-
- Konu Sahibi sadecesoru18
Benim ki yalancı pozitif olan böyleydi ama işte ben ilk defa böyle olunca umutlanıp kan verdim negatif başka testte denemedim. Sizin başka marka da da silik çizgi var bence olabilir inşallah vardırİnşallah benimkide verir yoksa hayal kırıklığı
Senin bu mesajın beni yıktı yıktiiiiBenim ki yalancı pozitif olan böyleydi ama işte ben ilk defa böyle olunca umutlanıp kan verdim negatif başka testte denemedim. Sizin başka marka da da silik çizgi var bence olabilir inşallah vardır
Bende o sans varrBence beklemeden kan testi ver boşuna aklında da kalmaz varsa çıkar bilmiyorum bence 2. Si de denk gelmesi zor bi şans olduğunu düşünüyorum ben inşallah vardır kötü düşünmeyelim
Bende de predictor negatif çıkarmıştı piyasanın en iyi testi oysa ki silik çizgi bile çıkmamıştıKızlar şu saçmalığa bakar mısınız en altta ki doctor days kaset test olan Albi diğerleri miratech 2 gündür kanda pozitifi gördüğüm halde doctor days inatla negatife yakın bi çizgi gösteriyor hatta göstermiyor doğrusu çarşamba günü Betahcg 10,9 çıkmıştı zaten
Peki betanız kaçtı acabaBende de predictor negatif çıkarmıştı piyasanın en iyi testi oysa ki silik çizgi bile çıkmamıştı
Ben gebelik testi kullandım günden güne koyulasmasini takip ettim. Tüp bebek yaptım 12. Gün 1817 çıktı.. 5. Gün pozitifi görmüştüm 3 4 testten sonra predictor aldım ama onda silik çizgi bile çıkmadıPeki betanız kaçtı acaba
Siyah beyaz olan da incecik bir çizgi görünüyor biraz daha bekleyin koyulaşırsa pozitiftir zar zor gördüm erken gebelik testi değil ya o yüzden çok silik olabilirKızlar kaset testdede silik çıktı yarm saat önce yaptm hemen ckti K Kubrafk2 S sadecesoru18
Eki Görüntüle 3463400 Eki Görüntüle 3463401
Ben gebelik testi kullandım günden güne koyulasmasini takip ettim. Tüp bebek yaptım 12. Gün 1817 çıktı.. 5. Gün pozitifi görmüştüm 3 4 testten sonra predictor aldım ama onda silik çizgi bile çıkmadı
Kuzum keşke kan vermeye gitsenKızlar kaset testdede silik çıktı yarm saat önce yaptm hemen ckti K Kubrafk2 S sadecesoru18
Eki Görüntüle 3463400 Eki Görüntüle 3463401
Bu kan versen pozitif çıkarsa ben burdan oh dicem valla ben burda heyecanlandım sonuç ne diyeGerçekte daha rahat gözüküyor tabi
Evet ondan bide ben tutamıyorum ısrarını çocuk gbi 3 saatlik idrarla yapiyorumSiyah beyaz olan da incecik bir çizgi görünüyor biraz daha bekleyin koyulaşırsa pozitiftir zar zor gördüm erken gebelik testi değil ya o yüzden çok silik olabilir
Canm bugün gitsem iki gün sonra bidaha gidicem zaten en azından varsa biraz yükselir hem zaten pazar günü test günümKuzum keşke kan vermeye gitsen
Ya hayırlı uğurlu olsun sağlıkla gelsin inşallahhhBeta 36,3 çıktı benim bugün 2 günde 3 katı artış Allah’ıma bin şükür
Anladım tamam canım o zaman bekle biraz daha hayırlısı olsun inşallahCanm bugün gitsem iki gün sonra bidaha gidicem zaten en azından varsa biraz yükselir hem zaten pazar günü test günüm
Gozunaydn canm kacnci gun embriyosuBeta 36,3 çıktı benim bugün 2 günde 3 katı artış Allah’ıma bin şükür
Aminnnn inşallah canımYa hayırlı uğurlu olsun sağlıkla gelsin inşallahhh