Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım sulandır kremi
kıvamı evet gerçekten çok yoğun
şişeden çıkmayacak kadar hatta
ben 1 şişeden 3 şişe krem çıkarıyorum
ona rağmen hala yoğun
bölüyorum boş kendi şişelerine
üzerine su katıyorum
durduğu yerde sanki yine kıvamı koyulaşıyo
mayalanamıyo mudur nedir bilemedim
onun için seviyorum kıvamını çok karlı oluyo bölünce
30 tl ve uzerı alısverıste kargo bedava oluyor cogumuz boyle yapıyoruz yanı sadece 2 tl lık sabun alan duymadım henuzsende yag sampuan krem ıhtıyaclarını alıp 30 a tamamlayabılırsın canm.kapıda odeme ıstegını belırtınce kargonu alınca getıren sahsa verıyorsun parayıkızlar kargo ücreti ne kadar ? ayrıca kapıda ödemeyi nasıl yapıyorsunuz
anlatabilirmisiniz şimdi bana 2 tllik bi sabun alıp 5 tl kargo ödemek saçma geliyor
ben daha önce bahsetmiştim doa şampuan ve saç kremi ve solid parfümler aldığımı ve kullandığımı..
ama şu an sonuç koca bir hüsran..
kaşınma ve kızarıklık yapmaya başladı yaklaşık 10 günlük kullanım sonunda..ama ben saç alışıyor geçer deyip kullanmaya devam ettim..ay etmez olaydım..bir akşam ensemde ve saç diplerimde bir acı ve yanma ve sonrasında korkunç bir şişlik..ve nasıl bir ateş anlatamam..acile gittik,doktor ağrı kesici,ateş düşürücü ve enseme ve saç diplerime süreceğim bir jel verdi..
15 günlük tedavi sonunda normale döndüm..bütün kafa derim ve ensem kabuk kabuk oldu ..neyse çok şükür geçti..bende alerji yapmış bu ürünler..doktor bana bitkisel olan vede kimyasal olmayan her şey iyi gelecek diye bir şey yok dedi..
neyse biraz uzun oldu ama ben bıraktım bu ürünleri..
inşallah siz memnun kalırsınız kızlar :))
Çok geçmiş olsun canım, üzüldüm inan ki. Şaşırdım aslında şaşırmadım değil ama kişisel bakım ürünleri böyle olabiliyor bazen. İçerisindeki ne yapmış olabilir onu merak ettim
arkadaslar acıkcası ben mukemml bır sonuc beklemıyorum yeter kı kotu gelmesın. mucıze ıstemıyorum. sonucta market sampunları alıp zararlı ıcerık kullanacagıma bunu kullanırım daha ıyı. ne paralar verdım sampuanlara hangısı mucıze yarattı
ben daha önce bahsetmiştim doa şampuan ve saç kremi ve solid parfümler aldığımı ve kullandığımı..
ama şu an sonuç koca bir hüsran..
kaşınma ve kızarıklık yapmaya başladı yaklaşık 10 günlük kullanım sonunda..ama ben saç alışıyor geçer deyip kullanmaya devam ettim..ay etmez olaydım..bir akşam ensemde ve saç diplerimde bir acı ve yanma ve sonrasında korkunç bir şişlik..ve nasıl bir ateş anlatamam..acile gittik,doktor ağrı kesici,ateş düşürücü ve enseme ve saç diplerime süreceğim bir jel verdi..
15 günlük tedavi sonunda normale döndüm..bütün kafa derim ve ensem kabuk kabuk oldu ..neyse çok şükür geçti..bende alerji yapmış bu ürünler..doktor bana bitkisel olan vede kimyasal olmayan her şey iyi gelecek diye bir şey yok dedi..
neyse biraz uzun oldu ama ben bıraktım bu ürünleri..
inşallah siz memnun kalırsınız kızlar :))
Çok geçmiş olsun canım, üzüldüm inan ki. Şaşırdım aslında şaşırmadım değil ama kişisel bakım ürünleri böyle olabiliyor bazen. İçerisindeki ne yapmış olabilir onu merak ettim
ya bende aldım bu ürünleri ama ne bileym kullanma taraftarı değilim pek..bu arada aldıklarım argan yağı, she butter, şampuan ve saç kremi... bi tek argan yağından memnunum..saçıma sürüyüorum onu da zaten.. diğerlerini bir süre kullanmama rağmen etki görmedim.
bunlar doğal ürün ama sağlık bakanlığından onayı olsa daha hoş olurdu o zaman gözüm kapalı kullanırdım...
Canım 3-5 lira bişeydir sanıyorum..kargo ne kdr kızlar ben sabunla şu şampuanı alayım diyorum
arkadaslar acıkcası ben mukemml bır sonuc beklemıyorum yeter kı kotu gelmesın. mucıze ıstemıyorum. sonucta market sampunları alıp zararlı ıcerık kullanacagıma bunu kullanırım daha ıyı. ne paralar verdım sampuanlara hangısı mucıze yarattı
market şampuanlarının bilmem ne kadarlık şampuanlar ne kadar iyi olursa olsun hepsinin geçici olduğu uzun vadede saça zarar verdiği içerdiği kimyasallarla bizleri mahvettiği aşikar son zamanlarda kanser o hastalık bu hastalık nelerden çıkıyor ya yediklerimizden yada sürüp sürüştürdüklerimiz den ayrıca bir şikayetimi olduğunda kimseye sesimizi duyamıyoruz bile en azından bu firma şikayetleri gözetiyor öneriler üzerine kendini geliştirmeye çalışıyor ben siparişlerimi verdim hemde içime sinerek verdim memnuniyetimi zaman göstericek ama firmayla olan iletişimden çok keyif aldım samimiyetleri esprili cevapları hepimize yakın geliyor birde bu açıdan düşünmek lazım hayvanlar üzerinde deney yapanla doğaya zarar vermeyip aynı zamanda doğaya güzellik katan ağaç tohumlarını bizlere ulaştıranları ayırmak lazım
Firma açıklama yapmış buna. Siz marketten aldığınız sağlık bakanlığı onaylı geçinen ürünleri yine de bir gözünüz açık kullanın :)
Ben sık sık giremiyorum buraya bu arada.
Mavikuş sana teşekkür ederim canım, uzun zamandır kullanıcısı olarak konuyu boş bırakmıyorsun :)
Ve tabi yardımcı olan diğer arkadaşlara da teşekkürler.
Bu arada bana 1 nisan şakası olarak bir zam maili gelmiş, güzel bir ironiydi size de geldi mi