• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doa Kozmetik Ürünleri

Hatalı hammadde için de mail geldi, farketmeden 20-30 adet satmışlar evet. O hammadde kışın donmuş ve artık kullanmıyorlarmış yeni şampuanlarda yokmuş

Lütfen beni yanlış anlayıp reklam yapıyor sanmayın fakat gerçekten iyi niyetli insanlar olduklarını düşünüyorum. Hayvanlar üzerinde deney yapmayan ve çevreye dost firmaları bulmak zor diye düşünüyorum bu yüzden bu başlığa yazıyorum

bunları bilmiyorum tabi anlattığınız iyi oldu ama bir kanıt olması gerekiyor biz fikir alıyoruz burdan arkadaş haklıdır tamam da yalancı biri olduğunu düşün birde bir sürü kişi çok faydalı bir ürünle tanışamayabilir sende şikayetçiymişsin bak iki kişi oldu demkki birşey varmış diyebiliyorum ama şanssızlıktn oluşmuş birşey bakalım bende kullanıp görücem

Hatalı hammadde için de mail geldi, farketmeden 20-30 adet satmışlar evet. O hammadde kışın donmuş ve artık kullanmıyorlarmış yeni şampuanlarda yokmuş

Lütfen beni yanlış anlayıp reklam yapıyor sanmayın fakat gerçekten iyi niyetli insanlar olduklarını düşünüyorum. Hayvanlar üzerinde deney yapmayan ve çevreye dost firmaları bulmak zor diye düşünüyorum bu yüzden bu başlığa yazıyorum

Aman be canım, seni bilen biliyor kim reklam yapıyorsun diyecek sana:1:

bunları bilmiyorum tabi anlattığınız iyi oldu ama bir kanıt olması gerekiyor biz fikir alıyoruz burdan arkadaş haklıdır tamam da yalancı biri olduğunu düşün birde bir sürü kişi çok faydalı bir ürünle tanışamayabilir sende şikayetçiymişsin bak iki kişi oldu demkki birşey varmış diyebiliyorum ama şanssızlıktn oluşmuş birşey bakalım bende kullanıp görücem

Doğru tabii, sırf bir firmaya antipati duyduğundan gelip burada yalan yanlış mesajlar yazanlar yok mu var albette ama Valhala bunlardan biri değil, olay bir iddia değil çünkü mevzu gerçek haliyle kanıtlanması gereken bir durum yok... O parti hatalı çıktı, talihsizlik... Watsonslarda satılan nude lardan bir çoğu da hala o bozuk d-panthenolü içeriyor mesela parti numarasına bakıp almak lazım...

Dediğim gibi talihsizlik, bunlar olabilecek şeyler...Ben hatalı ürün alarmı gibi olduğum için erken keşfedildi mevzu ama yinede üretilen bütün şampuanlar çöp oldu işte... Yinede belirtmekte yarar var sorun firmada değil firmanın satın aldığı d-panthenolün üreticisinde...

Herneyse kızlar sorun halledilecektir ben eminim...

Son düzenleme:
Al bendende o kadar...

Ben 2 çorba kaşığı shea yağı 2 çorba kaşığı hint yağı ve 2 çorba kaşığı kendi saç kremlerini karıştırıp maske yapıyorum sabah sürüp akşam yıkıyorum iyi geliyor... Ah o şampuanda canıma okumayaydı iyiydi...
evet tatlım ya cok uzuldum senıde okuyunca.sosyal sorumluluk bılıncı olan cok begendıgım bı fırma ve her urunlerı sankı benım ıcın yaratılmıs o kadar ıyı gelıyor keske sızde talıhsızlık yasamasaydınız balıgım.evet ben dedıgın gıbıde yapıyorum ama hınt yagıyla denemedım hıc badem ve hındıstan cevızı yagı ve kremle yaptım cok ıyı gelıyor.balıgım keratınlı maskelerını denedınmı pekı?hedıye gondermıslerdı ınanılmaz sevdım aklında bulunsun denk gelırsen bı dene cok cok basarılı buldum

Ben shea butteri saçımda denedim canım jojoba yağıyla karıştırıp eriterek. Yumuşak oldu yıkadıktan sonra, fakat düzenli kullanmadım. Senin mesajından sonra tekrar yapmaya karar verdim sağol
bende sadece shea kullanmadım hıc canım badem yagı hındıstan cevızı yagıyla karıstırıyorum bazende balıgın dedıgı gıbı kremle karıstırarak yapıyorum sonuc gercekten kırıksız saclar

Arkadaşım daha önce hangi şampuanı kullanıyordun ki bu derece kötü etti seni bu doa şampuan. Gerçi para yi iade etseler ne olur ürünlerin fiyatı bir kafe de çay parası kadar. Önemli olan sağlığın emin misin doa dan kaynaklandigına. Allah korusun daha sonraa baska bir şey çıkmasın. Ben normalden kreme aşırı para veriyordum bir ay da biten bir kreme elli lira veriyordum ki içinde paraben var yani. Daha tövbe melisa kremi aradığım ürün

canım,
ben parayı ağaçtan toplamıyorum..önemli olan meblağ değil terbiye ve kibarlık ,isterse 1 kuruşluk olsun..
bu kadar zengin miyiz biz,paramı neden sokağa atayım ....
eminim doa dan olduğuna,neden bu kadar şaşırılıyor anlamadım..bu şampuanlarda da kimyasal var ve alerji yapabilir..
size de yapabilirdi ve ben böyle desem hoşunuza gider miydi acaba ?

neyse ,bana alerji yaptı..ve memnun kalmadım..
bu herkese olabilir ..

ayrıca böyle bir şey varsa bunu kanıtlamalısın ürünü karalamak kolay ama kimseyi zan altında bırakma insanlar buraya bakıp fikir alıyorlar

kimseyi karalamıyorum...memnun değilim dedim o kadar..
bu forumda bir sürü insan memnun kalmadığı ürünleri yazıyor ,neden onlara da kanıtla demiyorsunuz da bana yalancı deyip leke atıyor diyorsunuz..
çok ayıp..

önce biraz kibar olun.

arkadaşlar,
ben çekiliyorum artık..

yalan söyleyip kimseye yada firmaya leke atmadım..başıma gelenleri yazdım..çok ciddi sağlık problemleri geçirdim ve çok sıkıntı çektim..
daha yeni yeni düzeliyorum..
saçlarım 2 numara kesili,çünkü kurtarılamadı..asker tıraşı gibi..ensem ve saç derim hala kaşınıyor ,kabuk kabuk ve ilaçlara devam ediyorum..

benim bu işten bir çıkarım yok..neden firmaya leke atıp yalan beyanat vereyim...sadece başıma gelenleri yazdım ama yalancı ve leke atan oldum...

yalancıları hiç sevmem ve kendim de söylemem..başıma ne geldiyse açık sözlülükten geldi bu güne kadar..aynen şimdi olduğu gibi..

size iyi geceler..bir daha forumda mesaj yazmayacağım ya da fikir beyan etmeyeceğim..sadece seyirci olacağım böylece başım ağrımaz ve itham altında kalmam..

iyi geceler..

bu forumda bir sürü insan memnun kalmadığı ürünleri yazıyor ,neden onlara da kanıtla demiyorsunuz da bana yalancı deyip leke atıyor diyorsunuz..
çok ayıp..

önce biraz kibar olun.

1. size yalancı demedim iyi okuyun
2.kibarlık konusunda herhangi bir problemim olduğunu düşünmüyorum çünkü zaten kibarca davranıyorum
3.beni ayıplamak size düşmüyor siz kibar olun

Kızlar, bu tartışma biraz daha uzarsa bu başlık kilitlenir bilginize... Olan oldu artık bir şampuan mevzusundan insanlar biribirini kırmamalı...

hayır bunda kırılıcak bir mevzu yok ki bu ciddi bir iddia sonuçta arkadaş sadece memnun kalmadım demedi ciddi şeylerden bahsediyor bunu tabiki de sorgularım memnun kalmadım dese yapısını beğenmedi dersiniz vadettiklerini gerçekleştirmedi dersiniz ona yaramamış dersiniz ne bileyim ama ben ciddi sorunlar yaşadım bana birşeyler oldu derse sorarım tabiki benim başımada gelebilir bu üstünde durulması gereken bir duruma dönüşür bana bunlar oldu deiğinde ha tamam oldu deyip konuya kalınan yerden devam edilmez ki herkes bu sorun üzerine düşünür ben kimseye yalancı da demedim saygısızlıkta etmedim çok ayıp kibar davran ne demek

hayır bunda kırılıcak bir mevzu yok ki bu ciddi bir iddia sonuçta arkadaş sadece memnun kalmadım demedi ciddi şeylerden bahsediyor bunu tabiki de sorgularım memnun kalmadım dese yapısını beğenmedi dersiniz vadettiklerini gerçekleştirmedi dersiniz ona yaramamış dersiniz ne bileyim ama ben ciddi sorunlar yaşadım bana birşeyler oldu derse sorarım tabiki benim başımada gelebilir bu üstünde durulması gereken bir duruma dönüşür bana bunlar oldu deiğinde ha tamam oldu deyip konuya kalınan yerden devam edilmez ki herkes bu sorun üzerine düşünür ben kimseye yalancı da demedim saygısızlıkta etmedim çok ayıp kibar davran ne demek

Dediğim gibi canım o körolmayasıca d-panthenolden kaynaklı mevzu, bize denk geldi hepsi bu...

Ben azıcık kendi başlığımla ilgileneyim artık, öptüm hepinizi...

kızlar çok teşekkür ederim sayenizde bu firmanın adını duydum ,bence denemesi bedava denecek kadar uygun ürünler artık kalitesinide denedikten sonra görücem .inşallah faydalarını görürüm.

Valla arkadaşım sana yalancı demek gibi birşey aklımin ucundan geçmedi doa babamın firması olsa bile bir hatası varsa savunmam . Sadece arkadaşım emin misin belki daha ciddi baska sorunun vardır demek amaçlı bir yazı yazdım. Sanırım bu talihsiz olay seni biraz alıngan yaptı. Ben orda yazdım ki parayı geri gönderse ne olur önemli olan sağlığın sen bana para yi copte mi buldum diyorsun. İyi o zaman sağlığını mi copte buldun ay valla ben şimdi sinirlendim ya nedir hangi konuda ne yazsam milletde bir kapris . Fırça yemekten bir hal oldum. Doa da ne hali varsa görsun bana ne ya. Ben seni düşünüp soruyorum ne cevap alıyorum

arkadaşlar lütfen birbirinizi kırmadan incitmeden yanlış anlaşılmaya sebep vermeden saygı çerçevesinde yorumlar yapmaya özen gösterin
herkesin bünyesi saç tipi cilt tipi hassasiyeti farklı
birine dokunan diğerine fayda sağlar
memnuniyet ve beklentiler kişiye göre değişir
bu sebeple herkes memnuniyetini ve tecrübelerini paylaşabilir
karşılıklı tartışmalar konuyu dağıtmaktan öteye gitmiyo
lütfen tartışmadan uzak durarak paylaşımlara devam edin:34:

Peki bizim aldığımız şampuanin da böyle hatalı olup olmadığını nasıl öğrenebilirız

Sen yeni aldın galiba öyle hatırlıyorum. Yeni şampuanların hepsi analiz ediliyor ve o hammadde kullanılmıyormuş. Yine de için rahat etmezse üretim tarihini gönder ve sor istersen

şampuan ve saç kremi bir harika..
şampuan az miktar ile saçı temizliyor ve yağlandırmıyor.. saç kremi yumuşacık yapıyor..
argan yağını nemlendirici olarak yüzüme ve boynuma uyguluyorum..super ,anlatacak kelime bulamıyorum valla..
solid parfümleri super...

hediye olarak da tahta tarak ve vucüt losyonu ve bir de sabun yollamışlar..valla hepsi harika :))
çok beğendim..bir dahaki sefere shea butter ve melisa kremini de isteyeceğim..
bu arada japon kirazı parfümü çok güzel..ben melisa,ıhlamur ve yasemin de aldım..hepsi çok güzel..
:54::54::54::54:
arkadasım ilk yorumun dıkkatımı cektı kullanmıssın ve cok memnun kalmıssın .sımdı benı ıkleme dusuruyorsun .ya banada bırsey olursa dıye .emınım cogu arkadas aynı seyı dusunur senın daha sonra ki yorumlarını okuyunca ,yapsaydı zaten ilk başta yapmazmıydı bu etkiyi,elindeki ürün aynı ürün .acaba başka birşeye karşı alerjik reaksiyon egzama mantar felan da olabilir .ayrıca benim bildigim saça bu durumlarda losyon veriyorlar sana ne jeli verdiler adı ne?ben çok kullandım(nerden biliyorsun dersen eğer)stilex felanmı verdiler sana yoksa.son durum ne ayrıca?

canım,

verilen sözlerin tutulması gerekir...hala bir haber yok ve havale de yok hesapta...

ben de en başta çok memnumdum davranışlarından ama iş iadeye ve memnuniyetsizliğe gelince durum değişti..

şu an bu durumu ben yaşıyorum ve ortada para iadesi yok..

neyse sizin memnun olmanıza sevindim,inşallah devam eder.

herkese iyi günler..

Öncelikle size daha önce yazdığım gibi, elinizde hangi maddenin alerji yaptığına dair rapor olması gerekir ki, tedavi masraflarını talep edebilesiniz.
Ama sizin elinizde hiç bir belge yok, bu durumda sadece ürünün parasını talep edebilirsiniz..
Ama biri bana sahtekar ithamında bulunsa, bırak ona para iade etmeyi, yolladığım hediyelerin parasını ben talep ederim.
Zira sizin tavrınız sadece ürün memnuniyetsizliği değil, siz adamlara ciddi ithamlarda bulunuyorsunuz.
3-5 kuruştan kaçacak olsalar, 2 ürüne 12 ürün hediye yollamazlar.

ayrıca böyle bir şey varsa bunu kanıtlamalısın ürünü karalamak kolay ama kimseyi zan altında bırakma insanlar buraya bakıp fikir alıyorlar

Aynen öyle...

canım,
ben parayı ağaçtan toplamıyorum..önemli olan meblağ değil terbiye ve kibarlık ,isterse 1 kuruşluk olsun..
bu kadar zengin miyiz biz,paramı neden sokağa atayım ....
eminim doa dan olduğuna,neden bu kadar şaşırılıyor anlamadım..bu şampuanlarda da kimyasal var ve alerji yapabilir..
size de yapabilirdi ve ben böyle desem hoşunuza gider miydi acaba ?

neyse ,bana alerji yaptı..ve memnun kalmadım..
bu herkese olabilir ..

Belki doa' da parayı ağaçtan toplamıyordur, bu sebeple her hangibir hastane raporu v.s olmadan tedavi masraflarını ödeyerek parayı sokağa atacak kadar zengin değillerdir belki.

çok ayıp..

önce biraz kibar olun.

Sıkıntınızı dile getiriş biçiminiz çok yanlıştı ama.
Kandırmacadan girmişsiniz terbiyeden çıkmışsınız, gerçekten çok ayıp.

Sonuç olarak, bir parti hatalı ürün v.s ise, bana neden denk gelmedi o hatalı ürün anlamış değilim, çünkü her gün duş alan biri olarak sık sık sipariş geçiyorum..aslında toplu alım yapsam daha mantıklı olacak bundan sonra...
Bu arada shea yağını saçımda denedim arkadaşlar, sonuç muhteşem..

Son düzenleme:
Back