- 29 Mart 2018
- 13.209
- 46.515
- 26
- Konu Sahibi -Thanatos-
Siz şuan trende misiniz :) ne güzel :)Konuyu okuduktan sonra uyuyan ve şu saate kadar o trende yolculuk yapan bi benmiyim a
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Siz şuan trende misiniz :) ne güzel :)Konuyu okuduktan sonra uyuyan ve şu saate kadar o trende yolculuk yapan bi benmiyim a
Valla bebegim aglayana kadar trendeydim,gercekten güzel yolculuktu.bebek agladı,büyü bozuldu:))Siz şuan trende misiniz :) ne güzel :)
Ahahahah yaa gerçekten trende sandım ben sizi :)Valla bebegim aglayana kadar trendeydim,gercekten güzel yolculuktu.bebek agladı,büyü bozuldu:))
Msjımı tekrar okuyunca gercekten trendeymişim gibi yazmışımAhahahah yaa gerçekten trende sandım ben sizi :)
O zaman tekrae uyuyun belki Kars'ı görürsünüz :)
Minnoş büyüyünce sizde gidersiniz inşallah :)Msjımı tekrar okuyunca gercekten trendeymişim gibi yazmışım
Yok canım nerdeeee,ben ancak bebek pışpışlayayım:))
İnş sizinde anneniz ikna olur ve gönül rahatlıgıyla yaparsınız yolculugunuzu
Tren güvenilirdi ,başıma bi iş gelmedi,annenize söyleyin:))
DemeeBaşlığı görünce benim aklıma da Agatha cristie romanları geldi
Bilet bulmak bayağı zor.Kartal da
insanlar yolda yürürken başlarına bina çöktü
ecel geldi ise kaçış olmaz nerede ne durumda olduğunuz önemli değil
benimde hayalim Doğu ekspres i ama bilet bulmak gidecek insanı uydurmak zor
doğu ekspresi varken uçak da ney ya
Burdan anneciğine sesleniyorum Teyzecim sen bana bakma bırak kız gezsin yarın evlenip çoluğa çocuğa karışınca hiç biryere gidemez.Şekil A benDemee
O romanı biliyorum,annem okuyacak buraları
Al çocuğu git canım sende ne olacak :)Burdan anneciğine sesleniyorum Teyzecim sen bana bakma bırak kız gezsin yarın evlenip çoluğa çocuğa karışınca hiç biryere gidemez.Şekil A ben
:) teyzeee gönder kızını yahu gencecik kız gezsinAynen öyle ama gelipte anneme anlatmak lazım bunları :) bizde istanbulda yaşıyoruz,beni doğuya göndermeye korkuyor :)
Bi tane değil iki taneler.Biri okula gidiyor.Ay onlarla o kadar uzun yolculuğu düşünemiyorum.Çocukların olunca bu yazdığını hatırla lütfenAl çocuğu git canım sende ne olacak :)
Hem onun içinde deneyim olur :)
Ahaha inşallah yollar :)teşekkür ederim tatlı yorumun için :):) teyzeee gönder kızını yahu gencecik kız gezsin
O tren felaketlerinden korkar biraz ama inşallah hayırlısıyla gidip gelirim.Ben yolculuklardan çok tedirgin olurum panik ataktan dolayı ama nedense bana tren yolculuğu güvenli geliyor.
Çok da isterdim bu yolculuğu.
Geçenlerde arkadaşım gitti gayet keyifli geçmişti .
Umarım sizinde hayırlı mutlu yolculuğunuz olsun .
Mesajını favorilerime ekledim,Allah o günleri nasip ederse yine konuşuruz :)Bi tane değil iki taneler.Biri okula gidiyor.Ay onlarla o kadar uzun yolculuğu düşünemiyorum.Çocukların olunca bu yazdığını hatırla lütfen