- 15 Ağustos 2024
- 1.105
- 378
- Konu Sahibi umutsuzkedii
Hı hııSenin de mi 6 gün var daha
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hı hııSenin de mi 6 gün var daha
Al bendende okadar böyle ılık ılık sancılanıyorum sanki ilk damlalar gelcekmiş gibi çok farklıHmm anladim canim .beklemekte çok kötü Bi durum ya .Her an adet olacakmışım gibi hissediyorum ama olmuyorumda. Sanki varmış gibi de hissediyorum çok karışık Bi durum yaa
Aynen öyle. Neyse artık hayırlısı diyelim hayırlısı olsun.2 gün sonra tekrar yapicam ben burdan yazarim yine haber veririzAl bendende okadar böyle ılık ılık sancılanıyorum sanki ilk damlalar gelcekmiş gibi çok farklı
Güzel haberini bekliyorum inşallahAynen öyle. Neyse artık hayırlısı diyelim hayırlısı olsun.2 gün sonra tekrar yapicam ben burdan yazarim yine haber veririz
İnşallah canım senin içinde güzel olur inşallahGüzel haberini bekliyorum inşallah
İnşallah kuzum inşallahİnşallah canım senin içinde güzel olur inşallah
Allah sabır versin bizlere anacım ne diyeyimAslında erken öğrenmek de sıkıntı artcak mı diye bekle kese goruncek mi kalp atacak mı derken ama insan da hemen öğrenmek istiyor ben de tam test almaya niyetleniyorum böyle yanlış çıkıyor falan görünce bekle günün geçince kan ver diyorum cok ikilemdeyim
AmiiinnnAllah sabır versin bizlere anacım ne diyeyim
Bana yardım ettt yeni konu açtım ona bi bakarmısın lütfenAmiiinnn
Predictor early bende de yalancı pozitif çıkarmıştı. Öyle çok nadir olan bir durum değil belli ki. Ben özelde beta hcgyi 500 tlye baktırıyorum ve bir saate sonuç çıkıyor. Predictore 300 tl bayılmaktan daha mantıklı benceMaalesef canım sanırım o da bana denk geldi. Bildiğin 2-3 saat kendimi hamile zannettim. Ve çizgi hayalet değildi yani net bir çizgiydi. Direkt kan vermeye gittim çok üzüldüm sonrasında
Kesinlikle ben de 250-300 arası bir şey veriyorum belki benzin yakıyorum ama çok çok daha mantıklıPredictor early bende de yalancı pozitif çıkarmıştı. Öyle çok nadir olan bir durum değil belli ki. Ben özelde beta hcgyi 500 tlye baktırıyorum ve bir saate sonuç çıkıyor. Predictore 300 tl bayılmaktan daha mantıklı bence
Benim dün klomen+ çatlatma iğnesi tedavisi oldum dün 12 gündü test yaptım çıktı ikinci çizgi belirdi hemen içinde pembelikte vardı yani gorebiliyordum . Bugün başka bir markayla yaptım ondada belirdi ama hafif bir pembelik var görüyorum ama dünkü kadar net göremiyorum sebebi nedir acaba yarın adet gunum kan vermek istemiyorum bir yıldır hep negatif olunca korkuyorumAlbi bende hiç yalancı pozitif göstermedi bilmiyorum bi kaç arkadaşında deneyimi ile yazdım
Belirgin olan dün yapıldı hayalet olan bugün kafam çok karıştı farklı marka diye miBenim dün klomen+ çatlatma iğnesi tedavisi oldum dün 12 gündü test yaptım çıktı ikinci çizgi belirdi hemen içinde pembelikte vardı yani gorebiliyordum . Bugün başka bir markayla yaptım ondada belirdi ama hafif bir pembelik var görüyorum ama dünkü kadar net göremiyorum sebebi nedir acaba yarın adet gunum kan vermek istemiyorum bir yıldır hep negatif olunca
Markadan markaya değişiyor o bi kan ver benceBelirgin olan dün yapıldı hayalet olan bugün kafam çok karıştı farklı marka diye mi
Adet tarihim yarın. Olmazsam bir kaç gün daha bekliyim bazıları da adet yaklaşınca hormonlardan dolayı testlere yansıdığını soledi uzun bir süreç deil aslnda 13 gün oldu iğne yapalı net çıkması gerekiyor mu gerekmiyor mu bilmiyorumMarkadan markaya değişiyor o bi kan ver bence
Sizin yeni mi gebelik hayırlısı olsun sağlıkla kucağınza alırsınız inşallah maalesef ki sabır edemiyoruz birde bekleyis olunca mesela ben artık kan testi vermeye korkuyorum aynı duygulari tekrar yaşamak ağır geliyor bir yerden sonraEn güzeli kan testi vermeniz bence farklı markalarda koyuluk da degisir hassasiyet farklı olduğu için ben bugün lan verdim cuma tekrar vericem artış var mı diye biraz zamana bıraksak iyi olcak da dayanamayıp test yapıyoruz artcak mı kese görüncek mi kalp atışı olcak mı hepsi ayrı dert
Teşekkür ederim bugün öğrendim ben de daha.Evet olumsuz tecrübeler insanı yoruyor çok üzüyor ama testlerde pozitif görüp yalancı ise daha büyük yıkım oluyor hele bide en cok güvenilen predictor bile yanlış sonuç veriyoru duyunca hiç idrar testi yapamadım benSizin yeni mi gebelik hayırlısı olsun sağlıkla kucağınza alırsınız inşallah maalesef ki sabır edemiyoruz birde bekleyis olunca mesela ben artık kan testi vermeye korkuyorum aynı duygulari tekrar yaşamak ağır geliyor bir yerden sonra