Dogum gunum

Bence çok haklısınız konu sahibi . Evlilikte ilk doğum günü bir de tabii ki bir şey planlayacak. Yani doğum gününde bir çiçek bile bekleyemeyecek mi kadın ya hemen bir sürü garip yorum dolmuş . Tepkisi de kime göre abartılı çok kırılmış işte ne yapacaktı kendini yiye yiye bir şey olmamış gibi uyumaya mı çalışacaktı ? Akıtmış zehrini işte . Vallahi biz kadınız . Hediye de gelecek , sürpriz de gelecek . Sonra dişil enerjim düşük , eril baskın nasıl yükseltirim konuları . Boşanma konusunu bilemem ama çok kırıldığınızı bilsin yani . Adamın içinden gelmiyor yeterli bir bahane değil sanki kocalarımız için yaptığımız her şey bayılarak yapılıyor . Ailesine hizmet ederken , maddi zorluklara sabrederken, çocuklarının sorumluluğunun çoğunu alırken Türkiye’deki kadınlar mutluluktan uçuyorlar . Karım bekler diye içinden gelmese de bir çiçek alsın bari . İçinden gelmemesi ayrı olay da neyse . Çok asabım bozuldu vallahi .

Konu sahibi ben doğum gününe pek önem vermem siz veriyormuşsunuz kırılmakta haklısınız ama bu yüzden boşanmak istemek nedir yahu şok oldum. Bir de eşinize söylemişsiniz devam etmek istemiyorum diye. İlk olayda boşanacaktınız madem keşke evlenmeseydiniz. Onca büyük konuşmanın üstüne hala o evde misiniz bu arada? Adamın bi kafasına silah dayamadığınız kalmış doğum günümü kutla diye, bu sebepten etraf dağıtılır mı? Çocuk gibi tepkileriniz var kusura bakmayın.

Olay dogum gunu degil bence kadinin 2 hafta onceden hatirlatmasi istedigi hediyeyi bile gostermesi ustune dogum gununde bile 500 kez beklentide oldugunu hatirlatmasi ama adamin inadina bir cikolata bile almamasi yani kisaca yok sayilmak degersiz davranilmasi

Keşke sizde okuduğunuzu anlasanız.
Beyefendi unutmuşmu?
Aynı gün kız kaç kere söylüyor, verdiği cevap param yok, yok şöyle böyle. Umursamıyor. Mesele unutmak değil.
Ayrıca beddualarınızı sizin gibi anlaması kıt insanlara saklayabilirsiniz.
Eşimle 8 seneye döndü ve çok şükür değer verdiği için birşeyi atlamaz. Heleki ben kendi ağzımla birşeyi istiyosam söylüyorsam asla unutmaz.

İşte beyefendi onuda yapmamış farkındamısınız?
Gerçekten okuduğunuzu anlamak bukadar zor olmamalı.

Dün söyledi dedi ki anneni arayıp diey3cgim ki iyisi dogurmussun vs dedi. Ama bugün daha hicbisey demedi.ustelik ben evde öyle üzgün üzgün otururken çıktı gitti.
Yaaaaa böyle demesini istermisiniz gerçekten ne kadar çocukça

İşte beyefendi onuda yapmamış farkındamısınız?
Gerçekten okuduğunuzu anlamak bukadar zor olmamalı.
İstememiş adam zorla mı ya?zorla yapılınca noluyor yani onu diyorum kıymetli mi oluyorsunuz?istemiyoooooor adam off valla adamın yerinde olsam ben boşanalım daha ilk anlaşmazlıkta yaptığına bak derdim.

Sizin evli olduğunuzu düşünmüyorum
Evliyim ve eşimin ailesi özel günlere çok önem verdiğimi bildiği halde inatlarından kutlamadılar doğum günümü diye görüşmüyorum çünkü bana göre bu karşındaki kişiye değer vermemektir saygısızlıktır. Kocam aynısını yapsa boşardım. Bana değer vermeyen biriyle niye ömrümü geçiriyim? Nesi garip geliyor size anlamadım?

Kötü hissetmekte haklı zaten ama tepki abartılı. Olayın tamamı doğum günü olmayabilir belki ama doğum gününden bağımsız da değil konu.

İstememiş adam zorla mı ya?zorla yapılınca noluyor yani onu diyorum kıymetli mi oluyorsunuz?istemiyoooooor adam off valla adamın yerinde olsam ben boşanalım daha ilk anlaşmazlıkta yaptığına bak derdim.

Gerçekten sizi tebrik etmek istiyorum.
Yani bu durumunuzla siz 10 sene değil 1000 sene evli kalırsınız.
Eşiniz çok şanslı. Gerçi sizde , fazla zorlanmassınız bu hayatta.

Gerçekten sizi tebrik etmek istiyorum.
Yani bu durumunuzla siz 10 sene değil 1000 sene evli kalırsınız.
Eşiniz çok şanslı. Gerçi sizde , fazla zorlanmassınız bu hayatta.
Aynen öyle zorla bir insana istediklerinizi yaptıramazsınız yaptırsanızda kıymeti olmaz bitti.içinden gelirse yapar gelmezse yapmaz tek yapabileceğiniz şey kırıldığınızı söylemek adam yine yapmazsa yapmaz yok olmaz yani olmaaaaaaz herkesin bir karakteri var.ağlayıp zırlayıp tehditle 3-5 yıl zorla yaptırırsınız ondan sonra yine bir yerde salar zorla güzellik olmaz içinden gelmiyor işte salın ya cidden bunaldım.sende adama yapma birşey olsun bitsin.

Ne demişlerr; Cahillerle tartışmayın, ben hiç yenemedim.
Haklısınız hanımefendi.
Güzel günler diliyorum.

İyi evlilik içinde esler hiç birbirini mutlu etmek için,idare etmek bir şey yapmasın içimden gelmiyor diye. Öyle herkes sadece içinden geldiği gibi yaşasın bakın ne oluyor.
Kadın 2 hafta öncesinde söylemiş, bir önceki gün yine söylemiş, ayni gün yine söylemiş, söylemişte söylemiş ama adam bir küçük pasta, çiçek almamış inatla. Bu inattır, karşındakine insanın isteğini, hevesini umursamamak, önemsememektir.

Bu adamın günlük hayatta ilgili, alakalı olduğunu hiç sanmıyorum ayrıca. Öyle olan insan bu kadar kapı duvar olmaz. Boşanilacak bir konu mu tek başına değil ama ruhsuz bir evlilikleri olduğu, olacağı kesin.

Tamam söylenmiş adam yapmamış demek istemiyor yani şunu diyorum bu kadar zorlamaya yapmamış adam illa onun dediğini mi yapacak gel yemek yiyelim demiş istersen iptal edeyim demiş o zaman konu sahibi iptal et desin tutsun kolundan ne istiyorsa aldırsın yani o zaman kıymeti olacak mı?bu tür şeyler içten gelip yapılmadıkça zorlamayla yapılınca ne anlamı var bunu soruyorum?başka sorunları varsa bilemem bu tür bir durumda tek yapabileceğiniz şey kırıldığınızı söylemek ve aynı şekilde karşılık vermektir.doğum günümü kutlamadın bitsin demek ağlamak evi dağıtmak falan bunlar ancak kişiyi çocukça gösterir.

Son verdiği tepki gereksiz bence de ama konu sahibi, eşi özel derse gidiyorum diye evden çıkmasına ragmen inanmayıp hâla kendisine sürpriz yapacağını düşünmüş. Ben bu kadar iyi niyetle küçükte olsa bir şey beklemesi ve karşılık bulamamasına üzüldüm.
Eşinin her şey bitip disari çıkalım demesi de çok manasız ve sinir bozucu, sus otur madem para yok diye de söylenmiş kaç defa.
4 aylık evlilikte insan bu kadar hevessiz, ruhsuz nasıl olabilir anlamış değilim.
Bu kadar duyarsız kocaya çoğu konuda aynıyla karşılık vermek dışında yapacağı bir şey yok haklısınız, mevzu sadece doğum günü değil çünkü bence.

Ben de hiç özel günlere kıymet vermem hatta birkaç yıl eşimle hiç hediyeleşmedik.
Amaa…
Bir eş kocasından ben bu doğumgününde şunu yapmak istiyorum bana bunu almanı istiyorum diyorsa bir insan bunları yapmak zorundadır. Maddi durumlar müsait değilse de karısına yapamıycağı şeyleri önceden bildirmesi gerekir.
yemekhanede meyve verilince yemeyip eve getiren kocalar var. Karısı fırında canı kurabiye çekti diye sayısıyla alıp tattıran kocalar var. Durum maddiyatla sınırlandırılamaz.
Benim kocam da odundur bu doğumgünü ne istersin diye sordu fikir bulamıyorum dedi ben de bana bi konser bileti al ama sanatçısını da ben söylemiyim sürpriz olsun sen seç bana, akşam da farklı bi yerde yemeğe gidelim dedim. Ben talep ettim ve kocam yapmaya çalıştı.

Burada meeele şu ki konu sahibi talep etmiş adam yapıcakmiş gibi davranıp hiçbişiy yapmamış. Boşanmayla gayet de tehdit edilir böyle bi hareket. 4 aylık evli bunlar yaaa

Bende ona hak verdim kırılmakta haklı ama vereceği tepki bu değil yani size katılıyorum işte zorlama yapacağına hiç yapmasın konu sahibide ona yapmaz zamanı gelince.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…