Doğru kişi, yanlış aile.. Ailesi yüzünden kocama saygım-sevgim azalıyor :(

eşimi çok seviyorum gerçekten..insan sevdiğine kırılırmış ya o yüzden çabukta kırılıyorum..ama evet saygımız ve birbirimize verdiğimiz değer çok güzel..yani kavga ederken bile ölçülüyüzdür..zaten bizim ikimizin problemi pek yok..aileden kaynaklı etkiler ve sonuçları var

senin sorununu bilmiyorum cnm ama sabret içinden soğuk davranmak gelsede yapma bunu..ben bazen sabredemediğimde 1-2 gün soğuk dururum ama yapım gereği kinci olmadığım için soğuk duruşum bile öyle duvarlar ören cinsten değildir..sonrada toparlanırım zaten..

şununda farkına vardımki soğuk durunca hem senin öfken ve sabırsızlığın artıyor hemde hiçbir işe yaramıyor..

canim kusura bakma ama hic de önemli bir gelisme olmamis. Hani sormussun ya.. Maalesef eski tas eski haman sizde. Herkes söylemis burada ailenden
yardim alma diye. Ama sende agiz dolusu bi " evet annemlerden yardim almayacagim " dememissin.
Öncelikle bu konuyu hallet. Kesinlikle ailen den hediye filan alma. Daha sonra da
yavas yavas esine belli edeceksin bazi ihtiyaclarin oldugunu ve alamadigini.
O zamanda hala ayni davranirsa esin. Kusura bakmasin dogru ailesinin
yanina yerlessin hem daha rahat yardim eder hem de sizin yükünüz olmaz. Bu ne ya..

evet ne yazıkki ailemden yardım almayacağım,artık ihtiyaçlarımı sen karşıla dememiş.

benim babam derki; beni ailem çevrem sagılacak inek olarak görürler nezaman süt vermeyi kesersem ozaman etimden faydalanırlar sizinkide o hesap koparabildiklerini koparmaya çalışıyorlar eşiniz görmüyormu kullanıldıgını? bence güzel dille anlatmaya devam edin baktınız anlamıyor tavrınızı koyun..

neyse şimdi güzel güzel ufaktan uyarılar yapmıssın,sıkıntını anlatmızsın.başlangıçta kimse kimsenin kalbini kırmasın, biraz bakman lazım bekleyecen bakalım adam ne yapıyor,bakarsınki yine aynı şeyler tekrarlanırsa bütün lafların havada gitmişse, uyarıların dozunu arttırabilrsin.
ama eşinin bi anda ailesinini tüm işlerinden elini çekmesini bekleme, kendini düzeltecekse bile bu zamanla yavaş yavaş olur

evet cnm haklısın bunu inan o konuşma esnasında tamamen çıkmış aklımdan..senin yorumunu okuyunca evet yaa ben bunu demedim dedim..ama eşim sabah işten geldi..eşimi tanıyorum muhakkak sorar bana tekrar açar bu konuyu yani.neden öyle hissettiğimi daha detay anlatmamı ister söylerim..
ama benim şu sorunumda var evet kırıcam kalbini sert konuşucam falan die karar alıyorum ama eşimde yapısı gereği ılımlı bir insan konuşurken tatlı konuşuyoruz :)))

eşim farkında cnm annesi dahil ona rahat davrandığından diğerlerine farklı davranıldığının ve buna çok kızıyor..birşey olduğunda dile getiriyor bunuda..ama onlar yine aynı yine en ufak sorunda arıyolar..

tamamen kendimi çekmesini beklemiyorum.sadece adil olunmasını istiyorum cnm.babası var ama eve bakmıyor aksine çocuklardan para alıyor ve bir güzel harcıyor..yani o eve çocuklar bakmak zorunda...ben bunun farkındayım..ama ben adillik istiyorum herkes el atsın istiyorum..hemen eşim aranmasın istiyorum..

belli cok seviyosunuz birbirnizi siz konunuzda çok haklısınız ama eşinizede üzülmememk elde değil. ama burda asıl iş annesinde babasında bitiyo. biraz tepki verse eşiniz belki anlayacaklar

belli cok seviyosunuz birbirnizi siz konunuzda çok haklısınız ama eşinizede üzülmememk elde değil. ama burda asıl iş annesinde babasında bitiyo. biraz tepki verse eşiniz belki anlayacaklar

iyi insanımı kalmış bunun.eşiniz dünyanın iyisi olsa kaç yazar.kırıcı konuşma değil de dediğim gibi yapın bence.istediğiniz şeyleri alın.para harcayın gönlünüzce.önce sizin ihtiyaçlarınız gelir.kavga etmek çözüm olmaz da onu böyle mecbur bırakmak daha iyi olur

aynısını ben yapmaya başladım cnm..bu akşam gezmeye çıktım para harcadım döndüm :))))
Allah var neden harcadın durumumuzu biliyosun falan demez yanii..afedersiniz ama ben kerizdim harcamayıp idare ediyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…