Doa Kozmetik Ürünleri

canım keske sendede aynı etkıyı gosterseydı.ben doadan ılk sampuan aldıgımda alısamamıstım bunu onlarada belırttım ve hıc bır sebep bıldırmeme gerek olmadan gerı ıade edebıleceklerını defalarca arayıp soyledıler.bende bıraz daha kullanayım dedım ve gercekten sonradan her urunlerının mudavımı oldum.hastane masrafı falan yaptıysan kac lıra odedıgını ve o urunlerden dolayı rahatsızlandıgını belgelesen daha ıyı olur cunku ortada cok art nıyetlı ınsan cıkabılıyor durust oldugumuzu kanıtlamak zorundayız bu tıp ınsanlardan olmadıgımızı kanıtlamak ıcın.tekrar gecmıs olsun canım ınsallah bı daha yasamazsın boyle durumları.

Arkadaşlar ben ürünler almıştım havale ile ödeyecektim para yi yatırmaya gittim 31 lira masraf istedi banka vazgeçtim akşam onlara siparişi iptal edin baska ürünler ekleyip kredi kartı ile ödeyecem dedim ne dese beğenirsiniz cok tan kargoya vermişler ürünleri ben daha para yi ödemeden yani adamlar paraya önem verse böyle yapmazlar ki helal olsun ya şimdilik cok memnunum dün de saç bakım yağı almıştım onu sürdüm bir de argan yağı almıştım onu sürdüm acaba kilo dan dolayı olan çatlaklara iyi gelir mi bilemedim haftada bir sursem mi malum pahalı

Yok yok paraya önem veren bir firma değil gerçekten. Yaptıkları her şeyden belli. O hediyeleri yollamasalar ben yine oradan alışveriş yapacağım ama mutlaka hediye gönderiyorlar. Bunun dışında mailleri de samimi. Sorun varsa gerçekten çözüm arıyorlar yani. Kişisel bakım ürünleri genel olarak bazen alerji yapabiliyor ne olursa olsun, mesela herkese iyi gelen eczane ürünleri benim yüzümü mahvediyor. Doanın ürünlerinde de birkaç bitki var belki onlardan biri yapmıştır. Fakat bunun için de gerekeni yapacaklarını düşünüyorum

Çünkü parayı daha üstün tutsalardı bugüne kadar yaptıklarının hiçbirini yapmazlardı (Koliyle shea butter yolladılar öğrencilerimin ellerindeki yaralar için, hem de ben söylemeden, ki hiç de ucuz birşey değil afrikadan getiriyorlar galiba)

canım,

verilen sözlerin tutulması gerekir...hala bir haber yok ve havale de yok hesapta...

ben de en başta çok memnumdum davranışlarından ama iş iadeye ve memnuniyetsizliğe gelince durum değişti..

şu an bu durumu ben yaşıyorum ve ortada para iadesi yok..

neyse sizin memnun olmanıza sevindim,inşallah devam eder.

herkese iyi günler..

mavıkuş canım ben shea butterı benmarı usulu erıtp sacıma suruyorum o kadar ıyı nemlendırdıkı anlatamam.sacımın kırıklarını alıp oyle uygulamaya baslamıstım normalde sac uclarımda cok kuru 1 aya hemen kırılan saclarım ıkı aydır bır tek kırıgı bıle yok.aynı sorun varsa sıddetle tavsıye ederım canım

bende buradaki yorumları okuduktan sonra sipariş verdim saç uzatma için de şampuan istedim umarım memnun kalırım

Arkadaşım daha önce hangi şampuanı kullanıyordun ki bu derece kötü etti seni bu doa şampuan. Gerçi para yi iade etseler ne olur ürünlerin fiyatı bir kafe de çay parası kadar. Önemli olan sağlığın emin misin doa dan kaynaklandigına. Allah korusun daha sonraa baska bir şey çıkmasın. Ben normalden kreme aşırı para veriyordum bir ay da biten bir kreme elli lira veriyordum ki içinde paraben var yani. Daha tövbe melisa kremi aradığım ürün

ayrıca böyle bir şey varsa bunu kanıtlamalısın ürünü karalamak kolay ama kimseyi zan altında bırakma insanlar buraya bakıp fikir alıyorlar

ayrıca böyle bir şey varsa bunu kanıtlamalısın ürünü karalamak kolay ama kimseyi zan altında bırakma insanlar buraya bakıp fikir alıyorlar

Bu mesajdan sonra artık benimde yazmam sanırım farz oldu... Geçtiğimiz ay bu şampuandan kaynaklı oldukça büyük problemler yaşadım şöyle ki; saçlarım ilk olarak sertleşti ve matlaştı, müthiş bir yağlanma ve tabaka tabaka kepek ile karşılaştım,röfleli kısımların rengi (çinkodan dolayı)değişti kafamda müthiş bir kaşıntı, kırmızı benekler ve sivilceler oluştu sonra o noktalar kabuk bağladı... Sonuç, doktora gittim atopik dermatit teşhisi konuldu ve ancak şimdi şimdi kendine geldi saçlarım ve kafa derim halada kaşınıyor...Özel dermatit şampuanları kullanmak durumunda kaldığımdan brezilya fönümde aktı gitti tabii, söylememe gerek yok herhalde, saçlarım mısır püskülüne döndü ki benim işim gereği saçlarım çok ama çok önemli...

Sebep ise şu, kullandıkları d-panthenol üretimden hatalı, maalesef d-panthenol aldıkları firma aynı zamanda Under Naturel yani Nude isimli şampuanında üreticisine de D-panthenol satıyor, buradan yola çıkarak Nude şampuandan şikayetçi olan arkadaşlarında neden kafalarının hatır hutur kaşındığını anlayabilirsiniz... D-panthenol bozuk olduğundan nemlendirme işlevini yerine getiremiyor haliyle içerikte yer alan çinko kafa derisini ve saçları muazzam bir biçimde kurutmaya başlıyor ve ortaya atopik dermatit çıkıyor...Aynı zamanda çinko saç renginide bozan bir madde, cilasını alıyor nemlendirici ajanlar bulunmadığında bu yüzden dermatit ve mantar şampuanları saç boyasınıda akıtır dikkat etmişsinizdir...Tek başına çinko dermatit tedavisinde kullanılabiliyor lakin bu dozda değil bunu söylememe gerek yok sanırım...

Sonuç koca bir parti ürün çöpe gitti, yeni ürünler üretildi vs vs ama olan bizim kafa derimize oldu, hatta şikayetimden dolayı bana yeniden şampuan bile gönderdiler ki açık açık yazmakta sakınca görmüyorum, ben ilk ürünlerimi sipariş ettim, sonraki ürünler ise bana bedelsiz gönderildi zira bu firma ile yollarımız bir şekilde kesişti ve ortak bir projede yer almayı planladık(o dönemde ürünler ile alakalı tek yorum yapmışlığım yoktur yalnız zira nefret ederim gizli reklam yapmaktan) fakat yaşadığım bu şampuan sıkıntısından dolayı, birazda kırgın olduğumdan ben kendimi geri çekmek durumunda kaldım... Üretim işi çok riskli bir iş, gelen hammaddelerin ürüne dönüştürülmeden önce analiz edilmesi şart eğer gözden kaçarsa bir biçimde ürünlerde bu şekilde imalat hatası oluşabiliyor ve haklı olarakda müşteriler tepki veriyor...Eh bu kontrolü Under Naturals bile gözardı ettiğine göre diyecek çok bir şey yok...

Konu bundan ibaret... Ben brezilya fönü başlığındada bu şampuanın kullanılmasını önermiş olmama rağmen bir daha hiç bir biçimde kullanmayı düşünmüyorum ve fakat firmanın argan yağı, shea butter, solid parfüm ürünlerinden son derece memnunum ve tavsiye ederim zaten elimdeki ürünler bittiğinde başka bir yere bakmam yine buradan alırım...

Para iade konusu ise biraz sıkıntı, ben bu durumdan oluşan güven kaybını en kısa zamanda telafi edeceklerini düşünüyorum ve Valhala'nında sonuna kadar arkasındayım... Sayın DOA, lütfen durumu tez vakitte düzeltiniz adınız bu konu ile birlikte anılmamalı...

Son düzenleme:

Al bendende o kadar...

Ben 2 çorba kaşığı shea yağı 2 çorba kaşığı hint yağı ve 2 çorba kaşığı kendi saç kremlerini karıştırıp maske yapıyorum sabah sürüp akşam yıkıyorum iyi geliyor... Ah o şampuanda canıma okumayaydı iyiydi...

Ben shea butteri saçımda denedim canım jojoba yağıyla karıştırıp eriterek. Yumuşak oldu yıkadıktan sonra, fakat düzenli kullanmadım. Senin mesajından sonra tekrar yapmaya karar verdim sağol

...................................

Son düzenleme:

Canım sulandırdığın için değildir o, benim ilk kullandığımda sorun yoktu gelen ikinci ürünler sorunluydu bize denk geldi işte olay bu... Bizim brezilya fönünden sonra kullanılan şampuanlar başığına bir bakarsan orada nude ile alakalı şikayetlerde var olabiliyor tabii ama ortada ürünün hatalı olmasından büyük bir sorun var maalesef, yoksa Valhala böyle üçün beşin hesabını yapıp iftira atacak bir arkadaşımız değil bu konuda ona güvenebilirsiniz...

Mesaj iki kere gitmiş...

Son düzenleme:
Ben de bilemedim canım ya, firmadan mail geldiğini görünce kendi mesajımı da sildim bilip bilmeden konuşmayayım diye. Bir dizi şanssızlık yaşamışlar, sanırım bu hatalı hammadde olayı da ondan kaynaklı. Bir süreliğine gerçekten bilgisayar ve telefondan ulaşılamamışlar sistemleri kapalıymış.

Valhala da kk da bilinen ve sevilen bir üye sonuçta o da sırf karalamak için birşeyler yazacak birisi değil

Herkesin kendi penceresinden geçerli sebepleri var, inşallah bu sorun çözüme ulaşır

Çözüme ulaşacaktır zaten ben buna eminim... Ortada bir yanlışlık var diyorum ya bu yüzden... Yani bir firma burada bir üyenin veryansın edeceğini bile bile bu şekilde ortadan kaybolamaz, mantık dışı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…