Doğum günü hediyesi sorunsalı

Ya hu en kötü mahallede bile her pastanede artık kasaya yakın yerde böyle güzel doğum günü mumları, pasta süsleri, pleksi yazıların falan olduğu standlar var.
8 yaşındaki kızım bile istemiyor o mumları gidip oradan seçiyor konu sahibi niye istemek zorunda olsun ki?

Ay yok artık yani bebeğe mi pasta alınıyor, doğru düzgün mum varken neden ucuz pastane mumu koyuyor adam anlamadım. Ben bile eşim erkek ve böyle şeylere belki benim kadar takmaz ama her doğum gününde pastayı bi yerden mumu bi yerden güzel bir şey alıyorum ne var yani.

E siz bayağı sipariş vermişsiniz, böyle hediye olur mu bilemedim. Ama bu kadar detaylı düşünüyorsunuz madem kendiniz alın bi daha ki sefere.

Adamın aklına geldi mi acaba bu, belli ki gelmemiş belkide böyle şeylerin varlığının farkında bile değil.

Benim aklıma bile gelmez

Adamın aklına geldi mi acaba bu, belli ki gelmemiş belkide böyle şeylerin varlığının farkında bile değil.

Ya biz kedimin dogum gununde bile kedi pastasi icin süslü mumlardan almistik esimle (kedi pastasi yaş mamadan oluşuyordu)
Biyerde de paylasmadik kendi kendimize hatira yaptik kedimiz yaşlandi iyice diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…