canım keske sendede aynı etkıyı gosterseydı.ben doadan ılk sampuan aldıgımda alısamamıstım bunu onlarada belırttım ve hıc bır sebep bıldırmeme gerek olmadan gerı ıade edebıleceklerını defalarca arayıp soyledıler.bende bıraz daha kullanayım dedım ve gercekten sonradan her urunlerının mudavımı oldum.hastane masrafı falan yaptıysan kac lıra odedıgını ve o urunlerden dolayı rahatsızlandıgını belgelesen daha ıyı olur cunku ortada cok art nıyetlı ınsan cıkabılıyor durust oldugumuzu kanıtlamak zorundayız bu tıp ınsanlardan olmadıgımızı kanıtlamak ıcın.tekrar gecmıs olsun canım ınsallah bı daha yasamazsın boyle durumları.sağol tatlım...
haklısın bazı ürünler kişiden kişiye çok fark gösteriyor...daha yeni düzeldim..halbuki ne ümitlerle almıştım..neyse bana kısmet değilmiş...
senin memnun olmana çok sevindim canım...
doa kozmetık yaz cıkıyor canım fıyatlarda yazıyornasıl alıyorsunuz bu ürünleri hangi sitede fiyat listesi ?
mavıkuş canım ben shea butterı benmarı usulu erıtp sacıma suruyorum o kadar ıyı nemlendırdıkı anlatamam.sacımın kırıklarını alıp oyle uygulamaya baslamıstım normalde sac uclarımda cok kuru 1 aya hemen kırılan saclarım ıkı aydır bır tek kırıgı bıle yok.aynı sorun varsa sıddetle tavsıye ederım canımYok yok paraya önem veren bir firma değil gerçekten. Yaptıkları her şeyden belli. O hediyeleri yollamasalar ben yine oradan alışveriş yapacağım ama mutlaka hediye gönderiyorlar. Bunun dışında mailleri de samimi. Sorun varsa gerçekten çözüm arıyorlar yani. Kişisel bakım ürünleri genel olarak bazen alerji yapabiliyor ne olursa olsun, mesela herkese iyi gelen eczane ürünleri benim yüzümü mahvediyor. Doanın ürünlerinde de birkaç bitki var belki onlardan biri yapmıştır. Fakat bunun için de gerekeni yapacaklarını düşünüyorum
Çünkü parayı daha üstün tutsalardı bugüne kadar yaptıklarının hiçbirini yapmazlardı (Koliyle shea butter yolladılar öğrencilerimin ellerindeki yaralar için, hem de ben söylemeden, ki hiç de ucuz birşey değil afrikadan getiriyorlar galiba)
saçını şampuanlayıp yıka nemini al sonra sür saçına bekleyebildiğin kadar bekle ama sakın diplerine değdirme bana öyle dediler
nasıl alıyorsunuz bu ürünleri hangi sitede fiyat listesi ?
ayrıca böyle bir şey varsa bunu kanıtlamalısın ürünü karalamak kolay ama kimseyi zan altında bırakma insanlar buraya bakıp fikir alıyorlar
mavıkuş canım ben shea butterı benmarı usulu erıtp sacıma suruyorum o kadar ıyı nemlendırdıkı anlatamam.sacımın kırıklarını alıp oyle uygulamaya baslamıstım normalde sac uclarımda cok kuru 1 aya hemen kırılan saclarım ıkı aydır bır tek kırıgı bıle yok.aynı sorun varsa sıddetle tavsıye ederım canım
mavıkuş canım ben shea butterı benmarı usulu erıtp sacıma suruyorum o kadar ıyı nemlendırdıkı anlatamam.sacımın kırıklarını alıp oyle uygulamaya baslamıstım normalde sac uclarımda cok kuru 1 aya hemen kırılan saclarım ıkı aydır bır tek kırıgı bıle yok.aynı sorun varsa sıddetle tavsıye ederım canım
Ben sulandırdığım için mi bilmiyorum ama, farketmedim içerisinde sorunlu bir hammadde olduğunu. İnşallah bu durumu düzeltirler, kimse de mağdur ve memnuniyetsiz kalmaz. Çünkü gerçekten adı böyle şeylerle anılası bir firma değil
Mesaj iki kere gitmiş...Ben sulandırdığım için mi bilmiyorum ama, farketmedim içerisinde sorunlu bir hammadde olduğunu. İnşallah bu durumu düzeltirler, kimse de mağdur ve memnuniyetsiz kalmaz. Çünkü gerçekten adı böyle şeylerle anılası bir firma değil
Ben de bilemedim canım ya, firmadan mail geldiğini görünce kendi mesajımı da sildim bilip bilmeden konuşmayayım diye. Bir dizi şanssızlık yaşamışlar, sanırım bu hatalı hammadde olayı da ondan kaynaklı. Bir süreliğine gerçekten bilgisayar ve telefondan ulaşılamamışlar sistemleri kapalıymış.
Valhala da kk da bilinen ve sevilen bir üye sonuçta o da sırf karalamak için birşeyler yazacak birisi değil
Herkesin kendi penceresinden geçerli sebepleri var, inşallah bu sorun çözüme ulaşır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?