Kendi deyeneyimlediğim ve çoğu arkadaşımında kullandığı gebelik testleri ve güvenli mi değil mi? Gelin buyrun bakalım 😁

Bende bugün yaptım softec üzerine idrarınızı yapın diyo öylede yaptım bardak içinede koydum hiç bi şekilde ilerlemedi tek çizgi bile çıkmadı bozuk olduğunu düşünüyorum siz nasıl yapmıştınız softec markayı

10 aydır bi kaç marka dışında denemediğim test kalmadı sanırım 🤦🏻
Öncelikle Allahın cezası yalancı pozitif gösteren silik çizgiyle kendini belli eden b. k testlerden bahsedelim.
❌ Roll ara ara hayalet çizgi(silik çizgi) gösteriyor ama negatif!
❌Days doctor hayalet çizgi(silik çizgi) gösteriyor.
❌Freely erken gebelik testi baya baya pembe çizgi gösteriyor amaaa negatifff..
❌Freely kaset test hayalet çizgi(silik çizgi) 😒
❌Ar+lmed erken gebelik testi milyonlarca hayalet çizgi(silik çizgi) bu teste göre 10 ayın bütün günleri hamileydim hatta su sebiliniz çeşmenizde hamile olabilir 😁 sinirlerim bozuldu..
❌Ar+lmed kaset test erken gebelik testiyle aynı gibi al birini vur ötekine 😔😡

🤔🫣 Artı olarak Laboquick kullandım ovü ve gebelik testini güzel hoş ama gebelik testinde bazen beyaz yada gri çizgi çıkarıyor aldırmayın o çizgilere 👍🏻

Gelelim canım güvendiğim testlere 💕
🌸Predictor early erken gebelik testi bir kere bile hayalet çizgi çıkarmadı hep net oldu götünü yerim ama çok pahalı 🫠🤦🏻
🌸 Surelab bu canımda hayalet çizgi çıkarmadı sağolsun
🌸 Days comfort bugün denedim gördüğünüz gibi hiç ama hiç hayalet çizgi vs yok zaten şuan varsada çıkmaz regl e 13gün var (bu test fiyat yönündende uygun çalışırlığıda güzel yanıltmadı şimdilik tekrar sipariş vermeyi düşünüyorum toplu olarak)
🌸Albi bu testide bu ay denedim 3 tane denedim 3üde negatif silik hayalet hiç çizgi yok.
Benim deneyimlediklerim bunlar kızçeler sizinde varsa söyleyinki birbirimize yardımcı olalım ne alıp ne almamamız gerektiği konusunda 😘😘🌸

🌸 Yeni deneyimlediğim kuruma çizgisi cartı curtu olmayan trendyolda 14 tanesi 230 tl olan muhteşem mi muhteşem
SOFTEC marka denendi onaylandı kızlar regle 9 ve 8 gün kala yaptım fotoğraf paylaşıyorum bu sabah ilk idrarla yaptığım test elimde tuttuğum SOFTEC marka.. 💕
Softec markayi bende 3 4 kez kullanmıştım günlerce beklemiştim kuruma çizgisi cikariyormu diye çıkarılmıştı hiç hiçbirinde ama bu ay bi çizgi çıkardı umarım hüsrana uğramam başka softec marka test yapıp kuruma çizgisi hiç gördüğünüz oldumu

Softec markayi bende 3 4 kez kullanmıştım günlerce beklemiştim kuruma çizgisi cikariyormu diye çıkarılmıştı hiç hiçbirinde ama bu ay bi çizgi çıkardı umarım hüsrana uğramam başka softec marka test yapıp kuruma çizgisi hiç gördüğünüz oldumu
Ben 5 tane kullandım softec hiç biri kuruma çizgisi yabancı pozitif çıkartmadı

Merhaba :) innovita sizce doğru mu bi suru yanlış gösteriyor diyen forum var.. aksam yaptım şimdi yarın regli günüm ama benim 3-4 gündür böyle çıkıyor.. 14 tanesini mi 240 liraya aldım diye yapıyorum öylesine ama bi umudum olmasa da heyecan sıfır..
Bende test yapıyorum dün ve bugundür başka markalarla çok ince bi çizgi oluşuyor resme yansımıyor ama ben görüyorum ilk iki dakşkada çıktı hepsi bugun yaptıgımda aynı şekilde oldu dünden bugune koyuluk artmaması normal mi ben daha önce bi gebelik geçirmiştim ondada çok ince bi hayali çizgi görüp kan vermiştim değerim 14 çıkmıştı onun yükselmesini beklemek çok süreçliydi o yüzden kan vermek istemiyorum şuan ama dün o hayaliyi görünce bugun yaptıgım belki daha belirgin olur dedim ama oda hala ince hayali bu şekilde olması normalmi yardımcı olun bana

Bende test yapıyorum dün ve bugundür başka markalarla çok ince bi çizgi oluşuyor resme yansımıyor ama ben görüyorum ilk iki dakşkada çıktı hepsi bugun yaptıgımda aynı şekilde oldu dünden bugune koyuluk artmaması normal mi ben daha önce bi gebelik geçirmiştim ondada çok ince bi hayali çizgi görüp kan vermiştim değerim 14 çıkmıştı onun yükselmesini beklemek çok süreçliydi o yüzden kan vermek istemiyorum şuan ama dün o hayaliyi görünce bugun yaptıgım belki daha belirgin olur dedim ama oda hala ince hayali bu şekilde olması normalmi yardımcı olun bana
Günaydınlar, yumurtlama gününüz üstünden ne kadar geçti? Regli gününüze ne kadar var?

Kızlar adetim normalde 30-35 gün içinde olur geçen ay 28. Günde oldum şuan 33. Gün daha gelen yok dün gebelik testi yaptım doctor days silik çıktı bugünde aynı markadan vardı yaptım daha ney bi silik çıktı ama 1 senedir bekliyorum eşim çok hevesleniyor emin olmadan söylemek istemiyorum sizce var mıdır

Eklentiler

• 4E20FA54-F7F8-46E3-81F1-981289FA1A0A.jpeg
    4E20FA54-F7F8-46E3-81F1-981289FA1A0A.jpeg
    44,8 KB · Görüntüleme: 57
Eşim olmadan hastaneye gidemem şuan annemlerin yanına köye geldim fotoğraftakinden daha net ve hemen çıktı
Yani bu marka konusunda kesin var denemez çünkü çok fazla yalancı pozitif gösteriyor bu markalar ama sizin pembe çizgili olma ihtimalide yüksek imkan varsa farklı marka test alıp deneyin kaset testte deneyin

Yani bu marka konusunda kesin var denemez çünkü çok fazla yalancı pozitif gösteriyor bu markalar ama sizin pembe çizgili olma ihtimalide yüksek imkan varsa farklı marka test alıp deneyin kaset testte deneyin
Evet bu marka yalancı çıkarabiliyormuş ama 2 gün ard arda yaptım biraz daha netleşti adetim 2 gün sonra geçmiş sayılır kaset testte çıkmadı ama belirtilerim de var başka testte alamadım napsam bilemedim

Kızlar freely erken gebelik yaptım bugün 6 gün var. 1 saat kadar bekledikten sonra baktım. Kuruma mıdır? Bu markayla ilgili deneyimi olan var mı🌺

Eklentiler

• IMG_2554.jpeg
    IMG_2554.jpeg
    86,3 KB · Görüntüleme: 47
Kızlar freely erken gebelik yaptım bugün 6 gün var. 1 saat kadar bekledikten sonra baktım. Kuruma mıdır? Bu markayla ilgili deneyimi olan var mı🌺
Kuruma çizgisi gibi gözüküyor çünkü normalde pembe bi çizgi olması lazım kuruma çizgisi daha soluk oluyor renksiz

Ben dun aksam ustu yaptim test bu markayla tek cizgiydi
Regle 6 gün vardi. Acaba net mi catlamanjn 9. Gunune denk geliyor sizin kacinci gununuzdu

X