O kadar çok yorumda özsaygı demişsiniz ki... İnsan derdini över diye bir laf var Leyla Hanım. Bilirsiniz belki, avukatsınız... İnsan kendisinde ne yoksa en çok onu dolar diline... Sizin özsaygınız konusunda umarım bu söz geçerli değildir.
P Parolterafarvele kırılmakta ve beklenti içinde olmakta son derece haklısınız ona diyecek hiçbir şeyim yok, eşiniz de hatalı, ona hak vermem mümkün değil... Son tartışmanın büyüklüğü keyifsiz olmuş... Bu arada bu kadar hatırlatılan doğum gününü benim de kutlayasım gelmez. hatta sürekli doğum gününü hatırlatan insanlara da uyuz olurum
başta hata etmişsiniz dediğim gibi, hiç hatırlatmayacaktınız ve unuttuğu zaman tepesine çökecektiniz ki bir daha asla unutamasın... Boşanırız falan bunlar fazla büyük laflar daha ilk tartışmada boşanmayı ağıza almak hoş değil. Ders 1 defa verilir, aynı dersi 3-5 defa veriyorsanız o artık sorundur... Siz ilk dersi maalesef doğru veremediniz aslında, özel ders dönüşü bile telefonda hala imalarda bulunmanız da manasız olmuş.
Gönlünüzü almak için her hangi bir şey yapmayacak, beklemeyin, yine beklerseniz yine üzülürsünüz... Bir sonraki özel günü unutmayacak sadece o kadar. Bilin bakalım nerden biliyorum
benim eşim doğum günü bilmez kutlamazdı, ailesinde yokmuş bu, alışkın değilmiş adam. şimdi gelirken çiçeğini almışş, hediyesini almışşş, kapıda benim yüzümün ifadesiyle mutlu olacak kadar değer veriyor bu günlere. Sevgililer günü çiçeğimde notu bizim ayımız Şubat değil Mayıs yazmıştı. hediyesi yoktu ama yetti mi? evet yetti. bu adam, sevgililer günü aptallıktırrr, sömürüdürrrr diyen adamdı... Bazen bazı şeyler karşılıklı olarak öğrenilir bu sorunlu bir durum değildir. ahkam kesenlere kulak asmayın siz yine dediğim gibi.
Bir de bu avukat geyiği burda da var ya çok itici, bir avukat olarakk söylüyorum kiiğğğ, her avukat yazıyor bunu, ağır ceza avukatı da olsa belirtesi geliyor... nalakaysa. neyse ben mühendis olarak söyledim, avukat kadar iş görür mü bilmiyorum
umarım biri de gelip ev hanımı/öğretmen/mimar vs olarak bir şeyler söyler
şuraya mesleğimi yazarken çekindim, övüneceğim "ilk ve tek" şey olmadığı için olabilir. (çakmadan geçemedim, kusura bakmayın)