Hediye almis bir de begenmiyosunu. Be fark eder ha 1 ay once ha 1 sonra. Onemli olan dusunup almasi. Bir de ucuza kacmis diyosunuz. Bir yandan bir gul yeter diyosunuz. Bence siz yine en az 200 300 tllik bir sey beklediniz. Gormeyince bir gul yeterdiye dondunuz. Mesaj atmasaydi bir mesaj yeterdi diyecektiniz.
Bazen erkeklere hak veriyorum. Birakin bu kezbanliklari
Lütfen haddinizi bilin.
Üslup denilen bir şey var kezbanlık ne demek !
Mahalle sandınız sanırım burayı, yorumun bi edebi adabı üslubu olur.
Anlamıyorum bu şekilde kaba konusunca elinize ne geçiyor.
Ben 200-300 tl lik bir hediye beklemedim. Hatta beni aradı beğendiğin parfümü buldum hemde orjinalini dedi sakın alma diye bir yalvarmadığım kaldı sıradan birdün de parfüme o kadar para vermesin diye, zaten ben alacaktım kendime.
Sonra o bana aldım dedi hatta kendimi kötü hissettim bende gittim kendime ayırdığım parfüm parasıyla ona aldım bitane.
Amacım 200 lük hediye olsa bunu yapmazdım. Sonra o bana parfümün fotosunu attı baktım kutusu orj. değiş şişede tester yazıyor kuvvetle muhtemel buna orijinal parfüm ama biz kaçak satıyoruz ucuz oluyor demişler buda 40-50 tl ye almış zaten bir parfüme de onun üstünde para vermez.
Onun üstüne birde gelip buda doğum günü hediyen olur diyince kendimi kötü hissettim öyle basitleştirdi kii...
Dün de doğumgünüm olduğu için gayet normal bir şekil de izinliyken aklına gelip de bana bir gül bir pasta göndermesini bekledim.
Akşamda açıklama yaptı bozulduğumu anlayınca gönderecekmiş aklındaymış ama parası yokmuş.
Onuda izah edeyim size.
Bu adam 4.000 tl maaş alıyor daha 2 hafta önce cebimde 700-800 tl var diyordu ama 2 haftadır bakıyorum bi aileme gönderdim diyo 50-100 lira tutar diye iddaa oynadım diyo gecen hafta son parasını halasına göndermiş kocası para vermiyomuş da sigara alsın diye 100 tl atmış.
Bende doğumgünüm de sadece 20 liraya bir gül bir pasta beklediğim için kezbanım