Doğum günümde sevgilim birşey yapmadı :(

önceliğin ailesi olması gerekmiyor mu zaten

Tabi ki aile öncelikli

Ancak kelebeğin konularını okursanız anlarsınız fazlaca aileci, defalarca ailesi için kredi çeken ve sürekli ailesinin borcunu ödeyen biri.

Kelebeğe ise ev, eşya,gelinlik, düğün,takı isteme, maddiyatçı olma, iki gönül bir olunca samanlık seyran olur tarzında davranıyor.

Şaka mı bu ana baba dışında bütün sülale yiyici.Hadi ana babayı geçtim artık da hala da mı para istiyor yuh artık be !
Üstelik zaruri bi iihtiyaç da yok keyfi tamamen.
Neyse sonuçta bu adamı seviyorsun ilerde evlenir çalışır çabalar bu adamın sülalesini doyurur borçlarını ödersin.

E birazcık akıllan da bundan sonra yapma bari.
Bu arada parfümü kendim getirmek istiyorum demiş neden çünkü böylece eli boş gelmemiş olacak bir daha hediye almak zorunda kalmayacak.

Canım snein sevgilin doğuya göreve gitmişti. Yalnızım burda illa da evleneliö diye tuttutuyordu.. sen o musun? Eğer oysan o zaman da demiştim sevgilin bencil.. bir sürü borcu var param yok diyor bide ailesine halasına para mı gönderiyor. Üstelik işine gelince kargoyla bişiler gönderebiliyor. Ben isteklerini çok göremedim. Madem parfüm hala elinde değil neden söyledi. Doğum gününde kargo ya verseydi. Resmen aradan çıkarmış doğum gününüü. Bide gelirken eli boş gelinmez o zamanda bi hediye alması lazımdı onun içinde parfümü düşünüyor yoksa şimdi ye kargoyla göndermişti. Resmen bir taşla (hediyeyle) 3kuş.. ohh..

Bu arada bazı yerlerde şöyleki her parfüm kolisinin içinden bir orjinal Tester çıkar. Tezgahlar da ılan testeri idareli kullanıp arttırdıklarını satarlar. Muhtemelen öyle bişi.. 40tl falan oluyor ortalama..

Evettt maalesef ben o'yum
Dün akşam çok kızdım zaten hastaydım hem ağladım hem fırçaladım sesim kısıldı ağlamaktan vallahi
Parfümün ben parasında değilim gerçekten almış aklına gelmiş ama onu doğumgünü hediyesi olarak değil de sadece içinden geldiği için bana almış olsaydı daha çok sevinirdim.
1 ay önceden alıp da bunuda doğumgünü hediyesi yaparsın demesine bozuldum
İnsan bi özenir ya ben kaç gün kapı kapı doluşuyorum hediye arıcam diye, nette dolanmaktan bi hal oluyo değişik bir sürpriz yada hediye fikri bulurum diye.
Oda bir bujiterinin önünden geçerken görsün parfümü alsın sonrada al bunuda d.günü hediyesi yaparsın desin böyle bi basitlik mi var ya

Bir tek halası eksikmiş o da gelmiş tam olmuş.Senin bu arkadaşın bankamatikmidir nedir herkes para istiyor.Evlenirsen işin çok zor.

Konu kelebeğin önceki konularını bilenler ve bilmeyenler diye ikiye ayrılmış. Eski konuları bilmeyenler kelebeği haksız bulmuş.

Kelebeğin sıkıntısı hediye değil. Adamın 2 hafta önce 700 lira parası varmış. 100 lira kelebeğe ayırmak yerine iddaa oynamak, halaya para göndermek gibi aptalca nedenlerle parayı harcamış, kelebeğe ne çiçek ne pasta göndermiş. Kelebeğin kızdığı da bu.

Sana ne desek boş be kelebek. İlla başını yakacaksın bu adamla evlenip...

Canım bak.. görüyorsun ki sevgilin evlilik yaşantınız ile ilgili bir çok sinyal veriyor. aileye para gönderme, düşüncesizlik, bencillik, cimrilik, bide ailenin istemeyeceğini düşünüyorsun galiba. İlerde evlenince bunlar 2 katına hatta 3 katına çıkacak
Yol yakınken bitir bence bu işi..

Çok mu aşıksın ki gözün kör oldu?

Birincisi bir tester yazması dikkatini çekmemiş olabilir kaldı ki tester ile normalin arasındaki farkı bilmiyor da olabilir edp ile edt farkını bilsin testerı bilsin tene göre koku bilsin derseniz bir erkekten çok sey beklersiniz.
Adam değer vermiyor olsa sizin istediğiniz bir şeyi almaz öyle yada böyle alıp mutlu etmek istemiş. Doğum günü olsa ne olur olmasa ne olur Allah aşkına söyle dogum günü,sevgililer günü gibi bir günü anlamlandırıp da beklentiye girip kendinizi strese sokmayın.
Belki maddi olarak rahat bir zamanı değildir belki manen kendini iyi hissettiği bir zaman değildir (adamın sırnakta görev yaptığını ve ülkenin karışıklığını varsayarsak)

Sahsen bu saatten sonra onu bir şey yapmaya zorunlu tutmuş gibi olmuşsunuz hoş olmamış ağlamak kızmak.Bana böyle trip atılsa açık açık derdi ne ya biz bir ilişki yaşıyoruz bir doğumgünü için gömdü beni diye düşünürdüm ilerleyen zaman için bir planım varsada yapmazdım zıtlasırdım yalan yok
Kırgınlığınızı belirtip nazikçe konuyu kapatmak yerine biraz abartmanız sizi haksız yapmış
Bu arada sağlıkla nice yıllara

Eski konularınıza istinaden değil sadece bu konuya istinaden yazdım

Son düzenleme:
Peki bu adamı vazgeçilmez kılan nedir ?
Çok mu yakışıklı olayı nedir yani?
Hayır mesleği iyi desem o da yok adam ne kadar kazanırsa kazansın zaten millete yediriyor.
Çok mu boşluktasın Çok mu yalnızsın da bundan vazgeçemiyorsun?

adam 250 tl lik parfüm alsa ben bir yıl hediye beklemem daha yani, hee belki bir gül dediğiniz gibi gönderebilirdi ama sizde abartmışsınız tribi, yani trip atabilirsiniz de ağlamak ne , resmen kavga olmuş bu ona da yazık bence.

Bi kere parfumu o sekilde alipta taa bir ay oncesinden bak dogumgunu hediyeni de aradan cikardik der gibi soylemesi hic hos degil. mesela sürpriz yapabilirdi.parfumu almadim deyip dogumgununuzde gonderebilirdi.bu sekilde yapmasi cok kabaca geldi bana.hadi boyle yapti gecelim bunu ama bi cicek gonderseydi bari.bence iyi ki tepki vermissiniz bundan sonra ona gore davranir.valla ben 3 yil once gorustugum kisiye hic tepki gostermedim.beni hic onemsemedi kaale almadi

Siz konuyu çok yanlış anlamışsınız.. konu ne parfüm ne hediye.. konu Yalnizkelebek in kendini önemsiz hissetmesi. . Daha doğrusu hissettirilmesi.. parfüm almış tamam. Tester almış tamam. Ama bir ay önceden alıp buda doğum günü hediyen olsun demesi bide buna rağmen gelirken eli boş gitmemiş olurum diye düşünerek göndermemesi.. yani adam kendince çakallık yapıyor. Konu Sahibi tepki gösterince param yok diyor. Doğum günü değişen bişi değil. 1 sene önceden hergün kenara 1 tl atsa 365 tl.. yani düşünüp önemsese önceden önlem alırdı..

Haklısın tabi sende canım ama fazla yüklenme bu konu için ilişkinize zarar gelmesin :)

Ayyy inanamiyorum ya "tatile gitme" yi ne tarafa cekmis bu adam boyle? benim su yorumlardan okudugum kadariyla erkek arkadasiniz gorgusuz gibi geldi. sizin bakis acinizla onunkisi cok farkli. insan yaz tatilinde tabiki tatile gitmeyi hayal eder yani maddi guc olsun olmasin hayalini kurar. siz normal standartlarda bir yasam istiyorsunuz o ise normalin altinda bir yasam..aileden sogutmak nedir yaa cok sinirlendim. bir de baskin karakter galiba;kendisi suclu durumdayken sizi suclu cikarabilecek biri gibi. ben olsam coktan sogumustum sahsen. bence iyi dusunun.

konuyu çok doğru anladım ben, ama bir hediye alamamak önemsiz olmak demek değildir bu düşünce de çok yanlış. bende diyorum zaten evet sürpriz olarak bir gül gönderebilirdi diye ama sizin dediğiniz gibi çakallık olarak görmüyorum sevgilisinin yaptığını, pahalı hediye almak zorunda değil, para dökmek zorunda değil, hergün 1 tl atmak düşünceli bir davranış evet ama kimse bunları yapmak zorunda değil. Çocuk mesaj atmış zaten, bide gül gönderseymiş güzel olurmuş evet, belki sevgilisine özel hissettirmemiş ama bunun için arayıp ağlayıp kavga çıkartmak, sonrasında yapacaksa da yapmamasına neden olmuş daha kötü yapmış işleri. Ben bu tarz hassas konularda çift taraflı olarak aşırı tribe karşıyım, anlatmak istediğim şey bu. biraz daha sakin olmak gerek benim kanaatimce.

Aslında herkesin burada konu sahibine hak vermesi şundan eski konuları bilmediğinizden açıklama gereği duydum.
Bu adam tam üç yıldır sürekli babası için kredi çekmiş. Toplamda 60 bin olmuş. Dört bin maaş babasının kredisine gidiyor. Ortada mal da yok hani alınan bir şeyin kredisi de değil, para ailesi tarafından çatır çatır yenmiş.
Enson gelişinde bile kızkardeşine son kuruşuyla adidas ayakkabı alırken asgari ücretle çalışan kız arkadaşının biriktirdiği iki çeyrekle tatile gitme hayali kuruyor.
Kızın doğumgünü var bir kaç hafta sonra biliyor ama halasına sigara için 100 tl yolluyor mesela.
Şırnak'ta yalnızım çok borcum var elimde 1000 tl para kalacak ama yalnız da sıkılıyorum evlenenelim, idareten bir gelinlik giy dandik eşya alalım ama gel demiş bir adam.
Ailesine yağdırırken bu kıza bilezik takamayız, gelinlik ucuz olsun ne olacak deniyor.
Kızcağızın derdi bu.

adam kulanılıyor herkes birşeyler bekliyor kimse bu adam kelle koltukta geziyor parasını bu şekilde kulanmamalı demiyor mu
biri hediye bekler diğeri ayakkabı kredi bekler
sonuçta memur adam 250 tl parfüm memur için lüx bir harcama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…