- 2 Eylül 2007
- 17.023
- 12.634
- 823
Çok saçma bence madem birtakım ürünün fikir babalığını yaptınız..Bunun özürünü bur dan beklemek...
Burası Kadınlar kulübü'nün bir forum sayfası..Yani burası doa kozmetiğin kendi sayfaları değil..
Sadece ürün kullanıcılarının gelip kullanmış olduğu ürün hakkında beğenip beğenmediklerini yazmış olduğu ve fikir alış-verişinde bulunduğu bir FORUM...
Yetkililere kendi internet sayfası yada mail adreslerinden ulaşsanız diyorum.....
Tam tersi yeri burası zira burada fikir alışverişinden çok doa ürünlerinin reklam sayfası haline dönüşmüş, karşılıklı fikir alışverişi güzeldir ki buna bende katkı sağladım shea yağı, pirinç kepeği yağı konularında lakin mevzu sizi aşar bu yüzden eğer rahatsız oluyorsanız mesajları okumadan atlayın derim zira eğer işin içine hem doa, hem ben hem KK karıştıysa demek ki mevzu kk üzerinden çözülecek...
Unutmadan henüz piyasaya çıkmamış ürünlerin bile buradan ilan ediliyor olması herhalde aklınıza bir şey getirmiyor...
Kısaca, bekleyin ve görün, rahatsız olan varsada kendi problemi, o özür buradan dilenecek, kendilerine mail ile de belirttim zaten :)