Dogum gunum

Tamam da şunu al bunu al dedikten sonra o hediye olmaz ki insanı mutlu da etmez. Ben zaten istersem kendim alırım beğenip seçtikten sonra siparişi de veririm. Mesele düşünülmek mutlu etmeye çalışması.
Geçen hafta teyze kızım dayımın doğum gününü kutladı.Brownie gibi kek yapmış.Tisort almış.
Bozulma sebebim şuydu.Benimde doğum günüm dayımın doğum günü ile yakın tarihte.
Doğum günü olmazsa da evlerine gittiğimde hediye alırım yada birşeyler.Benim doğum günümü dumduz kutladılar.Dalga geçer gibi teyzem dayısı bu kızın doğum günüymüş falan yaptı.Sinir oldum.
Başka birgün doğum günü konusu açılınca bir iki gün sonra dedim kendileri açtılar bana hediye almayana hediye almam dedim.Teyzem bakış attı.Cocuklarin kini kutlamak lazım doğum gününu sadece falan.Ee dayım benden 9 yaş büyük.

Biraz önce de bir konuya yazdım sizin este tam bir libidokiller boşan bence

bazi kizlarimizin akli kıt.buralarda yazilanlara gore yuvasini dagittigi icin bunu soyleme geregi duydum.gayette normal:))
Kaç tane burda laf dinleyip keyfi olarak adam boşayan aklı kız kız gördün? Ya da hangi yetki ve bilgi ile söyleme gereği duydun? İsteyen bir ses yükseldi diye de boşanır çünkü onların hayatı.

Son düzenleme:
Hatırlatmanıza rağmen kutlamaması çok öküzce ya. Bu ne içi geçmişlik? Hadi diyelim akşam dersin var hediyeni verirsin daha sonra telafi edicem dersin. Konu sahibi hep böylemiydi eşin sevgiliyken falan? Tamam boşanmayın ama ciddi bir burnu sürtünsün. Kutlaması gereken zaten iki önemli gün var biri doğum günü, biri evlilik bunları da unutacaksa niye evleniyor beyefendi?

Evi temizleyen eşiniz, evde ikinizin ortak yaşadığı aile evinizse, neden "haftada bir evimi temizler" yazdığınızı merak ettim.

Ev ikinizin evi değil mi ? Yoksa bu mesaj, dileklerinizi mi içeriyor ?

Doğum gününüz kutlu olsun konu sahibi.
Çok üzüldüm ben size. Diğer günler neyse de doğum günü benim içinde özel ve anlamlıdır. Durumun yoktur, paran yoktur o ara, borcun vardır anlarım da önceki günden kadın sana spoiler vermiş. Hiçbir şey yapamıyorsan sabah erken kalk, güzel bir kahvaltı hazırla, bir çiçek al öperek uyandır eşini kutla geç. Akşama bir pasta al, evde güzel romantik yemek oldu bitti.
Ben inanmıyorum "erkeklerin yapısında yok, onlar anlamaz, onlar düşünemez" laflarına. Neden düşünemesinler arkadaşım. Beyin var, kalp var. Aşk, sevgi, değer varsa insan ne durumda olursa olsun bir şeyler yapmasını bilir, çaba gösterir, özen gösterir. Sevdiği insan kırılmasın diye uğraşır. Konu sahibinden özür dileyerek söylüyorum böyle öküzce bir yaklaşım olmaz. Bu basbayağı değer vermemek, karşıdaki insanı yeterince önemsememek. Bir de evliliğin daha dördüncü ayı.
Yahu bazı adamlar var daha flört aşamasındayken bile kadının doğum gününü öğreniyor aylar öncesinden plan yapıp çabalıyor bir şeyler yapmak için. Kaldı ki bu adamın eşi! Ömrünü geçirmek istediği kadına bile yapmıyor. Yapan, hatırlayan gayette yapıyor bir şeyler.
Konu sahibi lütfen bu adamdan çocuk yapmayın. Keşke bu akşam dışarı çıksaydınız arkadaşlarınızla zaman geçirseydiniz telefonunuzu da kapatsaydınız. Biraz merak etseydi sizi, belki aklı başına gelirdi biraz.

İnsan hayatında kaç tane özel gün var ya? Hele ki daha en heyecanlı, birbirinizi mutlu etmenin doruğunda olmanız gereken cicim aylarındayken bu ne vurdumduymazlık? Eminim hediye yada sürpriz değil dert ettiğin. Hiç paran yoksa al bi topkek üzerine mum dik sıcacık bi sarıl, iyi dileklerde bulun, geç. Çok mu zor kadınları mutlu etmek?

Özel bir rahatsızlığınız mı var, neden eşiniz ayakkabınızı giydiriyor?

Ne kadar atıyorsunuz ya.

herkes hakli kendince bu konuda canim.bazilarina bende bosan yaziyorum ama ufak tefek seylerede yazilmaz yani.seytan herzaman evliligi bozmak icin ugrasir.herkesin bir cumlesi vesveseye sebep olabilir

Çok güçlüsün sen.
Umarım bundan sonra çok çok daha mutlu olursun
Ne kadar atıyorsunuz ya.

Biz atmıyoruz, siz özgüvensiz kadınlara alışmışsınız.

Sakın çocuk yapma bu adamdan sakın.
Valla aşırı sinirlendim. Mal mıdır nedir ya

Ya çok sinirlendim çok üzüldüm
Yazıkları olsun samimi olmadığım bir arkadaşım bile olsa kutlarım
Ne hakkı var sizi doğum gününde böyle üzmesine
İyi ki doğdunuz
Umarım eşiniz çok pişman olur o da göz yaşı döker

Gercekten mi derse gittin dedim hala supriz saniyorjm
Üzüldüm su mesajlarınıza cidden.
Allah işinize akıl, fikir biraz da merhamet versin.

Dilerim her şeyin gönlünüzce olduğu bir yıl olur konu sahibi. Ne olursa olsun sizin önemsediğiniz ve bunu belirttiğiniz bir şey karşı tarafca önemsenmemiş. Bu kırıcı. Sizin için benim için bu doğumgümüdür başkası için tanışma yıldönümüdür başkası için bilmemnedir yani. Önemli olan bunun dikkate alınması ve sizin düşünülmeniz. Ben sizin yerinizde olsaydım bunun ciddi bir karşılığı olurdu. Ve bu sadece ay burnundan getirelim de değil gerçekten kırıldığım için olurdu. Umarım içiniz hızlıca ferahlar.

Mutlu yıllarınız olsun

'Benim eşim bana yapsa anında boşarım' derken neyin kafası bu? Gerçek hayatta yapmayacağınız şeyleri burda atıp tutmayın lütfen.
Eşim asla doğum günü kutlamayi sevmez, ama hastayken yanımda, maddi manevi yanımda, herseyi düşünür, bana sormadan bisey yapmaz, bana karışmaz şimdi doğum günü kutlamayi sevmiyor diye diğer güzel özellikleri görmezden gelip boşayım mı?

İsteğinizi sözel olarak dile getirmişsiniz yapmaması evet kırıcı olmuş. Özel günleri kutlamayı sevmiyor mu yoksa kafasında başka problemleri falan mı var acaba? Sevgiliyken ne yapardı doğum gününüzde?
Ya gerçekten bir odunla evlisiniz, ya da problemleri var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…