnce yapcaktım diyor.
Hayır parası vardı o kendisi yok etti halasına 20 lira eksik gönderseydi 2 paket daha az sigara içerdi
Benim ogün ki mutluluğumdan değerli mi halasının 2 paket sigarası

Beklentilerinizi çok üst sınırda yaşamazsanız bu üzgün tripli durumda olmazsınız bence
Adam ŞIRNAK'TA zaten öNEmsemiş ve 1 ay sonraki olan doğum gününüz için parfümü alıp DOĞUMGÜNÜNÜ hatırladığını vurgulamış.Ne yapsın yani ?Adam şırnakta ya hu ! bence biraz anlayışlı olun....

Adamın önceliği ailesi..
Ya bu şekilde kabulleneceksin ya da ilişkiyi bitireceksin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…