doğal güzell

Yesil cayi alip kaynatin bi kasik ondan bi kasik dogal bal bi kasik elma sirkesi ve iki kasik seker...sekeri torku kullanin cunku sadece torku markasinin icerisinde seker pancari var digerleri glikoZ...bal elma sirkesi ve yesil cayi da en katkisiz ve dogallarindan alin..karistirin hepsini...kavanoza koyup dolapta bekletin...zamaninin oldukca surun ve yuzunuzde bi saat bekletin..lekeler hemen kayboluyo...ayrica sarimsak yagi saciniza surup 7 sekiz saat bekletin ..3 4 gunde bir yapiorum..hem sac dokulmesi azalyo hem de sac cikariyo...her sabah 500 ml suyun icine bi plastik su sisesi kapagi kadar elma sirkesi koyun kan damarlarini aciyo...ve sac icin ayrica saf hint yagi..afrika ve hindistanda sac urunlerinin neredeyse hepsinde hint yagi kullanilir...ha ayrica e vitamini kapsulu alip sampuaniniza karistirin...e vitamini hucreleri yeniler..ve sampuan alirken olabildigince bitkisel icerikli alin..piyasada satilanlarin cogu cok kopuruyo..cok kopurmesi demek kimyasal iceriginin fazla olmasi demektir...aldigini sac ve cilt urunlerinin icerigine bakin EDTA, silikon,paraben, sulfat bulunmamali.simdilik bu kadar ...aklima geldikce yazarim...
çok güzel olmuş teşekkürler

şuan aklıma geldi benim bir hocam vardı hemşirelikten geçmiş çeşme suyunu hiçbirzaman sade içmezmiş içine hep sirke damlatırmış ayrıca ben de hemşirelik okuyorum ve sirkenin bakterileri öldürücü özelliği varmış bundan dolayı yine o hoca bulaşıklarını felan hep sirkeli suda bekletirmiş dezenfekte etmek amacıyla

arkadaşlar saçı çabuk uzatmak için bi fikri olan varmı...
canım bu konuda ben birçok şey araştırdım
turplu su : turp u rendeliyorsun 3 bardak suda yarım saat kaynatıyorsun sonra biraz ılmasını bekleyip süzüyorsun o suyun içine de yumurta sarısı katıp saçına sürüyorsun ( biraz sıvı olabilir) alüminyum folyo sar ve kafana poşet gibi baş örtüsü gibi birşey geçir kokmaması açısından da iyi olur 2 3 saat bekletip yıkayınca saçın yumuşacık oluyor ayrıca haftada 2 3 kez yapınca saçını inanılmaz uzatıyormuş ben de yeni başladım uygulamaya 2 defa yaptım henüz iyi geldiğini düşünüyorum . ayrıca bemiks bepanthene evigen ampulu de kullanabilirsin onların da maske şeklinde tariflerini bulup vereyim bir de ben saçıma haftada 1 ya da 2 kez zeytinyağı sürüp bir kaç saat bekler yıkarım hem bakım yapıyor hem saçlarım parlak oluyor ayrıca badem yağı ve hindistan cevizi yağları da iyi geliyormuş ha bir de şampuan içine çam terebentin yağı dökersen de saç dökülmesine iyi geliyormuş . ama sana tavsiyem bu yağları aktarlardan ve gerçekten doğal oldklarına inandıklarını al şimdilik bu kadar diğer bulduklarımı da yazacağım :KK50::KK54:

turplu su : turp u rendeliyorsun 3 bardak suda yarım saat kaynatıyorsun sonra biraz ılmasını bekleyip süzüyorsun o suyun içine de yumurta sarısı katıp saçına sürüyorsun ( biraz sıvı olabilir) alüminyum folyo sar ve kafana poşet gibi baş örtüsü gibi birşey geçir kokmaması açısından da iyi olur 2 3 saat bekletip yıkayınca saçın yumuşacık oluyor ayrıca haftada 2 3 kez yapınca saçını inanılmaz uzatıyormuş ben de yeni başladım uygulamaya 2 defa yaptım henüz iyi geldiğini düşünüyorum . ayrıca bemiks bepanthene evigen ampulu de kullanabilirsin onların da maske şeklinde tariflerini bulup vereyim bir de ben saçıma haftada 1 ya da 2 kez zeytinyağı sürüp 12 saat bekler yıkarım hem bakım yapıyor hem saçlarım parlak oluyor ayrıca badem yağı ve hindistan cevizi yağları da iyi geliyormuş ha bir de şampuan içine çam terebentin yağı dökersen de saç dökülmesine iyi geliyormuş . ama sana tavsiyem bu yağları aktarlardan ve gerçekten doğal oldklarına inandıklarını al şimdilik bu kadar diğer bulduklarımı da yazacağım :KK50::KK54:
canım çok masraflı geldi bu baana başka formulu varmı :)

turplu su : turp u rendeliyorsun 3 bardak suda yarım saat kaynatıyorsun sonra biraz ılmasını bekleyip süzüyorsun o suyun içine de yumurta sarısı katıp saçına sürüyorsun ( biraz sıvı olabilir) alüminyum folyo sar ve kafana poşet gibi baş örtüsü gibi birşey geçir kokmaması açısından da iyi olur 2 3 saat bekletip yıkayınca saçın yumuşacık oluyor ayrıca haftada 2 3 kez yapınca saçını inanılmaz uzatıyormuş ben de yeni başladım uygulamaya 2 defa yaptım henüz iyi geldiğini düşünüyorum . ayrıca bemiks bepanthene evigen ampulu de kullanabilirsin onların da maske şeklinde tariflerini bulup vereyim bir de ben saçıma haftada 1 ya da 2 kez zeytinyağı sürüp bir kaç saat bekler yıkarım hem bakım yapıyor hem saçlarım parlak oluyor ayrıca badem yağı ve hindistan cevizi yağları da iyi geliyormuş ha bir de şampuan içine çam terebentin yağı dökersen de saç dökülmesine iyi geliyormuş . ama sana tavsiyem bu yağları aktarlardan ve gerçekten doğal oldklarına inandıklarını al şimdilik bu kadar diğer bulduklarımı da yazacağım :KK50::KK54:

Milla miracIm yukarida cilt icin pirinc suyundan bahsetmissin...pirinc suyunu kavanoza koyup azar azar kullansak olur mu...yoksa her seferinde suyu yeniliyormusun..

canım ihtiyacın olan şey sadece turp ve yumurta . ama sadece yumurta da sürebilirsin yumurtada protein var saçını besler . bunun dışında bol su iç iyi beslen ki saç kanla beslenir saçlarına çok ihtiyacın olmadıkça ısı uygulama ve 2 aya bir kırıklarını aldır daha sağlıklı uzması için açlarını duştan sonra çok kurutma nemli kalsın ve mutlaka ılık suyla yıka ve haftada bir iki kez bakım yap ayrıca şampuanını doğru seçmelisin çok fazla kimyasal varsa çok köpürür bunu da unutma derim bunlar benim bildiklerim bulursam hem uygularım hem de sana söylerim canım

canım ihtiyacın olan şey sadece turp ve yumurta . ama sadece yumurta da sürebilirsin yumurtada protein var saçını besler . bunun dışında bol su iç iyi beslen ki saç kanla beslenir saçlarına çok ihtiyacın olmadıkça ısı uygulama ve 2 aya bir kırıklarını aldır daha sağlıklı uzması için açlarını duştan sonra çok kurutma nemli kalsın ve mutlaka ılık suyla yıka ve haftada bir iki kez bakım yap ayrıca şampuanını doğru seçmelisin çok fazla kimyasal varsa çok köpürür bunu da unutma derim bunlar benim bildiklerim bulursam hem uygularım hem de sana söylerim canım
tamam canım benım cok sağol

X