Hatalı hammadde için de mail geldi, farketmeden 20-30 adet satmışlar evet. O hammadde kışın donmuş ve artık kullanmıyorlarmış yeni şampuanlarda yokmuş
Lütfen beni yanlış anlayıp reklam yapıyor sanmayın fakat gerçekten iyi niyetli insanlar olduklarını düşünüyorum. Hayvanlar üzerinde deney yapmayan ve çevreye dost firmaları bulmak zor diye düşünüyorum bu yüzden bu başlığa yazıyorum
bunları bilmiyorum tabi anlattığınız iyi oldu ama bir kanıt olması gerekiyor biz fikir alıyoruz burdan arkadaş haklıdır tamam da yalancı biri olduğunu düşün birde bir sürü kişi çok faydalı bir ürünle tanışamayabilir sende şikayetçiymişsin bak iki kişi oldu demkki birşey varmış diyebiliyorum ama şanssızlıktn oluşmuş birşey bakalım bende kullanıp görücem
evet tatlım ya cok uzuldum senıde okuyunca.sosyal sorumluluk bılıncı olan cok begendıgım bı fırma ve her urunlerı sankı benım ıcın yaratılmıs o kadar ıyı gelıyor keske sızde talıhsızlık yasamasaydınız balıgım.evet ben dedıgın gıbıde yapıyorum ama hınt yagıyla denemedım hıc badem ve hındıstan cevızı yagı ve kremle yaptım cok ıyı gelıyor.balıgım keratınlı maskelerını denedınmı pekı?hedıye gondermıslerdı ınanılmaz sevdım aklında bulunsun denk gelırsen bı dene cok cok basarılı buldumAl bendende o kadar...
Ben 2 çorba kaşığı shea yağı 2 çorba kaşığı hint yağı ve 2 çorba kaşığı kendi saç kremlerini karıştırıp maske yapıyorum sabah sürüp akşam yıkıyorum iyi geliyor... Ah o şampuanda canıma okumayaydı iyiydi...
bende sadece shea kullanmadım hıc canım badem yagı hındıstan cevızı yagıyla karıstırıyorum bazende balıgın dedıgı gıbı kremle karıstırarak yapıyorum sonuc gercekten kırıksız saclarBen shea butteri saçımda denedim canım jojoba yağıyla karıştırıp eriterek. Yumuşak oldu yıkadıktan sonra, fakat düzenli kullanmadım. Senin mesajından sonra tekrar yapmaya karar verdim sağol
Arkadaşım daha önce hangi şampuanı kullanıyordun ki bu derece kötü etti seni bu doa şampuan. Gerçi para yi iade etseler ne olur ürünlerin fiyatı bir kafe de çay parası kadar. Önemli olan sağlığın emin misin doa dan kaynaklandigına. Allah korusun daha sonraa baska bir şey çıkmasın. Ben normalden kreme aşırı para veriyordum bir ay da biten bir kreme elli lira veriyordum ki içinde paraben var yani. Daha tövbe melisa kremi aradığım ürün
ayrıca böyle bir şey varsa bunu kanıtlamalısın ürünü karalamak kolay ama kimseyi zan altında bırakma insanlar buraya bakıp fikir alıyorlar
kimseyi karalamıyorum...memnun değilim dedim o kadar..
bu forumda bir sürü insan memnun kalmadığı ürünleri yazıyor ,neden onlara da kanıtla demiyorsunuz da bana yalancı deyip leke atıyor diyorsunuz..
çok ayıp..
önce biraz kibar olun.
Kızlar, bu tartışma biraz daha uzarsa bu başlık kilitlenir bilginize... Olan oldu artık bir şampuan mevzusundan insanlar biribirini kırmamalı...
hayır bunda kırılıcak bir mevzu yok ki bu ciddi bir iddia sonuçta arkadaş sadece memnun kalmadım demedi ciddi şeylerden bahsediyor bunu tabiki de sorgularım memnun kalmadım dese yapısını beğenmedi dersiniz vadettiklerini gerçekleştirmedi dersiniz ona yaramamış dersiniz ne bileyim ama ben ciddi sorunlar yaşadım bana birşeyler oldu derse sorarım tabiki benim başımada gelebilir bu üstünde durulması gereken bir duruma dönüşür bana bunlar oldu deiğinde ha tamam oldu deyip konuya kalınan yerden devam edilmez ki herkes bu sorun üzerine düşünür ben kimseye yalancı da demedim saygısızlıkta etmedim çok ayıp kibar davran ne demek
Peki bizim aldığımız şampuanin da böyle hatalı olup olmadığını nasıl öğrenebilirız
arkadasım ilk yorumun dıkkatımı cektı kullanmıssın ve cok memnun kalmıssın .sımdı benı ıkleme dusuruyorsun .ya banada bırsey olursa dıye .emınım cogu arkadas aynı seyı dusunur senın daha sonra ki yorumlarını okuyunca ,yapsaydı zaten ilk başta yapmazmıydı bu etkiyi,elindeki ürün aynı ürün .acaba başka birşeye karşı alerjik reaksiyon egzama mantar felan da olabilir .ayrıca benim bildigim saça bu durumlarda losyon veriyorlar sana ne jeli verdiler adı ne?ben çok kullandım(nerden biliyorsun dersen eğer)stilex felanmı verdiler sana yoksa.son durum ne ayrıca?şampuan ve saç kremi bir harika..
şampuan az miktar ile saçı temizliyor ve yağlandırmıyor.. saç kremi yumuşacık yapıyor..
argan yağını nemlendirici olarak yüzüme ve boynuma uyguluyorum..super ,anlatacak kelime bulamıyorum valla..
solid parfümleri super...
hediye olarak da tahta tarak ve vucüt losyonu ve bir de sabun yollamışlar..valla hepsi harika :))
çok beğendim..bir dahaki sefere shea butter ve melisa kremini de isteyeceğim..
bu arada japon kirazı parfümü çok güzel..ben melisa,ıhlamur ve yasemin de aldım..hepsi çok güzel..
canım,
verilen sözlerin tutulması gerekir...hala bir haber yok ve havale de yok hesapta...
ben de en başta çok memnumdum davranışlarından ama iş iadeye ve memnuniyetsizliğe gelince durum değişti..
şu an bu durumu ben yaşıyorum ve ortada para iadesi yok..
neyse sizin memnun olmanıza sevindim,inşallah devam eder.
herkese iyi günler..
ayrıca böyle bir şey varsa bunu kanıtlamalısın ürünü karalamak kolay ama kimseyi zan altında bırakma insanlar buraya bakıp fikir alıyorlar
canım,
ben parayı ağaçtan toplamıyorum..önemli olan meblağ değil terbiye ve kibarlık ,isterse 1 kuruşluk olsun..
bu kadar zengin miyiz biz,paramı neden sokağa atayım ....
eminim doa dan olduğuna,neden bu kadar şaşırılıyor anlamadım..bu şampuanlarda da kimyasal var ve alerji yapabilir..
size de yapabilirdi ve ben böyle desem hoşunuza gider miydi acaba ?
neyse ,bana alerji yaptı..ve memnun kalmadım..
bu herkese olabilir ..
kimseyi karalamıyorum...memnun değilim dedim o kadar..
bu forumda bir sürü insan memnun kalmadığı ürünleri yazıyor ,neden onlara da kanıtla demiyorsunuz da bana yalancı deyip leke atıyor diyorsunuz..
çok ayıp..
önce biraz kibar olun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?