- 13 Ağustos 2022
- 8.725
- 4.450
- 103
- 31
- Konu Sahibi Parolterafarvele
-
Geçen hafta teyze kızım dayımın doğum gününü kutladı.Brownie gibi kek yapmış.Tisort almış.Tamam da şunu al bunu al dedikten sonra o hediye olmaz ki insanı mutlu da etmez. Ben zaten istersem kendim alırım beğenip seçtikten sonra siparişi de veririm. Mesele düşünülmek mutlu etmeye çalışması.
Biraz önce de bir konuya yazdım sizin este tam bir libidokiller boşan bencecanim valla kotu uslup felan demissinde .esim dunyanin en sakin guzel insani hergun kahvaltimi hazirlar haftada bir evimi temizler.camasirlari yikar ayakkabimi bile giydirir.o derece iyi bir insan.simdi siradan seyleri saydim ozel kisiligine dair seylerden bahsetmek istemiyorum.kiskanirsiniz nazar deger.eger sizde gercekten deger gorseydiniz boyle seyleri hissetmezdinjz bile.bizim hergunumuz eglence arkadaslik hosvakit gecirmece.siz ona sahipmisiniz bilmiyorum
tamam nobetci mahkemeye gidecegim sagolunnnnmmmBiraz önce de bir konuya yazdım sizin este tam bir libidokiller boşan bence
Kaç tane burda laf dinleyip keyfi olarak adam boşayan aklı kız kız gördün? Ya da hangi yetki ve bilgi ile söyleme gereği duydun? İsteyen bir ses yükseldi diye de boşanır çünkü onların hayatı.bazi kizlarimizin akli kıt.buralarda yazilanlara gore yuvasini dagittigi icin bunu soyleme geregi duydum.gayette normal:))
canim valla kotu uslup felan demissinde .esim dunyanin en sakin guzel insani hergun kahvaltimi hazirlar haftada bir evimi temizler.camasirlari yikar ayakkabimi bile giydirir.o derece iyi bir insan.simdi siradan seyleri saydim ozel kisiligine dair seylerden bahsetmek istemiyorum.kiskanirsiniz nazar deger.eger sizde gercekten deger gorseydiniz boyle seyleri hissetmezdinjz bile.bizim hergunumuz eglence arkadaslik hosvakit gecirmece.siz ona sahipmisiniz bilmiyorum
Yaa jelom ironi ni gerçek sanmışlar yapma böyleAnam az yapıcı ol yahu :) doğum günü neymiş analarımızınki hiç hatırlanmamış :) açınca burayı uzun zaman sonra senin mesajını gördüm dedim nazoo gıybette :)))
Özel bir rahatsızlığınız mı var, neden eşiniz ayakkabınızı giydiriyor?canim valla kotu uslup felan demissinde .esim dunyanin en sakin guzel insani hergun kahvaltimi hazirlar haftada bir evimi temizler.camasirlari yikar ayakkabimi bile giydirir.o derece iyi bir insan.simdi siradan seyleri saydim ozel kisiligine dair seylerden bahsetmek istemiyorum.kiskanirsiniz nazar deger.eger sizde gercekten deger gorseydiniz boyle seyleri hissetmezdinjz bile.bizim hergunumuz eglence arkadaslik hosvakit gecirmece.siz ona sahipmisiniz bilmiyorum
Ne kadar atıyorsunuz ya.Benim eşim yapsa anında boşarım.
Konu pahalı hediye vs değil.
Değer verip bi sarılmaması kutlamaması, bir çiçek bir çikolata herneyse. Birde evliliğinizin daha 4ncü ayı. Şaka gibi birde ne istiyosan söyle onu yapayım vs demesi yüzsüz yüzsüz.
herkes hakli kendince bu konuda canim.bazilarina bende bosan yaziyorum ama ufak tefek seylerede yazilmaz yani.seytan herzaman evliligi bozmak icin ugrasir.herkesin bir cumlesi vesveseye sebep olabilir
İmzamı atıyorum avukat hanım, birebir yaşadım , doğumgününü unutmalar hediye almamalarla başlamış aslında nereden bilebilirdim ki, ben deli onun doğumgünlerini kutlarken o beni değersizleştiriyormuş boşandıktan sonra anladım..
Ne kadar atıyorsunuz ya.
Açıklaması ne peki? Neden inada yapar gibi hiçbir şey yapmamış? Bir gün önce tabiki unutmadım dediği halde üstelik.Konuştum arkadaşlar iki hafta öncesinden başladım dün de hatırlattım sabah da. ...olmadı ona çok şaşkınım zaten.
Yarin hemen gidip bosansin mi.. durun bakalım.. Bir önünü gorsun. İlişkileri belki oturur.Çok güçlüsün sen.
Umarım bundan sonra çok çok daha mutlu olursun
Biz atmıyoruz, siz özgüvensiz kadınlara alışmışsınız.
Sakın çocuk yapma bu adamdan sakın.Geldi bisey yok kizlarhepinizeyi geceler. Olsa hadi çıkalım falan bisey derdi geçti lavaboya odaya...geçmiş olsun bana bosanirim yüksek ihtimal iyisi çocuk yok.b3n her doğum gunjmd3 özel günümde bunu yaşamak istemem
Gercekten mi derse gittin dedim hala supriz saniyorjm
Üzüldüm su mesajlarınıza cidden.Geldi bisey yok kizlarhepinizeyi geceler. Olsa hadi çıkalım falan bisey derdi geçti lavaboya odaya...geçmiş olsun bana bosanirim yüksek ihtimal iyisi çocuk yok.b3n her doğum gunjmd3 özel günümde bunu yaşamak istemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?