Kendi deyeneyimlediğim ve çoğu arkadaşımında kullandığı gebelik testleri ve güvenli mi değil mi? Gelin buyrun bakalım 😁

Hmm anladim canim .beklemekte çok kötü Bi durum ya .Her an adet olacakmışım gibi hissediyorum ama olmuyorumda. Sanki varmış gibi de hissediyorum çok karışık Bi durum yaa

Aslında erken öğrenmek de sıkıntı artcak mı diye bekle kese goruncek mi kalp atacak mı derken ama insan da hemen öğrenmek istiyor ben de tam test almaya niyetleniyorum böyle yanlış çıkıyor falan görünce bekle günün geçince kan ver diyorum cok ikilemdeyim

Aslında erken öğrenmek de sıkıntı artcak mı diye bekle kese goruncek mi kalp atacak mı derken ama insan da hemen öğrenmek istiyor ben de tam test almaya niyetleniyorum böyle yanlış çıkıyor falan görünce bekle günün geçince kan ver diyorum cok ikilemdeyim
🤦🏻🤦🏻🤦🏻Allah sabır versin bizlere anacım ne diyeyim

Maalesef canım sanırım o da bana denk geldi. Bildiğin 2-3 saat kendimi hamile zannettim. Ve çizgi hayalet değildi yani net bir çizgiydi. Direkt kan vermeye gittim çok üzüldüm sonrasında
Predictor early bende de yalancı pozitif çıkarmıştı. Öyle çok nadir olan bir durum değil belli ki. Ben özelde beta hcgyi 500 tlye baktırıyorum ve bir saate sonuç çıkıyor. Predictore 300 tl bayılmaktan daha mantıklı bence

Predictor early bende de yalancı pozitif çıkarmıştı. Öyle çok nadir olan bir durum değil belli ki. Ben özelde beta hcgyi 500 tlye baktırıyorum ve bir saate sonuç çıkıyor. Predictore 300 tl bayılmaktan daha mantıklı bence
Kesinlikle ben de 250-300 arası bir şey veriyorum belki benzin yakıyorum ama çok çok daha mantıklı 😂

Albi bende hiç yalancı pozitif göstermedi bilmiyorum bi kaç arkadaşında deneyimi ile yazdım 💕
Benim dün klomen+ çatlatma iğnesi tedavisi oldum dün 12 gündü test yaptım çıktı ikinci çizgi belirdi hemen içinde pembelikte vardı yani gorebiliyordum . Bugün başka bir markayla yaptım ondada belirdi ama hafif bir pembelik var görüyorum ama dünkü kadar net göremiyorum sebebi nedir acaba yarın adet gunum kan vermek istemiyorum bir yıldır hep negatif olunca korkuyorum

Benim dün klomen+ çatlatma iğnesi tedavisi oldum dün 12 gündü test yaptım çıktı ikinci çizgi belirdi hemen içinde pembelikte vardı yani gorebiliyordum . Bugün başka bir markayla yaptım ondada belirdi ama hafif bir pembelik var görüyorum ama dünkü kadar net göremiyorum sebebi nedir acaba yarın adet gunum kan vermek istemiyorum bir yıldır hep negatif olunca
Belirgin olan dün yapıldı hayalet olan bugün kafam çok karıştı farklı marka diye mi

Eklentiler

• 17272816318352227159912433970607.jpg
    17272816318352227159912433970607.jpg
    97 KB · Görüntüleme: 66
En güzeli kan testi vermeniz bence farklı markalarda koyuluk da degisir hassasiyet farklı olduğu için ben bugün lan verdim cuma tekrar vericem artış var mı diye biraz zamana bıraksak iyi olcak da dayanamayıp test yapıyoruz artcak mı kese görüncek mi kalp atışı olcak mı hepsi ayrı dert

En güzeli kan testi vermeniz bence farklı markalarda koyuluk da degisir hassasiyet farklı olduğu için ben bugün lan verdim cuma tekrar vericem artış var mı diye biraz zamana bıraksak iyi olcak da dayanamayıp test yapıyoruz artcak mı kese görüncek mi kalp atışı olcak mı hepsi ayrı dert
Sizin yeni mi gebelik hayırlısı olsun sağlıkla kucağınza alırsınız inşallah maalesef ki sabır edemiyoruz birde bekleyis olunca mesela ben artık kan testi vermeye korkuyorum aynı duygulari tekrar yaşamak ağır geliyor bir yerden sonra

Sizin yeni mi gebelik hayırlısı olsun sağlıkla kucağınza alırsınız inşallah maalesef ki sabır edemiyoruz birde bekleyis olunca mesela ben artık kan testi vermeye korkuyorum aynı duygulari tekrar yaşamak ağır geliyor bir yerden sonra
Teşekkür ederim bugün öğrendim ben de daha.Evet olumsuz tecrübeler insanı yoruyor çok üzüyor ama testlerde pozitif görüp yalancı ise daha büyük yıkım oluyor hele bide en cok güvenilen predictor bile yanlış sonuç veriyoru duyunca hiç idrar testi yapamadım ben

X