- 29 Mart 2018
- 13.209
- 46.515
- 26
- Konu Sahibi -Thanatos-
Psikolojik bir durumu yok,sadece evhamlı o kadar.Eee uçak düşmez miymiş?
Bu kadar evhamlıysa anneniz bir psikoloğa görünsün bence. Çünkü hayat bu. Yolculuğa da çıkılıyor, her şey de yaşanıyor. Annenizin gerçek hayatı kabul etmesi lazım. Ömür boyu onun dizinin dibinde oturmayacaksanız...
Ben olsam taviz vermem, ille de giderim. Önce ikna yoluna giderim, olmadı, biraz gerçek hayat dozu veririm yukarıda yazdığım gibi. O olur, bu olur diye bin tane senaryo yazacaksak evden kapı dışarı çıkmamamız lazım çünkü. Annenizdeki durumu sağlıklı bulmadım.
"Korkunun ecele faydası yok" lafını çok severim.
Tren kazaları,kadın cinayetleri vs çıkan haberlerden çok etkileniyor. Onun dışında böyle bir insan değildir zaten.
Evet öyle diye diye başıma bela getirecek bunu bende biliyorum. Bi sağlam sensin diyip duruyor,başıma birşey gelse ben biliyorduuumm diye 100 yıl konuşacak. :) sağsağlim gidip gelmeyi nasip etsin inşallah.ya kıyamam tıpık anne ıste :)
annenıze her dakıka benım yanımda olamazsın benı herseyden koruyamazsın bırseyın olacagı varsa olur akacak kan damarda durmaz sen boyle negatıf konusup daha cok belayı cagırıyorsun benı kırma uzme lutfen dunyayı tek basıma gezebılecek kapasıtedeyım boyle konusarak benı 3 yasında bebe yerıne koyuyorsun dıyerek ıkna edın derım :)
Evet İstanbul'da deprem bölgesindeyiz malesef.Annenizin korkuğu şeylerin gerçekleşme ihtimali çok düşük. Uçak kazası olma ihtimaliyle aynı hatta nerdeyse. Günde onlarca trafik kazası oluyor ama hergün sokağa çıkıyoruz o zaman evden dışarı çıkmayalım hiç trafik kazası olma ihtimali var çünkü ya da deprem bölgesinde yaşıyoruz direkt türkiyeden ayrılalım özellikle istanbuldakiler neden istanbulda yaşıyorsunuz
Hergün deprem olacak diye söylenmiyor ama bana birşey olacak diye ödü kopuyor.
Çok haklısınız.Benim annem de evhamlidir aynen sizin bahsettiğiniz gibi bı kadın sanki sokaktaki mikrop bakteri kötü insanlar kazalar vs vs hep beni bekliyor ama anaç ruh en son göz ameliyatı oldum annem etrafimdaki kimse beni desteklemedi annem beni vazgeçirmek için dil döktü olmayınca eğer olursan sana hakkımı helal etmem dedi . Ben de ona bu kararimda beni desteklemeni isterdim bu benim hayalim ve ben bunu yapıcam dedim . O zaman 22 yaşındaydım . Allah a şükür herşey güzel oldu annem üzüldü ama şimdi geçti gitti neticede . Her zaman her yerde ölüm riski başınıza bişey gelme durumu olabilir . Başınıza gerçek kötü şeyler de gelebilir ama yalnız degilsiniz sonuçta . Kaç yaşındasınız ona göre birşeyler soylicem de :)
Taviz verdikçe daha fazlasını istiyor anneler,onu yapma diyip yapmayınca bunu da şunu da şunları da yapma diyorlar. :) 21 yaşındayım,tavsiyelerinize açığım. :)