Sevgili Elvan seni tanımadan çok sevdim benim için hep böyle samimi düşünceli yorumlar yapıyorsun teşekkür ederim öncelikle
Maddi açıdan bayağı güzel şeyler söyledi geçenlerde çok heveslendim umutlandım evlenene dek bütün kredilerimi bitirip en azından takı için birikim yapmaya baslıcam her hafta sana 200 göndersem bi hesap açar biriktiririz dedi bende çok sevindim bende destek olurum birlikte yaparız dedim hatta
Tabi bana göre bu bile çok büyük birşey uygulama olmasa da ağzından böyle şeyler duymaya alışkın değilim malum
1 hafta öncede evlilikten falan öyle hayaller kurarken peki senelik izninde naparız dedim gülerek birazda vereceği cevabı merak ettim tahmin etmek pek de zor olmadı aslında memleketimize gideriz hayatım diyor bana
Yahu adam bu ne yaaa
Gelin gelecek olan Benim ben böyle demiyorum insan senelik izinde karımı varsa çocuğumu alıp bi tatile gideyim der öyle hayal kurar ordan da aile ziyaretine geçer senin işin gücün ailen olmuş dedim.
Napayım kelebek özlüyorum özlüyorum tatile de gitçez tabi ki ne yapalım ailemize gitmeyelim mi diyor ben sana öyle mi dedim beni korkutuyorsun gerçekten dedim
Sende beni korkutuyosun ailemden uzaklaştırmaya çalıştığını düşünüyorum dedi bana