çok özür dilerim ama bazen sadece aynı yatakta yatmak için evlenmişiz gibi hissediyorum..
işte eşimdede var biraz hata..ne kadar ii insan olsada..
bizim evde tamirlk çok şey var..mutfakta musluk altta dolaba akıtıyor..arka balkon alt kata su akıtıyor..oturma odada kornişin yarısı çıktı sarktı aşağıya..diyorum diyorum şu gün yapcam bugün yapcam ama o günler gelmiyor..ama bir alışveriş merkezine gittiğimizde işte annemin klozeti akıtıyordu ona şu malzemeyi alıyım, ablamın banyodaki musluğu akıtıyor hortum alıyım demezmi şoka girdimm...
kırıcı bir şekilde konuşma zamanı geldimi sizce((
ama eşim çok ii bir insan kırmakta istemiyorum ama tokat gibi yüzüne vurmadıkça anlamıyor bazı şeyleri
şoklardayım şuan. Bunu sanki ben yazmışım hiç bi fark yok. Benim eşimde 7 kardeş. 2 tane abisi 4 ablası var en küçük benim eşim ama en büyük aslında. Her ihtiyaca herşeye benim eşimi çağırırlar. Para hastalık bilmem ne ne varsa. İki abiside zamanında kirada oturuyormş kirayı eşim ödüyomş. Sonra küçük kaynım ev yptırdı kredi çekildi onuda eşim ödedi. Ama gelin görün ki düğünde 1 küçük altın layık gördüler. Devamındada hiç bişey. Ama varsan baksan dinlerine çok düşkünler namaz kılarlar oruç tutarlar. Sen dibindeki kardeşinde yardım etmedğin sürece hiç yapma bence onları. Benim kayınvalidemde hastadır hep. Eşim işte oluyo mesela abileri evde aynı yerdeyiz. Eşim işten çağırılıo öyle hastaneye gidiliyo. Ne biçim bi dünyadır anlamadım valla ya. Herkes kardeşinden bile ne koparsam diye bakıyor herkes bu yanlış bişey yapsada faydalansam diye bakıyor. Dünyanın çivisi çıkmış artık. Ama Allaha havale ediyorum ben herşeyi artık. Bu dünyada suratlarına tükürsen Yarabbi şükür derler..
Arkadaşlar eşim çok çk iyi bir insan ve iyi bir eş..Benim ailemede saygılı-ilgili..Tabi bende onun ailesine aynı şekilde..Amaaa...
Babası maddi bakmıyor eve..Evin sorumluluğu tamamen çocukların üzerinde olmuş her zaman..Ama eşim büyüyüp işe girdiğinden beri herkesin herşeyini eşim yapmış..8 kardeşler ama 5 i erkek..
Eşimin işi iyi yani aslında bizim ok iyi yaşamamız lazım ama yemin ediyorum evlendim evleneli 5 tl harçlığım olmadoı cebimde..
Bekarlığında bir abisi borç ödeyememiş eşim ödemiş..
Diğer abisine iş kuırulacakmış eşim kredi çekmiş kurmuş..Sonra bir güzel ödemiş..Aynı abisi ev taşımak zorunda kalmış halılarını tüllerini herşeyini almış yerleştirmiş..
Diğer abisi asgari ücrete çalışıyor..oturdukları eve 30 milyar masraf edip o abisinin düğününü yapmış..
bir ablasının eşi ölmüş..yalnız kalmasın diye eşim onun yanında kalmış..
yani joker gibi kimin sorunu varsa eşim halletmiş..
velhasıl bizim düğünümüz oldu kimse 1 tl için elini cebine atmadı..halin ne diyenden olmadı neyse evlendikk..
bize 5 kuruş kalmadan borç ödüyoruz 3 senedirr..
kayınvalidem hergün hasta her dakika doktorlarda..Büyük harcamalarda abilerinden istiyor beraber karşılıyorlar ama küçük küçük bütün harcamalar bizden gidiyor..
harcamaları bırakın hiçkimse doktora götürmüyor benim eşim aranıyor annem hasta gel götür die..
Annesi tabiki yapıcak ama 8 kardeşler yaa neden hep benim eşim..
bekar bir kaynım var ona iş kurulcak şimdi eşi ölen görümcemle ortak olucaklar..krediye ona buna herşeye eşim koşturuyor..
aynı zamanda bir oturan kaynım üst kattaki evini tamamlayıp oraya çıkıcak birliğe bekar kaynım evlenicek..onun evinede ustaları eşim getirip götürüyor..
bizde 5 kuruş yok dün görümcem aradı parası yetmemiş para ayarla bana diye eşim tamam abla ayarlıcam sana yarın dedi..
çıldırmak üzereyim..Nolur yardım edin..
eşime soğuk davranıyorum..sıcak davranmak gelmiyor içimden ..
zaman zaman bunlardan rahatsızlığımı dile getiriyorum sürekli sürekli yüzüne vurmak istemiyorum ama canıma yettii..
bu arada benim ve çocuğumun %90 ihtiyacımızı annem babam yada abim karşılıyor paramız yok die....
ooffff çok uzun oldu ama nolur bişeyler yazın((
Bizdeki hata dibi başı belli olmayan bir aileye gelin gitmek arkadaşım... Baştan beri unuttuğumuz birşey var davul bile dengi dengine kördü gözlerimizi göremedik.. Ama evlenmeden önce aileyi bu kadar tanıyamıyor insan eşlerimiz bunu bize yansıtmıyor cunku biz daha değerli oluyoruz o zamanlar ama ne zamankı evlendık hersey oldu bıttı kafasından bana kavusamama dusuncesı kalktı o zaman sevgili annesı babası v.s akıllarına geliyor... Bizede kımse yardım etmedı kaynanam kınama gelmedi.. Benı almaya gelmedi.. Ne ceyız ne birşey.... Kayınpederım vefat etmişti 5 ay onde o yuzden gelmedı bahane bu..... Sonra evlendıkten sonra benden gelınlık yapmamı ıste benım dugunum olmadı berbat br nıkah gunu gecırdım... Benı almaya tek araba geldıler... Eşimin yanında kimse yok kaynanam suratsızz şekilde geldi nikaha.... Bize gelen komsu bana hedıye alacaktı kaynanama sormus ıhtıyacı varmı diye kaynanamda sehpa diycekmıs elın komsu 200 tl niye versin soylemesını engelledm... Komsudan bekledıgı seyı kend yapmad tek ıgne blmıyorum ya tek bı ıgne almazmı br nazar boncugu al ya birkerede gönül al... Hadi diyelim yasn vardı gect 1 sene şimdi al ama yok onların hep bahanesı var evlendıgımde ablalarını cagırdım hepsı coluk cocuk geldi abladır yanı en ufak bir hedıye icecek falan getıren bile olmadı.... Yetmemmiş gibi geldi bana nikahta fotolar cok pahlıymıs resimi almadım dıyebıldı... Sırf eşim için sustum ama artık dayanamyorum... BEN BU KAYNANAMA GELİNLİK YAPAMIYORUM. bizde ölümde düğünde birdir.. Babamın evindende bir cenaze cıktı ben gelin gittim bana saygı duymadılar hep o kendı oglunu kaybetti gozuyle baktı... Dayanma gucum kalmadı benımde ne yaparm bilmiyorum ama oldugumdan fazla bir adım atmyacagım mesafe mesafe mesafeeeeeee......
kesinlikle mesafe cnm en güzeli..sırf aileleri için eşlerimizi boşayamayacağımıza göre ailesine gayet mesafeli olacağız..bence çözüm bu..
bu kadarmı aynı olur cnm yaa..birbirimizi çok iyi anlayacağımızı düşünüyorum..
bir eltimin ailesi uzakta kaynım büyük kaynımın arabasıyla karısını almaya gidicek..Meğer büyük kaynım arabayı satmış.küçük kaynım eşimi arıyor. abim arabayı satmış ben şimdi eşimi nasıl alcam die eşime soruyor..o kadar yanii..bizim arabamızda yok yani :)))
aynen aynen :) bizim arabamız yok otogardan yeğeni alıncak eşimin ki uzak 1 saat kadar yol. Dedesi var 2 tane daha dayısı var birinin kullandığı devamlı bi araba var kendinin değil ama onda hep. Onlara değilde eşime söyleniyo büşra gelmiş. Ne yapalım gelmişse gidin alın yani. Eşim dükkandan işini gücünü bırakıp nasıl çıkcak düşünmüyolar hiç. Allah düşüncesiz insanlardan uzak tutsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?