market şampuanlarının bilmem ne kadarlık şampuanlar ne kadar iyi olursa olsun hepsinin geçici olduğu uzun vadede saça zarar verdiği içerdiği kimyasallarla bizleri mahvettiği aşikar son zamanlarda kanser o hastalık bu hastalık nelerden çıkıyor ya yediklerimizden yada sürüp sürüştürdüklerimiz den ayrıca bir şikayetimi olduğunda kimseye sesimizi duyamıyoruz bile en azından bu firma şikayetleri gözetiyor öneriler üzerine kendini geliştirmeye çalışıyor ben siparişlerimi verdim hemde içime sinerek verdim memnuniyetimi zaman göstericek ama firmayla olan iletişimden çok keyif aldım samimiyetleri esprili cevapları hepimize yakın geliyor birde bu açıdan düşünmek lazım hayvanlar üzerinde deney yapanla doğaya zarar vermeyip aynı zamanda doğaya güzellik katan ağaç tohumlarını bizlere ulaştıranları ayırmak lazım
çok doğru yazdıklarınız. firmanın ilgisine gerçekten diyecek söz yok. ben de artık hayvanlar üzerinde test yapmayan firmaların ürünlerini almaya gayret ediyorum. bize erguvan tohumu yollamışlar.