canım bu konuda ben birçok şey araştırdım
turplu su : turp u rendeliyorsun 3 bardak suda yarım saat kaynatıyorsun sonra biraz ılmasını bekleyip süzüyorsun o suyun içine de yumurta sarısı katıp saçına sürüyorsun ( biraz sıvı olabilir) alüminyum folyo sar ve kafana poşet gibi baş örtüsü gibi birşey geçir kokmaması açısından da iyi olur 2 3 saat bekletip yıkayınca saçın yumuşacık oluyor ayrıca haftada 2 3 kez yapınca saçını inanılmaz uzatıyormuş ben de yeni başladım uygulamaya 2 defa yaptım henüz iyi geldiğini düşünüyorum . ayrıca bemiks bepanthene evigen ampulu de kullanabilirsin onların da maske şeklinde tariflerini bulup vereyim bir de ben saçıma haftada 1 ya da 2 kez zeytinyağı sürüp 12 saat bekler yıkarım hem bakım yapıyor hem saçlarım parlak oluyor ayrıca badem yağı ve hindistan cevizi yağları da iyi geliyormuş ha bir de şampuan içine çam terebentin yağı dökersen de saç dökülmesine iyi geliyormuş . ama sana tavsiyem bu yağları aktarlardan ve gerçekten doğal oldklarına inandıklarını al şimdilik bu kadar diğer bulduklarımı da yazacağım