• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doa Kozmetik Ürünleri

Bu arada bu konuyla ilgili mail ile iletişime geçmeden önce sitelerine bir bakayım dedim, haberler duyurulara bakın ne açıklama yapmışlar;

DOA ŞAMPUAN

Bir süredir şampuanımız ve firmamız hakkında internet sitelerinde bazı iddialar ve tartışmalar yaşanıyor. Her derde deva bir şampuanımız olmadığı için, bunu yapabilecek bilimsel bilgimiz olmadığı ve İsviçreli bilim adamlarını bu şampuanın onayıyla meşgul edemediğimiz için çok üzgünüz. Dünyanın en harika şampuanına sahip olmadığımız bir gerçek, maalesef organik şampuan ağacından şampuan doldurmuyor, %100 bitkisel şampuanlara sahip olamıyoruz. Saçınızın dökülmesini %100 durduran ve hatta yeniden saç çıkaran bir ürünümüz olmadığı içinde çok üzgünüz.

Doa şampuan sadece SLS, TUZ, SİLİKON, PARABEN içermez. Bütün özelliği bu, çevreye ve insan bedenine 0 zarar felsefesiyle üretilen, ambalajından etiketine maksimum geri dönüştürülebilir malzeme seçilen alelade bir ürün işte. Zaten biz şampuan saç yıkamaya yarar diye biliyoruz, bizim bilmediğimiz başka özelliklerini bilen varsa, bilgilerine yardımlarına açığız, memleketin birliğe beraberliğe her zamankinden fazla ihtiyaç duyduğu şu günlerde, yardımlarınızı esirgemeyin. Ar ge yapalım, yeni şeyler öğrenelim, kim bilir günün birisinde Heidi’nin arkadaşları, İsviçre Alplerindeki evlerinde çikolata yiyip, İsviçre saatlerinde zaman öldürürlerken, televizyonlarda, Türk bilim adamları onayladı, en bir işe yarayan kozmetik şudur minvalli reklamlar seyredebilirler. Kimbilir, belki bu saye de Basel de bulunan İsviçre bankalarında bizim de paramız olabilir. Tüm mümkünlerin kıyısındayız.

Sonuç olarak, şampuan bir dizi test ve analiz geçirene kadar siz değerli müşterilerimizi, şampuanımızdan mahrum bırakacağız. Sizde olabilecek zerre memnuniyetsizlik bu çalışmanın bütün manasını yitirmesine yol açar. Çünkü tek amacı kar olmayan firmamızın, kimsenin umutlarını sömürmek, olmadık beklentilere sokup ürün satmak gibi bir amacı bulunmadığından, kimseyi kandırmak dolandırmak gibi bir amacı da bulunmamaktadır. Bu yüzden parayı vuramayıp hala süründürdüğümüz personelimizden, bize tedarikte bulunan dünyanın dört bir yanındaki tedarikçilerimizden, evine misafir olamadığımız için İsviçreli insanlardan çok özür dileriz.

Her şey ne kadar da kandırmacadan ibaret değil mi?
Elimde 1.5 şişe şampuan var, umarım fazla uzun sürmez.
Olmadı ben de mavikuşun yaptığı gibi sulandıracağım bir süre.

bende okudum bugun hatta sampuanı beklıyorum sıparıs vermek ıcın toptan verıcem cunkı ,sonradan bu acıklamayı guncel haberlerıne ekledıler ,bır an once cıksada su sampuan alsak .

Ne şampuan kalktı mi yurt da kızlar şampuan bekliyor oysa maaşlar yatınca alacaktik neyse en azından diğer ürünler duruyor dimi

mesajım Diren 81 adlı arkadaşa,

siz bu kadar ayrıntıyı nereden biliyorsunuz ? firma ile mi görüştünüz? rapor filan yok demişsiniz..arkadaşın mesajlarında rapor var veya yok diye yazmıyor da..
bana biraz taraflı davranıyorsunuz gibi geldi...sanki firmanın avukatı ya da temsilcisi gibi..

ben de bir ara kullanmıştım bu ürünlerden ama memnun kalmamıştım..bana göre değildi..
memnuniyet kişiden kişiye değişir tabi..

Son düzenleme:

siz bu kadar ayrıntıyı nereden biliyorsunuz ? firma ile mi görüştünüz? rapor filan yok demişsiniz..arkadaşın mesajlarında rapor var veya yok diye yazmıyor da..
bana biraz taraflı davranıyorsunuz gibi geldi...sanki firmanın avukatı ya da temsilcisi gibi..

ben de bir ara kullanmıştım bu ürünlerden ama memnun kalmamıştım..bana göre değildi..
onu bunu bilmemde ortada bir gariplik varsa o da sizin diren81 e yazmak ıcın uye olmanız..ilginc...

Ne şampuan kalktı mi yurt da kızlar şampuan bekliyor oysa maaşlar yatınca alacaktik neyse en azından diğer ürünler duruyor dimi

yok canım dıger urunlerı kalkmadı sadece bır surelıgıne sampuan satısı yapılmayacak ,hammaddelerı ve urunlerı teste tabı tutuyorlarmıs ,sonuc aldıktan sonra kamuoyu ıle paylasıp spekulasyonlara yer vermeden satısa tekrar sunacaklarmıs.sımdı bırılerı cıkıp sen nerden bılıyorsun avukatmısın felan dıyebılır,insanlar konusa konusa anlasır :) firma ile ürünleri hakkında iletişime gectım bu kadar basıt hıc bır seyı saklamıyorlar ki herseyı söylüyorlar zaten .merak eden arasın .

İlk defa bir şampuanın böyle bir etki yaptığına şahit oluyorum. Bundan önce ne kullanıyordunuz? Yani market şampuanlarındaki kimyasalların hiç birini içermiyor neticede...
O dönem başka bir şey sürdünüz mü kafanıza?
Doktor alerji teşhisi koydu sanıyorum, raporda yazar hangi maddenin size iyi gelmediği.

Bak şekerim, yukarıdaki mesajımda, alerjiye sebep olan madde raporda yazar demişim, yani bir doktor raporu olduğunu varsaymışım. Arkadaş ta bana bu konuyla ilgili herhangi bir cevap yazmamış. Buradan da ortada bir raporun olmadığı çıkarımını yapıyorum ve zaten elinde rapor olsaydı bu kadar tantana yapılmazdı diye düşünüyorum.
Bu çıkarımları yapmak için firmanın avukatı olmaya gerek yok, biraz mantık yürütmek kafi.
Bu arada keşke Ankarada olsam da onlarla çalışabilsem ve temsilciliklerini yapabilsem, çok isterdim böyle bir şeyi inan.

Ve elbette memnuniyet kişiden kişiye değişir, lakin o arkadaş sadece memnuniyetsizliğini belirtmemiş dikkat edersen, kandırmacayla başlamış, işi terbiye ve kibarlığa kadar götürmüş. Bu adamlara bu ithamlarda bulunmak için sarhoş falan olmak gerekir, zira hepimiz biliyoruz müşteriye olan tavırlarını.

onu bunu bilmemde ortada bir gariplik varsa o da sizin diren81 e yazmak ıcın uye olmanız..ilginc...

Benim avukatım mısın sen? (böyle bir şey gelebilir dikkat et :1:)

yok canım dıger urunlerı kalkmadı sadece bır surelıgıne sampuan satısı yapılmayacak ,hammaddelerı ve urunlerı teste tabı tutuyorlarmıs ,sonuc aldıktan sonra kamuoyu ıle paylasıp spekulasyonlara yer vermeden satısa tekrar sunacaklarmıs.sımdı bırılerı cıkıp sen nerden bılıyorsun avukatmısın felan dıyebılır,insanlar konusa konusa anlasır :) firma ile ürünleri hakkında iletişime gectım bu kadar basıt hıc bır seyı saklamıyorlar ki herseyı söylüyorlar zaten .merak eden arasın .

Ben iletişime de geçmedim ki canım, sitelerine baktım, haberler duyurulara açıklama yapmışlar...Kabak gibi ortada, isteyen girsin baksın.

Her neyse yaa öff sıkıldım hakikaten.

Ürünlere geri dönelim, mavikuş canım şu dökülme ve uzatma bakım yağlarından sen kullanmıştın heralde bir tek, dökülme için olanı etkili oldu mu?

Evet canım ben kullandım. Dökülme için olanından kullandım, ben onu aldığım sırada diğerleri yoktu. Benim çok ciddi bir dökülme sorunum yoktu açıkçası:nazar: bakım için kullandım ben onu. Saç diplerine yedirerek kullandım, uçlarına ise tek bir yağ kullandım (badem veya susam vs iyi gelen yağlardan hangisi elime geçtiyse)

Sonuç, saç diplerim çok çabuk geldi. Kına kullandığım için farkedebiliyorum kızıl olmayan diplerden

İçeriği gerçekten çok yoğun bir yağ. Zaten yağı elinize aldığında farkedeceksiniz, bitkileri öyle fazla koymuşlar ki ben kullanmadan önce çalkalıyordum. Şu ana kadar kullandığım kıvamı en farklı ve en yoğun yağ

Benim daha önceden dökülme sorunum olmuştu ve hc complex almıştım o zaman. 45 miydi neydi fiyatı. Ama o bile bu kadar yoğun değildi

Kokusu mentol- sandal ağacı karışımı birşey. Keskin kokuları sever misiniz bilmiyorum ama ben çok sevdim. Bir de terapi yapar gibi oluyor mentol yüzünden
Sırf bunun için bile kullanılabilir

Yıkaması biraz zor dediğim gibi yağ yoğun

Bende yağ aldim hem dökülme icin hem uzama icin ikisinin de kutusu ve içeriği kısımı aynı ben beğendim mentol içermesi harika fikir olmuş zevkle kullanıyorum

Ben iletişime de geçmedim ki canım, sitelerine baktım, haberler duyurulara açıklama yapmışlar...Kabak gibi ortada, isteyen girsin baksın.[/QUOTE]

canım ben sana yazmadımkı sen bana alıntı ıle cevap yazmıssın :) senın bılgın asıkar zaten masallahın var ,yukarıda bır arkadas sormustu ben ona yardımcı olmak adına cevap yazdım.ok

Arkadaşlar keratinli sac maskesini ıslak saca uyguluyorz dimi ve durabildiği kadar cok dursun demişsiniz. İyi de ne kadar cok bir saat mi iki saat mi yoksa yarım saat mi anlamadım ki

Evet canım ben kullandım. Dökülme için olanından kullandım, ben onu aldığım sırada diğerleri yoktu. Benim çok ciddi bir dökülme sorunum yoktu açıkçası:nazar: bakım için kullandım ben onu. Saç diplerine yedirerek kullandım, uçlarına ise tek bir yağ kullandım (badem veya susam vs iyi gelen yağlardan hangisi elime geçtiyse)

Sonuç, saç diplerim çok çabuk geldi. Kına kullandığım için farkedebiliyorum kızıl olmayan diplerden

İçeriği gerçekten çok yoğun bir yağ. Zaten yağı elinize aldığında farkedeceksiniz, bitkileri öyle fazla koymuşlar ki ben kullanmadan önce çalkalıyordum. Şu ana kadar kullandığım kıvamı en farklı ve en yoğun yağ

Benim daha önceden dökülme sorunum olmuştu ve hc complex almıştım o zaman. 45 miydi neydi fiyatı. Ama o bile bu kadar yoğun değildi

Kokusu mentol- sandal ağacı karışımı birşey. Keskin kokuları sever misiniz bilmiyorum ama ben çok sevdim. Bir de terapi yapar gibi oluyor mentol yüzünden
Sırf bunun için bile kullanılabilir

Yıkaması biraz zor dediğim gibi yağ yoğun

Bayılırım keskin kokulara...Benim dökülme sorunum var , bu aralar da mevsimsel olsa gerek baya yoğunlaştı. Sipariş ettim bakalım, umarım iyi gelir. Üründen şüphem yok zaten.

Ben iletişime de geçmedim ki canım, sitelerine baktım, haberler duyurulara açıklama yapmışlar...Kabak gibi ortada, isteyen girsin baksın.

canım ben sana yazmadımkı sen bana alıntı ıle cevap yazmıssın :) senın bılgın asıkar zaten masallahın var ,yukarıda bır arkadas sormustu ben ona yardımcı olmak adına cevap yazdım.ok

:1: yani iletişime geçmeye bile gerek yok, her şeyi sitelerinde yayınlıyorlar demek istemiştim canım:9:

uzun süre bir iki saatten fazla

Canım sen kullandın mı ürünü? Nasıl sonuç verdi?
Benim ki de gelecek inşallah :1: sabırsızlanıyorum şu maske için.

Son düzenleme:
Ben de doayla kayınpederim vasıtasıyla tanıştım.
bizde de birkaç sabun çeşidi,saç bakım yağı,melisa kremi ve solid parfümlerinden var.

Canım sen kullandın mı ürünü? Nasıl sonuç verdi?
Benim ki de gelecek inşallah :1: sabırsızlanıyorum şu maske için.

bir türlü kullanmak kısmet olmadı uygun ve uzun bir zaman bekliyorum şuan gribim zaten saçımı ıslak ıslak bekletemem ama kullandığım gibi yorum yazıcam

ben sinamekili kür yapıyordum.saçlarımın uzamamasından şikayetçiydim, taa ki doa ' nın badem yağını kullanana kadar . meğer aktarlarda satılan yağların çoğu sahteymiş. bende sinameki kürü yaptığım halde niye uzamıyor diyordum , doa nın badem yağını kullandıktan sonra faydasını gördüm . teşekkürler doa .

bir de söylemeyi unuttum shea yağı varmış bir çok insandan duyuyorum kullanan var mı ? ne işe yarıyor acaba ??

Her işe yarıyor :))

Ben saçımda yeni kullandım, çok güçlü bir nemlendirci, ciltte, vücutta, saçta çok iyi sonuçlar veriyor.
Konunun başında da belirtmiştim, kendisiyle aşk yaşıyorum resmen :1:

Son düzenleme:
Back