• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğum günümde sevgilim birşey yapmadı :(

önceliğin ailesi olması gerekmiyor mu zaten

Tabi ki aile öncelikli

Ancak kelebeğin konularını okursanız anlarsınız fazlaca aileci, defalarca ailesi için kredi çeken ve sürekli ailesinin borcunu ödeyen biri.

Kelebeğe ise ev, eşya,gelinlik, düğün,takı isteme, maddiyatçı olma, iki gönül bir olunca samanlık seyran olur tarzında davranıyor.

Parası Yok biliyorum ama kartları var Başka bir durum söz konusu olunca Çek kartı Çek kartı. Daha 1 hafta önce son paramı halama gönderdim 100 TL attım sigara alamıyorum kocam para vermiyor demiş halası da gençken ona çok sigara verirmiş vs vs... Halasına 80 TL gönderseydi bi sigara parası içinden ya kelebeğin de haftaya doğumgünü var diyip de insan düşünmez mi hiç
Şaka mı bu ana baba dışında bütün sülale yiyici.Hadi ana babayı geçtim artık da hala da mı para istiyor yuh artık be !
Üstelik zaruri bi iihtiyaç da yok keyfi tamamen.
Neyse sonuçta bu adamı seviyorsun ilerde evlenir çalışır çabalar bu adamın sülalesini doyurur borçlarını ödersin.

Ben kimseden parfüm istemedim, bana kalırsa aldığı yerdeki adam ona buda orjinal ama kaçak olduğu için uygun dedi ve 40-50 TL gibi bir fiyata aldı çünkü parfümü araştırmıştım daha önceden.
Bu arada yaptıklarımı kimsenin gözüne sokmaya çalışmıyorum sizin gözünüze soksam ne sokmasam ne tanımıyorum Bile elime ne geçecek ki
Ben sadece onu ne kadar düşündüğümü anlatmaya çalışıyorum o bana kötü anlatıyor yemekleri bende üzülüyorum işten geliyorum yorgun argın gece yarılarına kadar uğraşıyorum 2 günlük yola göndermek için sadece o mutlu olsun yüzü gülsün diye mevzu bu anlayacağınız
E birazcık akıllan da bundan sonra yapma bari.
Bu arada parfümü kendim getirmek istiyorum demiş neden çünkü böylece eli boş gelmemiş olacak bir daha hediye almak zorunda kalmayacak.

Canım snein sevgilin doğuya göreve gitmişti. Yalnızım burda illa da evleneliö diye tuttutuyordu.. sen o musun? Eğer oysan o zaman da demiştim sevgilin bencil.. bir sürü borcu var param yok diyor bide ailesine halasına para mı gönderiyor. Üstelik işine gelince kargoyla bişiler gönderebiliyor. Ben isteklerini çok göremedim. Madem parfüm hala elinde değil neden söyledi. Doğum gününde kargo ya verseydi. Resmen aradan çıkarmış doğum gününüü. Bide gelirken eli boş gelinmez o zamanda bi hediye alması lazımdı onun içinde parfümü düşünüyor yoksa şimdi ye kargoyla göndermişti. Resmen bir taşla (hediyeyle) 3kuş.. ohh..

Bu arada bazı yerlerde şöyleki her parfüm kolisinin içinden bir orjinal Tester çıkar. Tezgahlar da ılan testeri idareli kullanıp arttırdıklarını satarlar. Muhtemelen öyle bişi.. 40tl falan oluyor ortalama..

Canım snein sevgilin doğuya göreve gitmişti. Yalnızım burda illa da evleneliö diye tuttutuyordu.. sen o musun? Eğer oysan o zaman da demiştim sevgilin bencil.. bir sürü borcu var param yok diyor bide ailesine halasına para mı gönderiyor. Üstelik işine gelince kargoyla bişiler gönderebiliyor. Ben isteklerini çok göremedim. Madem parfüm hala elinde değil neden söyledi. Doğum gününde kargo ya verseydi. Resmen aradan çıkarmış doğum gününüü. Bide gelirken eli boş gelinmez o zamanda bi hediye alması lazımdı onun içinde parfümü düşünüyor yoksa şimdi ye kargoyla göndermişti. Resmen bir taşla (hediyeyle) 3kuş.. ohh..

Bu arada bazı yerlerde şöyleki her parfüm kolisinin içinden bir orjinal Tester çıkar. Tezgahlar da ılan testeri idareli kullanıp arttırdıklarını satarlar. Muhtemelen öyle bişi.. 40tl falan oluyor ortalama..
Evettt maalesef ben o'yum :KK12:
Dün akşam çok kızdım zaten hastaydım hem ağladım hem fırçaladım sesim kısıldı ağlamaktan vallahi :cry:
Parfümün ben parasında değilim gerçekten almış aklına gelmiş ama onu doğumgünü hediyesi olarak değil de sadece içinden geldiği için bana almış olsaydı daha çok sevinirdim.
1 ay önceden alıp da bunuda doğumgünü hediyesi yaparsın demesine bozuldum
İnsan bi özenir ya ben kaç gün kapı kapı doluşuyorum hediye arıcam diye, nette dolanmaktan bi hal oluyo değişik bir sürpriz yada hediye fikri bulurum diye.
Oda bir bujiterinin önünden geçerken görsün parfümü alsın sonrada al bunuda d.günü hediyesi yaparsın desin böyle bi basitlik mi var ya

Sevgili ellizan benim kızgınlığım neye biliyor musun 2 hafta önce 700 tl param var diyordu.
Onu ne yaptı ne etti harcadı benim bildiğim 100 tl geçen hafta halasına gönderdi sigara parası kocası para vermiyormuş da
100 tl kadar iddaa oynadı belki tutar diye ama tutmamış iyiki de tutmamış akıllanır belki
Eeee adam bunlara gelnce paran var da 1 ay önceden planını yapıp benim doğum günüm için nasıl 20 tl kenara koyamıyorsun.
Bana gelince param yoktu gelnce yapcaktım diyor.
Hayır parası vardı o kendisi yok etti halasına 20 lira eksik gönderseydi 2 paket daha az sigara içerdi
Benim ogün ki mutluluğumdan değerli mi halasının 2 paket sigarası

:KK57: Bir tek halası eksikmiş o da gelmiş tam olmuş.Senin bu arkadaşın bankamatikmidir nedir herkes para istiyor.Evlenirsen işin çok zor.

Konu kelebeğin önceki konularını bilenler ve bilmeyenler diye ikiye ayrılmış. Eski konuları bilmeyenler kelebeği haksız bulmuş.

Kelebeğin sıkıntısı hediye değil. Adamın 2 hafta önce 700 lira parası varmış. 100 lira kelebeğe ayırmak yerine iddaa oynamak, halaya para göndermek gibi aptalca nedenlerle parayı harcamış, kelebeğe ne çiçek ne pasta göndermiş. Kelebeğin kızdığı da bu.

Sana ne desek boş be kelebek. İlla başını yakacaksın bu adamla evlenip...

Canım bak.. görüyorsun ki sevgilin evlilik yaşantınız ile ilgili bir çok sinyal veriyor. aileye para gönderme, düşüncesizlik, bencillik, cimrilik, bide ailenin istemeyeceğini düşünüyorsun galiba. İlerde evlenince bunlar 2 katına hatta 3 katına çıkacak
Yol yakınken bitir bence bu işi..

Çok mu aşıksın ki gözün kör oldu?

Birincisi bir tester yazması dikkatini çekmemiş olabilir kaldı ki tester ile normalin arasındaki farkı bilmiyor da olabilir edp ile edt farkını bilsin testerı bilsin tene göre koku bilsin derseniz bir erkekten çok sey beklersiniz.
Adam değer vermiyor olsa sizin istediğiniz bir şeyi almaz öyle yada böyle alıp mutlu etmek istemiş. Doğum günü olsa ne olur olmasa ne olur Allah aşkına söyle dogum günü,sevgililer günü gibi bir günü anlamlandırıp da beklentiye girip kendinizi strese sokmayın.
Belki maddi olarak rahat bir zamanı değildir belki manen kendini iyi hissettiği bir zaman değildir (adamın sırnakta görev yaptığını ve ülkenin karışıklığını varsayarsak)

Sahsen bu saatten sonra onu bir şey yapmaya zorunlu tutmuş gibi olmuşsunuz hoş olmamış ağlamak kızmak.Bana böyle trip atılsa açık açık derdi ne ya biz bir ilişki yaşıyoruz bir doğumgünü için gömdü beni diye düşünürdüm ilerleyen zaman için bir planım varsada yapmazdım zıtlasırdım yalan yok
Kırgınlığınızı belirtip nazikçe konuyu kapatmak yerine biraz abartmanız sizi haksız yapmış
Bu arada sağlıkla nice yıllara

Eski konularınıza istinaden değil sadece bu konuya istinaden yazdım

Son düzenleme:
Evettt maalesef ben o'yum :KK12:
Dün akşam çok kızdım zaten hastaydım hem ağladım hem fırçaladım sesim kısıldı ağlamaktan vallahi :cry:
Parfümün ben parasında değilim gerçekten almış aklına gelmiş ama onu doğumgünü hediyesi olarak değil de sadece içinden geldiği için bana almış olsaydı daha çok sevinirdim.
1 ay önceden alıp da bunuda doğumgünü hediyesi yaparsın demesine bozuldum
İnsan bi özenir ya ben kaç gün kapı kapı doluşuyorum hediye arıcam diye, nette dolanmaktan bi hal oluyo değişik bir sürpriz yada hediye fikri bulurum diye.
Oda bir bujiterinin önünden geçerken görsün parfümü alsın sonrada al bunuda d.günü hediyesi yaparsın desin böyle bi basitlik mi var ya
Peki bu adamı vazgeçilmez kılan nedir ?
Çok mu yakışıklı olayı nedir yani?
Hayır mesleği iyi desem o da yok adam ne kadar kazanırsa kazansın zaten millete yediriyor.
Çok mu boşluktasın Çok mu yalnızsın da bundan vazgeçemiyorsun?

adam 250 tl lik parfüm alsa ben bir yıl hediye beklemem daha yani, hee belki bir gül dediğiniz gibi gönderebilirdi ama sizde abartmışsınız tribi, yani trip atabilirsiniz de ağlamak ne , resmen kavga olmuş bu ona da yazık bence.

Öncelikle bana kelebek konunun biri bitmeden diğerini açıyorsun demeyin lütfen
Bugün benim doğum günüm ama o kadar mutsuzum ki şuanda anlatamam
Sevgilim dün gece 12 de çok güzel bir mesaj attı sağolsun bugün de ayrıyeten kutladı. Ama sanırım ben daha fazlasını bekliyordum ondan
Birkaç ay önce hiç kokusunu bile bilmediğim çoğu kişinin çok güzel bir koku diye önerdiği markası paco Rabbane lady million olan parfümü almak istediğimden bahsetmiştim çok da heveslenmiştim.
Sevgilim de bunu unutmamış Şırnak da bujiteri gibi bi yerin önünden geçerken parfümler görmüş sonra beni aradı o istediğin parfümün adı neydi dedi bende söyledim ne oldu diye sordum bişey demedi bak sakın alma zahmet etme dedim günlük bir hediye ve pahalı diye fiyatı 200-250 arası
5 dk sonra aradı almış çok sevindim ama konuşurken bian da bana buda senin doğumgünü hediyen olsun askım dedi ben biraz şaşırdım açıkçası 1 ay önceden hediye alıp da insan öyle der mi ?
Sanki parfümü aldım böylelikle doğumgünü hediyesi almaktan kurtulayım der gibi oldu biraz.
Yada ne bileyim madem doğumgünü hediyesi niyetiyle aldı neden 1 ay önceden dan diye söylüyosun dimi ama
İnsan parfümü 3 yıllık sevgilisine gündelik hayatta normal bi hediye olarak da alıyor zaten illa ki onu doğumgünüme pay biçmesi gerekmezdi diye düşünüyorum
Her neyse sonra bana parfümün fotosunu attı üstünde tester yazıyor.Bazı orjinal testerler oluyor buda mı onlardan bilmiyorum belki de kandırdılar onu orjinal diye Şırnak da çok kaçak mal satılıyor çünkü yada
ucuza kapatmaya çalıştı gibi doğumgünü hediyesini bu duruma çok üzüldüm... Bu arada parfüm de hala onda gelirken getirecekmiş öyle dedi.

Bugün de bütün gün boyunca işyerinde kapı her çaldığında bi heyacanla bekledim sürpriz bir çiçek tek bi gül yada pasta ne bileyim...
Ama gelmedi, akşam oldu yoldayım eve geliyorum hala bi umut acaba kız kardeşimden göndermiş midir diye geldim eve oda yok.
Resmen hayal kırıklığı yaşadım ondan hiç beklemezdim
Biraz öncede beni aradı benim sesim bozuktu tabi trip yaptım açıkcası biraz
Üsteledi sen anla acaba niye böyleyim dedim sonra bağırdı söyle kelebek diye
Bende başladım ağlamaya, ya ben senin 3 yıllık sevgilinim ve uzaktayiz bir insan bu kadar mı düşüncesiz olur bütün gün boyunca senden gelecek tek bir gülü yada minicik bir pastayı bekledim işyerinde kutladılar evdekiler normalde kutlamaz bende bu duruma hep çok içerledim bunu sevgilim de biliyor en azından bunu düşünerek olsun kız kardeşimden küçük bir pasta gönderebilirdin, suçlu kabahatli olunca nasılda Buket Buket çiçek gönderiyorsun dedim
Tabi hıçkıra hıçkıra ağlıyorum sna yazıklar olsun kelebek hiç bişey demiyorum dedi parası yoktu o yüzden öyle dedi güya ben anlayışsız kötü oldum
Ya Benim doğumgünüm aylar öncesinden belli benim için maddiyat önemli değil ki sen benim için bi 20 lira da ayıramosan diyecek birşey bulamıyorum sana beni hiç düşünmüyosun dedim oda tamam kelebek tamam dedi sinirli sinirli kapattık üste çıkıyo bide

Ya kızlar haksız mıyım Allah aşkına
Ben ona her doğumgünün de kaç ay önceden ne yapabilrim nasıl bi hediye alsam nasıl sürpriz yapsam diye düşünüyorum o bi gül ufacık bir pasta dahi göndermiyor
Bu arada parası yokmuş işte demeyin daha 2-3 hafta önce gayet de parası vardı geçen hafta ailesine para gönderdi halasına gönderdi polis memuru güzel de maaşı var benim için 20 lira ayıramıyor mu bu adam siz söyleyin Allah askına
Ben mi abartıyorum
Bi kere parfumu o sekilde alipta taa bir ay oncesinden bak dogumgunu hediyeni de aradan cikardik der gibi soylemesi hic hos degil. mesela sürpriz yapabilirdi.parfumu almadim deyip dogumgununuzde gonderebilirdi.bu sekilde yapmasi cok kabaca geldi bana.hadi boyle yapti gecelim bunu ama bi cicek gonderseydi bari.bence iyi ki tepki vermissiniz bundan sonra ona gore davranir.valla ben 3 yil once gorustugum kisiye hic tepki gostermedim.beni hic onemsemedi kaale almadi

adam 250 tl lik parfüm alsa ben bir yıl hediye beklemem daha yani, hee belki bir gül dediğiniz gibi gönderebilirdi ama sizde abartmışsınız tribi, yani trip atabilirsiniz de ağlamak ne , resmen kavga olmuş bu ona da yazık bence.
Siz konuyu çok yanlış anlamışsınız.. konu ne parfüm ne hediye.. konu Yalnizkelebek Yalnizkelebek in kendini önemsiz hissetmesi. . Daha doğrusu hissettirilmesi.. parfüm almış tamam. Tester almış tamam. Ama bir ay önceden alıp buda doğum günü hediyen olsun demesi bide buna rağmen gelirken eli boş gitmemiş olurum diye düşünerek göndermemesi.. yani adam kendince çakallık yapıyor. Konu Sahibi tepki gösterince param yok diyor. Doğum günü değişen bişi değil. 1 sene önceden hergün kenara 1 tl atsa 365 tl.. yani düşünüp önemsese önceden önlem alırdı..

Sana mı yetiştirsin derken ben onun 3 yıllık sevgilisiyim zaten adam ailesine fazlasıyla yetiştirdiği için bu durumda .
60.000 tl kredi ödemesi var ailesi için ondan öncede ödediği yaklaşık bi 40.000 tl, sizce bütün bunların arasında 20 tl ye bi gül ufacık bir pasta çok mu göze batan bir şey
Haklısın tabi sende canım ama fazla yüklenme bu konu için ilişkinize zarar gelmesin :)

Sevgili Elvan seni tanımadan çok sevdim benim için hep böyle samimi düşünceli yorumlar yapıyorsun teşekkür ederim öncelikle :KK68:
Maddi açıdan bayağı güzel şeyler söyledi geçenlerde çok heveslendim umutlandım evlenene dek bütün kredilerimi bitirip en azından takı için birikim yapmaya baslıcam her hafta sana 200 göndersem bi hesap açar biriktiririz dedi bende çok sevindim bende destek olurum birlikte yaparız dedim hatta
Tabi bana göre bu bile çok büyük birşey uygulama olmasa da ağzından böyle şeyler duymaya alışkın değilim malum
1 hafta öncede evlilikten falan öyle hayaller kurarken peki senelik izninde naparız dedim gülerek birazda vereceği cevabı merak ettim tahmin etmek pek de zor olmadı aslında memleketimize gideriz hayatım diyor bana
Yahu adam bu ne yaaa
Gelin gelecek olan Benim ben böyle demiyorum insan senelik izinde karımı varsa çocuğumu alıp bi tatile gideyim der öyle hayal kurar ordan da aile ziyaretine geçer senin işin gücün ailen olmuş dedim.
Napayım kelebek özlüyorum özlüyorum tatile de gitçez tabi ki ne yapalım ailemize gitmeyelim mi diyor ben sana öyle mi dedim beni korkutuyorsun gerçekten dedim
Sende beni korkutuyosun ailemden uzaklaştırmaya çalıştığını düşünüyorum dedi bana
Ayyy inanamiyorum ya "tatile gitme" yi ne tarafa cekmis bu adam boyle? benim su yorumlardan okudugum kadariyla erkek arkadasiniz gorgusuz gibi geldi. sizin bakis acinizla onunkisi cok farkli. insan yaz tatilinde tabiki tatile gitmeyi hayal eder yani maddi guc olsun olmasin hayalini kurar. siz normal standartlarda bir yasam istiyorsunuz o ise normalin altinda bir yasam..aileden sogutmak nedir yaa cok sinirlendim. bir de baskin karakter galiba;kendisi suclu durumdayken sizi suclu cikarabilecek biri gibi. ben olsam coktan sogumustum sahsen. bence iyi dusunun.

Siz konuyu çok yanlış anlamışsınız.. konu ne parfüm ne hediye.. konu Yalnizkelebek Yalnizkelebek in kendini önemsiz hissetmesi. . Daha doğrusu hissettirilmesi.. parfüm almış tamam. Tester almış tamam. Ama bir ay önceden alıp buda doğum günü hediyen olsun demesi bide buna rağmen gelirken eli boş gitmemiş olurum diye düşünerek göndermemesi.. yani adam kendince çakallık yapıyor. Konu Sahibi tepki gösterince param yok diyor. Doğum günü değişen bişi değil. 1 sene önceden hergün kenara 1 tl atsa 365 tl.. yani düşünüp önemsese önceden önlem alırdı..

konuyu çok doğru anladım ben, ama bir hediye alamamak önemsiz olmak demek değildir bu düşünce de çok yanlış. bende diyorum zaten evet sürpriz olarak bir gül gönderebilirdi diye ama sizin dediğiniz gibi çakallık olarak görmüyorum sevgilisinin yaptığını, pahalı hediye almak zorunda değil, para dökmek zorunda değil, hergün 1 tl atmak düşünceli bir davranış evet ama kimse bunları yapmak zorunda değil. Çocuk mesaj atmış zaten, bide gül gönderseymiş güzel olurmuş evet, belki sevgilisine özel hissettirmemiş ama bunun için arayıp ağlayıp kavga çıkartmak, sonrasında yapacaksa da yapmamasına neden olmuş daha kötü yapmış işleri. Ben bu tarz hassas konularda çift taraflı olarak aşırı tribe karşıyım, anlatmak istediğim şey bu. biraz daha sakin olmak gerek benim kanaatimce.

konuyu çok doğru anladım ben, ama bir hediye alamamak önemsiz olmak demek değildir bu düşünce de çok yanlış. bende diyorum zaten evet sürpriz olarak bir gül gönderebilirdi diye ama sizin dediğiniz gibi çakallık olarak görmüyorum sevgilisinin yaptığını, pahalı hediye almak zorunda değil, para dökmek zorunda değil, hergün 1 tl atmak düşünceli bir davranış evet ama kimse bunları yapmak zorunda değil. Çocuk mesaj atmış zaten, bide gül gönderseymiş güzel olurmuş evet, belki sevgilisine özel hissettirmemiş ama bunun için arayıp ağlayıp kavga çıkartmak, sonrasında yapacaksa da yapmamasına neden olmuş daha kötü yapmış işleri. Ben bu tarz hassas konularda çift taraflı olarak aşırı tribe karşıyım, anlatmak istediğim şey bu. biraz daha sakin olmak gerek benim kanaatimce.

Aslında herkesin burada konu sahibine hak vermesi şundan eski konuları bilmediğinizden açıklama gereği duydum.
Bu adam tam üç yıldır sürekli babası için kredi çekmiş. Toplamda 60 bin olmuş. Dört bin maaş babasının kredisine gidiyor. Ortada mal da yok hani alınan bir şeyin kredisi de değil, para ailesi tarafından çatır çatır yenmiş.
Enson gelişinde bile kızkardeşine son kuruşuyla adidas ayakkabı alırken asgari ücretle çalışan kız arkadaşının biriktirdiği iki çeyrekle tatile gitme hayali kuruyor.
Kızın doğumgünü var bir kaç hafta sonra biliyor ama halasına sigara için 100 tl yolluyor mesela.
Şırnak'ta yalnızım çok borcum var elimde 1000 tl para kalacak ama yalnız da sıkılıyorum evlenenelim, idareten bir gelinlik giy dandik eşya alalım ama gel demiş bir adam.
Ailesine yağdırırken bu kıza bilezik takamayız, gelinlik ucuz olsun ne olacak deniyor.
Kızcağızın derdi bu.

adam kulanılıyor herkes birşeyler bekliyor kimse bu adam kelle koltukta geziyor parasını bu şekilde kulanmamalı demiyor mu
biri hediye bekler diğeri ayakkabı kredi bekler
sonuçta memur adam 250 tl parfüm memur için lüx bir harcama

Back