- 6 Ağustos 2024
- 270
- 177
- 27
-
- Konu Sahibi sadecesoru18
Kan vrrdm canm dün akşamYaaa kuzum çok üzüldüm ama olsun sen içini ferah tut hayırlısı buymuş nasıl öğrendin kimyasal olduğunu
Kaç çıktıKan vrrdm canm dün akşam
3,53 canmKaç çıktı
Adet olmadıysan 2 gün sonra tekrar kan verebilirsin bence canım3,53 canm
Adetin gecikti mi3,53 canm
Yok canm olmadım zaten test günüm pazartesi tekrar vericem mecburAdet olmadıysan 2 gün sonra tekrar kan verebilirsin bence canım
İnşallah artar sen hiç canımı sıkma bende ovulasyon 27 de öğrendim çok erken benim için pcosluyum 10,9 gibi çok düşük bi değerleYok canm olmadım zaten test günüm pazartesi tekrar vericem mecbur
Aaa anladım canım ben onu bilmiyordumBenim ki tup bebek canm ilaclardan dolayı olmuyorum şuan zaten
Hakkmzda hayırlısı olsun canmİnşallah artar sen hiç canımı sıkma bende ovulasyon 27 de öğrendim çok erken benim için pcosluyum 10,9 gibi çok düşük bi değerle
Amin canımHakkmzda hayırlısı olsun canm
Ya üzüldüm bak ama canını sıkma inşallah hayırlısıyla yakın zamanda bebiş gelirKızlar güncelliyorum testler doğruymuş kimyasal gebelikmiş K Kubrafk2 S sadecesoru18
Miratech
Doctor days
Freelyy 3 marka testde doğru sonuç vermiş yani
Aynen öyle canm hayırlısı değilmişYa üzüldüm bak ama canını sıkma inşallah hayırlısıyla yakın zamanda bebiş gelir
Negatif gösteren ilk testi ilişkiden kaç gün sonra yaptınızAllaha şükür ben hamileyim 7 haftalık ama bu doctor days testi beni yanıltmıştı negatif göstermişti birkaç gün sonra yaptığımda doctor daysden pozitifi görmüştüm sanırım hassasiyeti düşük