Öncelikle aranızdaki saygıya hayran kaldım.. Birbirinizi kırmamak için ne kadar güzel davranıyorsunuz. Allah'ım bunu hiç bozmasın inşallah. Bundan sonra başınıza bu tip bir olay gelirse yine onu kızdırmadan bak canım ben de bunu kasdettim diyebilirsiniz..
Siz gayet güzel bir şekilde söyleyebileceğiniz en kibar şekilde derdinizi anlatmışsınız. Umarım en kısa sürede kendisi de farkına varır.
Ben bu konuda sizden daha gaddarım ve sabırsızım şahsen. Sabrınıza hayran kaldım. Bir ömür mutluluklar dilerim size.
eşimi çok seviyorum gerçekten..insan sevdiğine kırılırmış ya o yüzden çabukta kırılıyorum..ama evet saygımız ve birbirimize verdiğimiz değer çok güzel..yani kavga ederken bile ölçülüyüzdür..zaten bizim ikimizin problemi pek yok..aileden kaynaklı etkiler ve sonuçları var

senin sorununu bilmiyorum cnm ama sabret içinden soğuk davranmak gelsede yapma bunu..ben bazen sabredemediğimde 1-2 gün soğuk dururum ama yapım gereği kinci olmadığım için soğuk duruşum bile öyle duvarlar ören cinsten değildir..sonrada toparlanırım zaten..
şununda farkına vardımki soğuk durunca hem senin öfken ve sabırsızlığın artıyor hemde hiçbir işe yaramıyor..