Doctor days rezilliği

Merhaba hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kaç embriyo transfer edildi acaba

Bence kanla alakası yok bazı partilerde böyle bozuklar çıkıyo tahminimce. Benim 14.gün pozitif çıkan aynı marka test 17.günü negatif çıktı üstelik 2tane aynı anda yaptım 2side negatifti.. gelde delirme

Teşekkür ederim tek embriyo transferi yaptık 4. Gün embriyosuydu
Bende aynı hastanede tedavi görüyorum latif beyin hastasıyım 20 temmuzda transfer oldum 12. Kanda pozitif çıktı 4. Gunden bu yana evde hep test yaptım idrar testinde pozitifi görmüştüm 15 gun sonraya muayene gel dedi haftaya perşembe muayene olucam inşallah benimde 3. Gün embriyosuydu

Aa çok güzel.. sizin kaçıncı denemenizdi acaba? Diğer konulardan hatırlıyorum sizi

banada öyle dediler acaba nerden muayene olucaz onuda merak ediyorum benim hesaplarıma göre muayeneye gittiğimde tam 6+1 olucam
Bende o civarlar sanırım bende bilmiyorum.. latif hocanın yan odasında muayene odası var sanırım belki orada bakar sen deneyimlerini paylaş lütfen benimle

Bende o civarlar sanırım bende bilmiyorum.. latif hocanın yan odasında muayene odası var sanırım belki orada bakar sen deneyimlerini paylaş lütfen benimle
Yan odası neresi kız odasının hemen yanı dıyorsun dımı ben hep orda muayene oluyorum aynı oda yani dimi bide acaba nerden muayene edecek onu merak edıyorum göbekten görmeyebılır diyolar burdakıler ama benim kilom yok ilişki yasak diyorlar alttan muayene etmezler heralde dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…