- 18 Aralık 2023
- 279
- 74
- 21
-
- Konu Sahibi sadecesoru18
Dün kan verememiştim moralim çok bozulmuştu doctor days testleri vardı sadece elimde sonra gidip miratech aldım birazdan 2. Kanımı vermeye gidicemHayirli olsun hamileliginiz. Madem kanda cikti bunlari onemsemenize gerek yok
Asla güvenilir bi marka değilmiş gerçekten sizin dediğinizi bir çok yerden okudumBende de doctor days yalancı pozitif çıkardı negatif olduğu halde
Olabilir ama internette ilişkiden 5 gün sonrasında bile sonuç verdiği yazıyorGördüğü hcg seviyesi daha yüksektir
Yani o direkt pazarlama taktiği zaten, 5 gün sonrasında kan bile pozitif olmuyorOlabilir ama internette ilişkiden 5 gün sonrasında bile sonuç verdiği yazıyor
Boş şişirilmiş bi marka evet size de demem o ki eğer böyle bir sonuç gördüyseniz yada görürseniz aldanmayın arkasını arayınYani o direkt pazarlama taktiği zaten, 5 gün sonrasında kan bile pozitif olmuyor
Kendi fikrim canım kesinlikle başka bi marka alıp deneKızlar günaydn bende days doctor yapıyordum 2 gündür transferden sonra 7. Ve 8. Gün testleri bunlar o zaman umutlanmamalimiyim
Ama canım sende de benim gibi çoook silik hatta belki aynı düzeydi bi çizgi var
Elinde başka bi marka varsa onla yarın ilk idrarla dene canımEvet canm siyah masadaki bugün sabah yapmstm