• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğum günümde sevgilim birşey yapmadı :(

Ahh canım benim eşim sevgiliyken benim doğum günümü yalnızca sözde kutladı:KK49:Çok fazla ödemesi vs.vardı,ben de beklemedim açıkçası.Sanırım doğum günümde buluşmadık bile :KK51:Onun doğumgününü de es geçtiğimiz zamanlar olmadı değil,çünkü sıkıntılarımız sorunlarımız,ilgilenmemiz gereken daha önemli şeylerimiz vardı.Kısacası kutlayamadık karşılıklı.
Ama ilişkimiz o kadar sağlamdı ki biz bunları dert etmedik,evlendik :KK60:Sizin için de en iyisini diliyorum.
Bu tarz şeylerle ilişkinizi yıpratmayın.

Öncelikle bana kelebek konunun biri bitmeden diğerini açıyorsun demeyin lütfen
Bugün benim doğum günüm ama o kadar mutsuzum ki şuanda anlatamam
Sevgilim dün gece 12 de çok güzel bir mesaj attı sağolsun bugün de ayrıyeten kutladı. Ama sanırım ben daha fazlasını bekliyordum ondan
Birkaç ay önce hiç kokusunu bile bilmediğim çoğu kişinin çok güzel bir koku diye önerdiği markası paco Rabbane lady million olan parfümü almak istediğimden bahsetmiştim çok da heveslenmiştim.
Sevgilim de bunu unutmamış Şırnak da bujiteri gibi bi yerin önünden geçerken parfümler görmüş sonra beni aradı o istediğin parfümün adı neydi dedi bende söyledim ne oldu diye sordum bişey demedi bak sakın alma zahmet etme dedim günlük bir hediye ve pahalı diye fiyatı 200-250 arası
5 dk sonra aradı almış çok sevindim ama konuşurken bian da bana buda senin doğumgünü hediyen olsun askım dedi ben biraz şaşırdım açıkçası 1 ay önceden hediye alıp da insan öyle der mi ?
Sanki parfümü aldım böylelikle doğumgünü hediyesi almaktan kurtulayım der gibi oldu biraz.
Yada ne bileyim madem doğumgünü hediyesi niyetiyle aldı neden 1 ay önceden dan diye söylüyosun dimi ama
İnsan parfümü 3 yıllık sevgilisine gündelik hayatta normal bi hediye olarak da alıyor zaten illa ki onu doğumgünüme pay biçmesi gerekmezdi diye düşünüyorum
Her neyse sonra bana parfümün fotosunu attı üstünde tester yazıyor.Bazı orjinal testerler oluyor buda mı onlardan bilmiyorum belki de kandırdılar onu orjinal diye Şırnak da çok kaçak mal satılıyor çünkü yada
ucuza kapatmaya çalıştı gibi doğumgünü hediyesini bu duruma çok üzüldüm... Bu arada parfüm de hala onda gelirken getirecekmiş öyle dedi.

Bugün de bütün gün boyunca işyerinde kapı her çaldığında bi heyacanla bekledim sürpriz bir çiçek tek bi gül yada pasta ne bileyim...
Ama gelmedi, akşam oldu yoldayım eve geliyorum hala bi umut acaba kız kardeşimden göndermiş midir diye geldim eve oda yok.
Resmen hayal kırıklığı yaşadım ondan hiç beklemezdim
Biraz öncede beni aradı benim sesim bozuktu tabi trip yaptım açıkcası biraz
Üsteledi sen anla acaba niye böyleyim dedim sonra bağırdı söyle kelebek diye
Bende başladım ağlamaya, ya ben senin 3 yıllık sevgilinim ve uzaktayiz bir insan bu kadar mı düşüncesiz olur bütün gün boyunca senden gelecek tek bir gülü yada minicik bir pastayı bekledim işyerinde kutladılar evdekiler normalde kutlamaz bende bu duruma hep çok içerledim bunu sevgilim de biliyor en azından bunu düşünerek olsun kız kardeşimden küçük bir pasta gönderebilirdin, suçlu kabahatli olunca nasılda Buket Buket çiçek gönderiyorsun dedim
Tabi hıçkıra hıçkıra ağlıyorum sna yazıklar olsun kelebek hiç bişey demiyorum dedi parası yoktu o yüzden öyle dedi güya ben anlayışsız kötü oldum
Ya Benim doğumgünüm aylar öncesinden belli benim için maddiyat önemli değil ki sen benim için bi 20 lira da ayıramosan diyecek birşey bulamıyorum sana beni hiç düşünmüyosun dedim oda tamam kelebek tamam dedi sinirli sinirli kapattık üste çıkıyo bide

Ya kızlar haksız mıyım Allah aşkına
Ben ona her doğumgünün de kaç ay önceden ne yapabilrim nasıl bi hediye alsam nasıl sürpriz yapsam diye düşünüyorum o bi gül ufacık bir pasta dahi göndermiyor
Bu arada parası yokmuş işte demeyin daha 2-3 hafta önce gayet de parası vardı geçen hafta ailesine para gönderdi halasına gönderdi polis memuru güzel de maaşı var benim için 20 lira ayıramıyor mu bu adam siz söyleyin Allah askına
Ben mi abartıyorum

benim kocam da sevgiliyken doğum günümde ve hiçbir özel günde birşey yapmazdı. Hatta en son o kutlardı diyebilirim. Ama ben çok süpriz yapan ve hediye alan biriyim, o da alıştı sanırım.Şimdi ben birşey yapmıyorum , o yapıyor. Hediye kafasına göre asla almaz ama ya ne alayım diye sorar yada beraber alırız ama illa ki alır. Hiç birşey yapmasa yemeğe götürür mutlaka. Hatta geçen sevgililer gününde işten erken çıkıp kapı kapı güzel mekan gezip aramış ve bulmuştu. Geçen ay doğum günümde de tüm sevdiklerimi sahile toplamış sahilde doğum günü kutladık. Çok güzeldi.

Yani bazı erkekler, göre göre öğrenip uyguluyor. Takma kafana :)

benim kocam da sevgiliyken doğum günümde ve hiçbir özel günde birşey yapmazdı. Hatta en son o kutlardı diyebilirim. Ama ben çok süpriz yapan ve hediye alan biriyim, o da alıştı sanırım.Şimdi ben birşey yapmıyorum , o yapıyor. Hediye kafasına göre asla almaz ama ya ne alayım diye sorar yada beraber alırız ama illa ki alır. Hiç birşey yapmasa yemeğe götürür mutlaka. Hatta geçen sevgililer gününde işten erken çıkıp kapı kapı güzel mekan gezip aramış ve bulmuştu. Geçen ay doğum günümde de tüm sevdiklerimi sahile toplamış sahilde doğum günü kutladık. Çok güzeldi.

Yani bazı erkekler, göre göre öğrenip uyguluyor. Takma kafana :)
İşte ben bunları görüyorum duyuyorum ve maalesef ki imrenmemek elde değil bide evlisiniz yani :KK68:
Sevgiliyken normalde daha çok üstüne düşer derler erkekler için benimki şimdiden böyleyse evlenince unuturrr gider
Allah mutluluğunu daim etsin :KK36:

Öncelikle bana kelebek konunun biri bitmeden diğerini açıyorsun demeyin lütfen
Bugün benim doğum günüm ama o kadar mutsuzum ki şuanda anlatamam
Sevgilim dün gece 12 de çok güzel bir mesaj attı sağolsun bugün de ayrıyeten kutladı. Ama sanırım ben daha fazlasını bekliyordum ondan
Birkaç ay önce hiç kokusunu bile bilmediğim çoğu kişinin çok güzel bir koku diye önerdiği markası paco Rabbane lady million olan parfümü almak istediğimden bahsetmiştim çok da heveslenmiştim.
Sevgilim de bunu unutmamış Şırnak da bujiteri gibi bi yerin önünden geçerken parfümler görmüş sonra beni aradı o istediğin parfümün adı neydi dedi bende söyledim ne oldu diye sordum bişey demedi bak sakın alma zahmet etme dedim günlük bir hediye ve pahalı diye fiyatı 200-250 arası
5 dk sonra aradı almış çok sevindim ama konuşurken bian da bana buda senin doğumgünü hediyen olsun askım dedi ben biraz şaşırdım açıkçası 1 ay önceden hediye alıp da insan öyle der mi ?
Sanki parfümü aldım böylelikle doğumgünü hediyesi almaktan kurtulayım der gibi oldu biraz.
Yada ne bileyim madem doğumgünü hediyesi niyetiyle aldı neden 1 ay önceden dan diye söylüyosun dimi ama
İnsan parfümü 3 yıllık sevgilisine gündelik hayatta normal bi hediye olarak da alıyor zaten illa ki onu doğumgünüme pay biçmesi gerekmezdi diye düşünüyorum
Her neyse sonra bana parfümün fotosunu attı üstünde tester yazıyor.Bazı orjinal testerler oluyor buda mı onlardan bilmiyorum belki de kandırdılar onu orjinal diye Şırnak da çok kaçak mal satılıyor çünkü yada
ucuza kapatmaya çalıştı gibi doğumgünü hediyesini bu duruma çok üzüldüm... Bu arada parfüm de hala onda gelirken getirecekmiş öyle dedi.

Bugün de bütün gün boyunca işyerinde kapı her çaldığında bi heyacanla bekledim sürpriz bir çiçek tek bi gül yada pasta ne bileyim...
Ama gelmedi, akşam oldu yoldayım eve geliyorum hala bi umut acaba kız kardeşimden göndermiş midir diye geldim eve oda yok.
Resmen hayal kırıklığı yaşadım ondan hiç beklemezdim
Biraz öncede beni aradı benim sesim bozuktu tabi trip yaptım açıkcası biraz
Üsteledi sen anla acaba niye böyleyim dedim sonra bağırdı söyle kelebek diye
Bende başladım ağlamaya, ya ben senin 3 yıllık sevgilinim ve uzaktayiz bir insan bu kadar mı düşüncesiz olur bütün gün boyunca senden gelecek tek bir gülü yada minicik bir pastayı bekledim işyerinde kutladılar evdekiler normalde kutlamaz bende bu duruma hep çok içerledim bunu sevgilim de biliyor en azından bunu düşünerek olsun kız kardeşimden küçük bir pasta gönderebilirdin, suçlu kabahatli olunca nasılda Buket Buket çiçek gönderiyorsun dedim
Tabi hıçkıra hıçkıra ağlıyorum sna yazıklar olsun kelebek hiç bişey demiyorum dedi parası yoktu o yüzden öyle dedi güya ben anlayışsız kötü oldum
Ya Benim doğumgünüm aylar öncesinden belli benim için maddiyat önemli değil ki sen benim için bi 20 lira da ayıramosan diyecek birşey bulamıyorum sana beni hiç düşünmüyosun dedim oda tamam kelebek tamam dedi sinirli sinirli kapattık üste çıkıyo bide

Ya kızlar haksız mıyım Allah aşkına
Ben ona her doğumgünün de kaç ay önceden ne yapabilrim nasıl bi hediye alsam nasıl sürpriz yapsam diye düşünüyorum o bi gül ufacık bir pasta dahi göndermiyor
Bu arada parası yokmuş işte demeyin daha 2-3 hafta önce gayet de parası vardı geçen hafta ailesine para gönderdi halasına gönderdi polis memuru güzel de maaşı var benim için 20 lira ayıramıyor mu bu adam siz söyleyin Allah askına
Ben mi abartıyorum
terket aaa bak cok büyük kayıp hediye almamıs sana.alan birini bul hemen:63:

aslında beklediği evlenme teklifi sanırım ama karşısında ki malın onde gideni oldugu için bunun farkına varamamış.
Hayır ne alakası var anlamadım.
Beklediğim hepi topu gayet basit bir pasta ve çiçek yada bir tanecik gül.
Bune nelere yoruyorsunuz böyle anlamadım.
Ucuza kapatmaya çalışıyor diye şu yüzden dedim.
İnsan daha 1 ay önceden parfüm alıpda al buda doğum günü hediyen olsun der mi bana çok saçma geliyor.
O günün bir özelliği var sonuçta senin içinden gelmiş bir parfüm almışssın onu neden hemen doğumgününe pay biçiyor.
Bende ona sürekli birşeyler alırım özel günlerden birkaç gün öçnecde alırım ama adına hediye demem beğendim aldım derim.
Geçen ay aldığıum ayakkıbıyı al buda yılbaşı hediyen olsun demem ne kadar kulağa hoş geliyor sizce.
Bide bu doğumgünü yani.

İşte ben bunları görüyorum duyuyorum ve maalesef ki imrenmemek elde değil bide evlisiniz yani :KK68:
Sevgiliyken normalde daha çok üstüne düşer derler erkekler için benimki şimdiden böyleyse evlenince unuturrr gider
Allah mutluluğunu daim etsin :KK36:

Benimki evlenince üzerime daha çok düşmeye başladı. Sevvgiliyken hiç birşey görmedim desem abartmış olmam. Belki seninki de öyledir :)

Cnm senyazilanlara kafani takma sen ikinci plandason surekli ve karsindaki cok kurnaz iddia oynamaya para buluyor burda senin sıkıntın sana para yagdirmasi degil baskalarina olan dusunceligini birazda sende kullanmasi. Ama karsilik alamayinca uzuluyorsun seni anladim bu durumda yapman gereken onune bakmak hem onu bekliyorsun hemde deger görmüyorsun evlilik olsa bile sorun olcak ailesi yüzünden yine son sansini dene duzelmiyorsa yaocak bisi yok

Ya bence haksızsın.
Geçen ay benim doğum günümdü, biz de uzaktayız sevgilim bana bir şey almadı ama güzel düşüncelerini söyledi benim için yetti. ha benim sevgilim ama normal bir günde de alır. o yüzden sorun etmiyorum. biz 6 yıldır böyleyiz.

Bu adam 2 yıldır her özel gününde bişey alıp 3.yıl doğum gününe mi bir şey almadı diyeceğim ama adam Şırnak ta seni düşünüp istediğin bir şeyi almış yani. Sadece sunmayı bilmemiş. bence fazla yükleniyorsunuz..

Cnm senyazilanlara kafani takma sen ikinci plandason surekli ve karsindaki cok kurnaz iddia oynamaya para buluyor burda senin sıkıntın sana para yagdirmasi degil baskalarina olan dusunceligini birazda sende kullanmasi. Ama karsilik alamayinca uzuluyorsun seni anladim bu durumda yapman gereken onune bakmak hem onu bekliyorsun hemde deger görmüyorsun evlilik olsa bile sorun olcak ailesi yüzünden yine son sansini dene duzelmiyorsa yaocak bisi yok
Beni böyle direkt yargılamak yerine anlayan insanları görünce ohh be diyorum.
Teşekkür ederim :KK54:
Herkes onaylayacak diye bir şey yok ama o kadar acımasız yorumlar yapılıyor ki şımarıksın utanmalısın vs. üzülüyorum
Sorun tam da senin dediğin gibi aslında...
Dün akşam ağzıma geleni saydım bakalım sonumuz ne olacak açtım ağzımı yumdum gözümü.
Bana kızıyordun 4.000 tl maaşım var hala maddi sıkıntı çekmekten korkuyosun yazıklar olsun sana diyordun bak ben 1300 tl alırken çok şükür ki kmseye muhtaç olmadan ay sonunu getiriyorum altınımı da alıyorum yol parasıda veriyorum aileme de veriyorum.
Ama sen sevglin için evlenceğim dediğin kız için 20 lira bile kenarına koyamıyorsun dedim.
Dondu kaldı haklısın diyor, aslında dün düşünmüş ama parası yokmuş yanına gidince yaparım demiş.
Bende benm doğum günüm eylül den ekim den belliydi halana para göndereceğine oraya buraya yıollayacağına 20 lirada benim için ayırablirdin düşünseydin yapardın dedim.
Düşündüm zaten ama bugün böyle parasız kalacağım aklıma gelmezdi diyor.
İşte hepsi senin kafasızlığın plansızlığın yüzünden , gününü geçiriyosun sadece dedim.
Bundan sonra sana sorayım harcama yapmadan önce sen yardım et bana düzene sokalım diyor
Ne münasebet kaç yasında kocaman adamsın para senin harcamalar senin kendi paranın planını kendin yap dedim

Ya bence haksızsın.
Geçen ay benim doğum günümdü, biz de uzaktayız sevgilim bana bir şey almadı ama güzel düşüncelerini söyledi benim için yetti. ha benim sevgilim ama normal bir günde de alır. o yüzden sorun etmiyorum. biz 6 yıldır böyleyiz.

Bu adam 2 yıldır her özel gününde bişey alıp 3.yıl doğum gününe mi bir şey almadı diyeceğim ama adam Şırnak ta seni düşünüp istediğin bir şeyi almış yani. Sadece sunmayı bilmemiş. bence fazla yükleniyorsunuz..
İşte bende şuna bozuldum normal bigün de bizde birbirimize hediye alırız.
Onun öylesine bigünde hediye alıpda adına doğumgünü hediyesi koymasına kızdım.
Hiçbir özelliği kalmadı bilemiğyorum

Hediye almis bir de begenmiyosunu. Be fark eder ha 1 ay once ha 1 sonra. Onemli olan dusunup almasi. Bir de ucuza kacmis diyosunuz. Bir yandan bir gul yeter diyosunuz. Bence siz yine en az 200 300 tllik bir sey beklediniz. Gormeyince bir gul yeterdiye dondunuz. Mesaj atmasaydi bir mesaj yeterdi diyecektiniz.

Bazen erkeklere hak veriyorum. Birakin bu kezbanliklari

Ya Allah aşkına kıza yüklenip durmayın.
Kızcağız beklenti içine girmiş.
3 5 sene sonra doğum günü de hatırlanmaz, belki küçük bir pastayla geçiştirilir.
Bu kız bu zaman da istemeyecek de ne zaman isteyecek. Şırnaktaysa tamam şırnak da. Şırnak 4 tarafı dağlarla kaplı içinde sadece çatışma olan bir yer değil. Gayette yaşanılabilir bi şehir.
250 TL lik parfüme gündelik demiyor, parfüme gündelik diyor, 5 tl tlik bir gül 10tl'lik en küçük pasta parfüme bin çeker.
İçiniz geçmiş yeminle.

Yaa orası ayrı tabi ki Allah onun canına sağlına bir şey vermesin Rabbim korusun hepsini yalnız bu başka o başka .
Dün bütün gün çalışmıyordu izinliydi facede akşama kadar arkadaşlarıyla geyik sohbeti yaptı gördüm.
Bu kadar sıradan bigündü yani onun için. Ben onun düşüncesizliğine kızıyorum anlıyacağınız .
Hergün sürekli konuşuyoruz sıkıntılı bi durumda niye boğazına tas basayım adamın.
Sadece gayet normal bigün geçirdi izinliydi dinlendi ama benm doğumgünüm olmasının onun için hiçbir özelliği olmadığını farkettim

Sıkıntılı bir ortamda bulunduğunu idrak etmeniz gerekli.. Yanınızda olsa bu kadar üstünkörü kutlasa tamam eyvallah.. Alacağı hediyeyi doğum gününe saymanızı istemesi,doğum gününüzü arayıp kutlamış olması en azından nezaketi ve önem verdiğini gösterir.. Yalnız sizin hayallerinizdeki kadar ince bir adam değil.. Beklentinizi düşürün.. Daha çok mutlu olursunuz.. Emin olun..

Ucuza kapatıyor - 200 250 arası parfüm aldı - maddiyata önem vermiyorum

Tamam sevgilin çok romantik görünmüyor ama "hödük" gibi anlatmışsın.
Belki kafasında başka bir şey vardı, belki uygun bir zamanda gelmeyi düşünüyordu ve size sürpriz yapacaktı.
Gerçi ne istediğinizi ben de anlamadım. Aylar öncesinden "bana o parfümü al" mesajı vermişsiniz ve almış zaten.

Hediye almis bir de begenmiyosunu. Be fark eder ha 1 ay once ha 1 sonra. Onemli olan dusunup almasi. Bir de ucuza kacmis diyosunuz. Bir yandan bir gul yeter diyosunuz. Bence siz yine en az 200 300 tllik bir sey beklediniz. Gormeyince bir gul yeterdiye dondunuz. Mesaj atmasaydi bir mesaj yeterdi diyecektiniz.

Bazen erkeklere hak veriyorum. Birakin bu kezbanliklari
Lütfen haddinizi bilin.
Üslup denilen bir şey var kezbanlık ne demek !
Mahalle sandınız sanırım burayı, yorumun bi edebi adabı üslubu olur.
Anlamıyorum bu şekilde kaba konusunca elinize ne geçiyor.
Ben 200-300 tl lik bir hediye beklemedim. Hatta beni aradı beğendiğin parfümü buldum hemde orjinalini dedi sakın alma diye bir yalvarmadığım kaldı sıradan birdün de parfüme o kadar para vermesin diye, zaten ben alacaktım kendime.
Sonra o bana aldım dedi hatta kendimi kötü hissettim bende gittim kendime ayırdığım parfüm parasıyla ona aldım bitane.
Amacım 200 lük hediye olsa bunu yapmazdım. Sonra o bana parfümün fotosunu attı baktım kutusu orj. değiş şişede tester yazıyor kuvvetle muhtemel buna orijinal parfüm ama biz kaçak satıyoruz ucuz oluyor demişler buda 40-50 tl ye almış zaten bir parfüme de onun üstünde para vermez.
Onun üstüne birde gelip buda doğum günü hediyen olur diyince kendimi kötü hissettim öyle basitleştirdi kii...
Dün de doğumgünüm olduğu için gayet normal bir şekil de izinliyken aklına gelip de bana bir gül bir pasta göndermesini bekledim.
Akşamda açıklama yaptı bozulduğumu anlayınca gönderecekmiş aklındaymış ama parası yokmuş.
Onuda izah edeyim size.
Bu adam 4.000 tl maaş alıyor daha 2 hafta önce cebimde 700-800 tl var diyordu ama 2 haftadır bakıyorum bi aileme gönderdim diyo 50-100 lira tutar diye iddaa oynadım diyo gecen hafta son parasını halasına göndermiş kocası para vermiyomuş da sigara alsın diye 100 tl atmış.
Bende doğumgünüm de sadece 20 liraya bir gül bir pasta beklediğim için kezbanım :KK75::KK31:

Ucuza kapatıyor - 200 250 arası parfüm aldı - maddiyata önem vermiyorum

Tamam sevgilin çok romantik görünmüyor ama "hödük" gibi anlatmışsın.
Belki kafasında başka bir şey vardı, belki uygun bir zamanda gelmeyi düşünüyordu ve size sürpriz yapacaktı.
Gerçi ne istediğinizi ben de anlamadım. Aylar öncesinden "bana o parfümü al" mesajı vermişsiniz ve almış zaten.
Ya sanırım tam izah edemedim.
Ben ona bana parfüm al imajı vermedim zaten almazdı da o kadar para verip ben kendim ayarlamıştım bile parfüm parasını
Sonra kendisi bi yerde görmüş aldım dedi alma dedi aldım bile orj. dedi çok mahcup oldum hemen gittim kendime biriktirdiğim parfüm parasıyla bende ona aldım bitane . Sonra fotosunu attı parfüm orj. değil tester yazıyor bide üstüne buda doğum günü hediyen olsun deyince basitleştirince sinirlerim bozuldu.
Dün akşam konuştum onunda aklına gelmiş çiçek göndermek pasta falan ama parası yokmuş .
Biliyordum parası olmadığı için yapmadığını ben burdaki düşüncesizliğine kızıyorum sevgilinin doğumgünü yaklasıyo sen nasıl bi 20 lira kenara koyamıyosun halana 100 lira sigara parası atıyosun iddaa oynuyosun daha bi sürü şeyler...
Ama bana gelince düşündüm de param yoktu :KK20:

Back