evet ya ben de epeydir ara vermiştim dün yaptım saçlarım ellerim filan hala kokuyo neyse zamanla duyarsızlaşıcaz canım ben yıllardan beri yapıyorum aralıklı genelde saçımı berbat kesen kuaförlerden sonra başlıyodum ve o zaman pek kurallı yapmamama rağmen hep etkisini gördüm bu sefer yaptığım turlarda da ilk turda 4 5parmak uzattım 2.tur pek verimli olmadı 2 3parmak uzadı şimdi bakalım nolacak yaa ama benim katlarım vardı önce onlar uzadı diğer saçıma göre sinameki ihtiyaç olan kısma öncelik tanıyo kesinlikle..dur foto koyayım aradaki farkı gör Eki Görüntüle 682409 Eki Görüntüle 682410 Eki Görüntüle 682407 Eki Görüntüle 682408 ilk foto küre yeni başladığımda 4. 5.kür olması lazım asıl uzamanın başladığı kürler ikinci fotoyu tam hatırlayamıyorum sonlara doğruydu muhtemelen son iki foto da bittikten sonra..evet çok büyük bi fark yok aslında ben de kesip duruyodum saçlarımı ve farkettiysen röfle de biraz inceltmiş saçımı canımcım o yüzden yine başladık hadi hayırlısı
Saclarin ne kadar guzel olmus masallah arkadasim. Ilk fotoyla son foto arasinda boy olarak pek fark etmese de parlakligi ve saglikli gorunumu acisindan iyi bir fark yaratmis. Gule gule kullan. :)