ayrıca böyle bir şey varsa bunu kanıtlamalısın ürünü karalamak kolay ama kimseyi zan altında bırakma insanlar buraya bakıp fikir alıyorlar
Bu mesajdan sonra artık benimde yazmam sanırım farz oldu... Geçtiğimiz ay bu şampuandan kaynaklı oldukça büyük problemler yaşadım şöyle ki; saçlarım ilk olarak sertleşti ve matlaştı, müthiş bir yağlanma ve tabaka tabaka kepek ile karşılaştım,röfleli kısımların rengi (çinkodan dolayı)değişti kafamda müthiş bir kaşıntı, kırmızı benekler ve sivilceler oluştu sonra o noktalar kabuk bağladı... Sonuç, doktora gittim atopik dermatit teşhisi konuldu ve ancak şimdi şimdi kendine geldi saçlarım ve kafa derim halada kaşınıyor...Özel dermatit şampuanları kullanmak durumunda kaldığımdan brezilya fönümde aktı gitti tabii, söylememe gerek yok herhalde, saçlarım mısır püskülüne döndü ki benim işim gereği saçlarım çok ama çok önemli...
Sebep ise şu, kullandıkları d-panthenol üretimden hatalı, maalesef d-panthenol aldıkları firma aynı zamanda Under Naturel yani Nude isimli şampuanında üreticisine de D-panthenol satıyor, buradan yola çıkarak Nude şampuandan şikayetçi olan arkadaşlarında neden kafalarının hatır hutur kaşındığını anlayabilirsiniz... D-panthenol bozuk olduğundan nemlendirme işlevini yerine getiremiyor haliyle içerikte yer alan çinko kafa derisini ve saçları muazzam bir biçimde kurutmaya başlıyor ve ortaya atopik dermatit çıkıyor...Aynı zamanda çinko saç renginide bozan bir madde, cilasını alıyor nemlendirici ajanlar bulunmadığında bu yüzden dermatit ve mantar şampuanları saç boyasınıda akıtır dikkat etmişsinizdir...Tek başına çinko dermatit tedavisinde kullanılabiliyor lakin bu dozda değil bunu söylememe gerek yok sanırım...
Sonuç koca bir parti ürün çöpe gitti, yeni ürünler üretildi vs vs ama olan bizim kafa derimize oldu, hatta şikayetimden dolayı bana yeniden şampuan bile gönderdiler ki açık açık yazmakta sakınca görmüyorum, ben ilk ürünlerimi sipariş ettim, sonraki ürünler ise bana bedelsiz gönderildi zira bu firma ile yollarımız bir şekilde kesişti ve ortak bir projede yer almayı planladık(o dönemde ürünler ile alakalı tek yorum yapmışlığım yoktur yalnız zira nefret ederim gizli reklam yapmaktan) fakat yaşadığım bu şampuan sıkıntısından dolayı, birazda kırgın olduğumdan ben kendimi geri çekmek durumunda kaldım... Üretim işi çok riskli bir iş, gelen hammaddelerin ürüne dönüştürülmeden önce analiz edilmesi şart eğer gözden kaçarsa bir biçimde ürünlerde bu şekilde imalat hatası oluşabiliyor ve haklı olarakda müşteriler tepki veriyor...Eh bu kontrolü Under Naturals bile gözardı ettiğine göre diyecek çok bir şey yok...
Konu bundan ibaret... Ben brezilya fönü başlığındada bu şampuanın kullanılmasını önermiş olmama rağmen bir daha hiç bir biçimde kullanmayı düşünmüyorum ve fakat firmanın argan yağı, shea butter, solid parfüm ürünlerinden son derece memnunum ve tavsiye ederim zaten elimdeki ürünler bittiğinde başka bir yere bakmam yine buradan alırım...
Para iade konusu ise biraz sıkıntı, ben bu durumdan oluşan güven kaybını en kısa zamanda telafi edeceklerini düşünüyorum ve Valhala'nında sonuna kadar arkasındayım... Sayın DOA, lütfen durumu tez vakitte düzeltiniz adınız bu konu ile birlikte anılmamalı...