- 29 Mart 2018
- 13.209
- 46.515
- 26
- Konu Sahibi -Thanatos-
Değişen ne biliyor musun; İnsanlar..
Ya ben 2 çocuğu birine birakıp gitmeyi bile.düşünuyorum. şu fotoları görünce. Sizin bi engeliniz yokken gidin. Anneniz de anne yüreği ister istmez aklına en kötüsünü getiriyor. Ama başımıza nerdde ne gelir belli değil.
Ah ahh kadıncağız da ne yapsın her gün o kadar olay duyuyor izliyoruz ki ben elimde olsa yeğenlerimi cam fanusta tutacağım ki o denli de özgürlüğüne düşkün biriyim aslında. Annemle bazen sohbetlerimizde der ki siz küçükken sabah çıkar akşam eve gelirdiniz nasıl yapmışız bunu, hiç mi korkmamışız başınıza bişey gelir diye... ama şimdi herşey o kadar çok değişti ki. Devir kötü dedikleri o devirdeyiz tam da :) annenizi anlayabiliyorum o yüzden. Tabi size de hak veriyorum bi yandan :)
Kader denen bir gerçek var. Basına birşey gelecekse evde yatağında yatarken de gelebilir. Sakınılan göze çöp batarmış.
Yaa simdi tam zamani nasil guzeldir oralar, sarikamisa kayaga git mutlaka, bir de hala duruyor mu bilmiyorum ama kaz evi vardi aksamlari canli muzik oluyor cok guzel bir yer merkezde oraya gidin, ne bileyim kar yagarken ruslardan kalma sokaklarda gezin...ozledim yaa
Hayatımın en güzel yolculuğuydu. Rüya gibiydi. Keşke tekrar gitsem ama bilet bulmak ve zaman bulmak mucize. İnşallah gidersin
Çook teşekkür ederim kızlar yorumlarınız için.Allah korusun birşey olacaksa kaldırımdan düşersiniz yine olur.
Olaylara böyle de bakmak lazım.
Günde yüzlerce trafik kazası oluyor ama arabaya binmekten kaçınıyor muyuz? Tren kazaları otoyol kazaları ile kıyaslanamaz bile.
Annenize sizin için hayır duası ederek size manevi destek vermesini söyleyin ve o izni koparın
Doğu ekspresi efsanedir
İyi varsınız. :)