- 14 Ağustos 2015
- 3.452
- 1.116
- 133
- 29
- Konu Sahibi Yalnizkelebek
-
Sayfa 18 de parfümün fotosu var anlar mısınız bilmem ama orijinal değil orj. fiyatı 200 tl falan bu tester en fazla 50 tlKendi içinizde çelişiyorsunuz cok tuhafsınız.
200-250 tl lik parfüm almış. otur aşağı. birde ağlayıp kücük kız cocukları gibi şikayet ediyosunuz.
O parfümü kırardım sanırım ben olsam
sayfa 18 de parfümün fotosunu attım anlarsanız bi bakın derim parfüm 250 tl değil orj. fiyatı o kadar ama parfüm testerBen seni haksız buldum. Benim eşim de bana doğumgünümde (henüz 9 aylık evliydik) sadece pasta alıp gelmiş. Çok da mutlu oldum. Fazlasını beklemedim. Sana 250 liralık parfüm bile az gelmiş
Pek anlamam anlamakta istemem.Sayfa 18 de parfümün fotosu var anlar mısınız bilmem ama orijinal değil orj. fiyatı 200 tl falan bu tester en fazla 50 tl
Ya pardon da utanılacak ne yaptım ki ben.daha ne yapacaktı pardon? böyle şımarıklık görmedim hem de Şırnak ta görev yapan birine. ayıp ya utanın.
Ya ben parfümde değilim arkadaşlar onu sadece hediye aldı ama pek önemsemedi gibi günü gelmeden ben parfüm aldım sana buda doğumgünü hediyen olur diye söyleyivermesi sinirlerimi bozdu. Neyse ona bişey demedim zaten.Bence haksızsın..Adam Şırnak'ta bir parfümeriden geçerken görmüş,senin beğendiğini hatırlamış,almış parfümü..Anlaşılan o ki doğum gününe kadar dayanamamış söyleyivermiş..Ne var bunda ?Kaç senelik sevgilin aldığı parfüm tester mı gerçek mi diye düşünmek de ayrıca hoş değil..
Sonrasında ağlaman,büyütmen de çabası olmuş..
Aynen bende siizn gibiyim işte kaç ay önceden düşünüyorum maddi maneviKonu sahibesini nasıl haksız buldunuz ben anlam veremedim.
Doğum günü ya adı üstünde bir gün.
Kıyacak parasına , yoksa da biriktirecek.
Bi parfümle kapatmayacak işi.
Ya ben köpek gibi çalısıyorum kendi işim haricinde elli tane iş yapıyorum.
Nişanıma hazırlık yapıyorum çeyiz yapıyorum üstüne kasım 23te sözlümün doğum gününe para biriktiriyorum.
Ena zından 500 tl kenara atıcam.
Burda maddiyatçı konu sahibesi değil, sevgilisidir.
Hayır hayırr parfüm 200-250 tl değil orjinali o kadar.Seni sapık hemşireden kurtardı ya bence yeterli200 250 tl lik parfümde günlük hediyemiymiş d.gününde ne alıcaktı kimbilir bu adam yazık ya
Sen en başta 200-250 demişsin şimdi de 50 diyorsun. Her neyse, zaten parası önemli değil.sayfa 18 de parfümün fotosunu attım anlarsanız bi bakın derim parfüm 250 tl değil orj. fiyatı o kadar ama parfüm tester
en fazla 50 tl belki de 20 bile olablir bi bujiteriden almış kaçakmış muhtemelen onada abi orijinal ama biz kaçak sattığımız için ucuza satıyoruz dediler oda aldı orj. parfümü ucuza buldum diye
Yaaa tabiki onun keyfi de başka ama biz uzaktayız insan sevildiğini öenmsendiğini bilmek istiyor.benim nişanlımda bana 2 yıl hiç bişey almadan kutladı ama ben ona yagdırıyorum tabi en son artık bu sene düzgün bişey yapmazsan seneye anahtarlıkla kutlarım dedim o sene almış tek taşı geldi
bunlar küçük ayrıntılar önemli olan hatırlanmak ben onunla oturup çay içtiğim doğum günlerimi hiç bişeye değişmem mesela
Orijinal fiyatı o kadar diye demiştimbenim nişanlımda bana 2 yıl hiç bişey almadan kutladı ama ben ona yagdırıyorum tabi en son artık bu sene düzgün bişey yapmazsan seneye anahtarlıkla kutlarım dedim o sene almış tek taşı geldi
bunlar küçük ayrıntılar önemli olan hatırlanmak ben onunla oturup çay içtiğim doğum günlerimi hiç bişeye değişmem mesela
Bizim aramızda önceden alma olduğu için ben yadırgamadımHayır hayırr parfüm 200-250 tl değil orjinali o kadar.
Şimdi şöyleki sevglim beni aradı 1 ay önce falan aşkım senin istediğin o parfümden buldum hemde orijinal diyince ben dedim Allahhh alma sakın o kadar para verme sakın, utandım çnkü tabii aklıma ne doğumgünü geliyor ne başka bişey günlük bir hediyeye o kadar para vermesini istemedim. Israr ettim ama aldım dedi. Çok sevndim ama bir o kadarda mahcup oldum.
Sonra fotosunu attı baktım orj. değil taş çatlasın 50 tl üzernnde tester yazıyor onun üstüne bide demez mi buda doğumgünü hediyen olur artık diye sinirimden deliye döndüm... Ya bende parfüm aldım ona yada başka şeyler ama önceden alıp da al bu sevgililer günü hediyen olsun madem aldım bi özel günün yerine olsun mantığında düşünmedim. Onun yaptığı da oydu
Yaaa tabiki onun keyfi de başka ama biz uzaktayız insan sevildiğini öenmsendiğini bilmek istiyor.
Ben mesela sadece özel günlerde hediye almam daha doğrusu gayet normal bigünde ona birşeyler alırım sürekli adına da hediye demem. Aramızdaki ilşki öyle ben öyle görüyorum en azından. Ayakkabı alırım sana hedie aldım demem bile beğendim aldım derim , yada kendime alışverişe çıkınca mutlaka önce ona birşeyler bakarım.
Kısacası bir parfüm alıp da al buda senin doğumgünü hediyen olsun demem onun gibi 1 ay öneceden.
Geçen ay gömlek de aldım ayakkabı da şimdiden yılbaşı hediyen olsun desem ne kadar hoş olur sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?