doğal güzell

canım aklıma gelmişken söyleyim gül suyunun faydası çok iyi geliyo cilde bilgin olsun aklına geldikçe pamukla yüzüne masaj şeklinde uygula faydasını görürsün benim çoktu yuzumde şükür şimdi bişeyim yok...
cildim yağlı benim gül suyu yağlandırıyor diyorlar doğru mu?

Gülsuyunu sabah mı sürüyorsunuz? Durulama vs yapmıyorsunuz,gün boyu kalıyor dimi? Etkisi nedir?

Durulama yapmıyorum,
İlk sürdüğümde çok hafif bir yapışıklık gibi bir his oluyor ama çok kısa sürede geçiyor .
Cildim yumuşacık oluyor düzenli kullandığımda .
Yüzümü arındırmak, nemlendirmek için kimyasal ürün yerine gül suyu kullanıyorum .
Yaptığım ne kadar doğrudur bilmiyorum ama,
hassas bir cilt yapım var ve bebek cildi gibi yumuşacık yapıyor yüzümü,
Dokunduğumda yüzümde bıraktığı yumuşacık hissi çok seviyorum.

tamamen makyajsız bakımlı ya da tam anlamıyla güzel olamazsınız. Hiçbirimiz hz. yusuf gibi bi güzelliğe sahip değiliz.
fondöten yerine bb krem, bi rimel, pembe tonlarında allık ve dudak balmıyla hafif makyajlı ve bakımlı olabilirsiniz. illa boya fıçısına batmış gibi görünmenize de gerek yok

vay be elmayı mutlaka deniycem bir de şuna dikkat ettim doğal beslenenlerin cildi bebek gibi oluyor teyzem çok su içer bir tane bile aknesi izi yok ve parlak bir cildi var ben de aksine çok kola tüketirim mat ve sarımsı bir cildim var maalesef :KK43:

Disardan surulen seyler bir noktaya kadar etki edebiliyor zaten, en onemli sey duzgun beslenme.

Ivir zivir yesen bile, kola icsen bile, bolca sebze-meyve yemeyi, su icmeyi ihmal etme, en onemlisi bu. Parlak, saglikli cilt icin vucudun ve karacigerin saglikli olmali.

e
kızlar ben sürekli makyaj yapan biriyim ve artık bu alışkanlığıma bir son vermek istiyorum bundan dolayı sizden ricam doğal güzellik sırlarınızı ,bildiğiniz tüm yöntemleri buraya yazarsanız hepimiz birbirimizden faydalanmış oluruz ben de bildiğim duyduğum her şeyi sizinle paylaşacağım .şimdiden hepinize teşekkürler:KK36::KK37: :KK9::KK5:
ben ayda yılda bir makyaj yaparım canım. sabahları yüzümü gül suyuyla silerim. akşam yatmadan öncede yüz kremimi sürer yatarım.

39 yaşındayım düğünler vs dışında asla ve asla makyaj yapmam ,yapmadım .Artık başlamayı düşünüyorum .Hiç makyaj yapmamanın meyvelerini yiyorum şu an .Cildim pürüzsüz ve yirmili yaşlarda gözüküyorum .
Cildinizi dinlendirin .Sadece tonik filan kullanın ve buz gibi suyla yıkayın yüzünüzü

X