- 18 Aralık 2023
- 279
- 74
- 21
-
- Konu Sahibi sadecesoru18
Benim tüp bebek değil canım çatlatma iğnesi oldum ilk defa bu ay 15. Günüm bugün çatlatma iğnesinden sonrakiGozunaydn canm kacnci gun embriyosu
Olsun canımHaa öylemi canm unuttum ben topiklerı karstrdm
Rabbim saglicakla en hayirli şekilde kucaginada almayı nasip etsin canmOlsun canım
Amin kuzucum hepimiz inşallahRabbim saglicakla en hayirli şekilde kucaginada almayı nasip etsin canm
Merhaba hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kaç embriyo transfer edildi acabaBen gebelik testi kullandım günden güne koyulasmasini takip ettim. Tüp bebek yaptım 12. Gün 1817 çıktı.. 5. Gün pozitifi görmüştüm 3 4 testten sonra predictor aldım ama onda silik çizgi bile çıkmadı
Teşekkür ederimMerhaba hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kaç embriyo transfer edildi acaba
Bende aynı hastanede tedavi görüyorum latif beyin hastasıyım 20 temmuzda transfer oldum 12. Kanda pozitif çıktı 4. Gunden bu yana evde hep test yaptım idrar testinde pozitifi görmüştüm 15 gun sonraya muayene gel dedi haftaya perşembe muayene olucam inşallah benimde 3. Gün embriyosuyduTeşekkür ederimtek embriyo transferi yaptık 4. Gün embriyosuydu
Aa çok güzel.. sizin kaçıncı denemenizdi acaba? Diğer konulardan hatırlıyorum siziBende aynı hastanede tedavi görüyorum latif beyin hastasıyım 20 temmuzda transfer oldum 12. Kanda pozitif çıktı 4. Gunden bu yana evde hep test yaptım idrar testinde pozitifi görmüştüm 15 gun sonraya muayene gel dedi haftaya perşembe muayene olucam inşallah benimde 3. Gün embriyosuydu
Benim ilk denememAa çok güzel.. sizin kaçıncı denemenizdi acaba? Diğer konulardan hatırlıyorum sizi
Benim de latif hoca da ilk denememdi.. Perşembe günü gidince haber verir misinizBenim ilk denemem
Ay acaba kalp atışıda duyarmıyız merak edıyorumBenim de latif hoca da ilk denememdi.. Perşembe günü gidince haber verir misinizbende 21.de gideceğim kese görmeye
Bana belki duyarız dedi hemşire bilmiyorum bende çok merak ediyorumAy acaba kalp atışıda duyarmıyız merak edıyorum
banada öyle dediler acaba nerden muayene olucaz onuda merak ediyorum benim hesaplarıma göre muayeneye gittiğimde tam 6+1 olucamBana belki duyarız dedi hemşire bilmiyorum bende çok merak ediyorum
Bende o civarlar sanırım bende bilmiyorum.. latif hocanın yan odasında muayene odası var sanırım belki orada bakar sen deneyimlerini paylaş lütfen benimlebanada öyle dediler acaba nerden muayene olucaz onuda merak ediyorum benim hesaplarıma göre muayeneye gittiğimde tam 6+1 olucam
Yan odası neresi kız odasının hemen yanı dıyorsun dımı ben hep orda muayene oluyorum aynı oda yani dimi bide acaba nerden muayene edecek onu merak edıyorum göbekten görmeyebılır diyolar burdakıler ama benim kilom yok ilişki yasak diyorlar alttan muayene etmezler heralde dimiBende o civarlar sanırım bende bilmiyorum.. latif hocanın yan odasında muayene odası var sanırım belki orada bakar sen deneyimlerini paylaş lütfen benimle
Yaaa kuzum çok üzüldüm ama olsun sen içini ferah tut hayırlısı buymuş nasıl öğrendin kimyasal olduğunuKızlar güncelliyorum testler doğruymuş kimyasal gebelikmiş K Kubrafk2 S sadecesoru18
Miratech
Doctor days
Freelyy 3 marka testde doğru sonuç vermiş yani