Doa Kozmetik Ürünleri

çok doğru yazdıklarınız. firmanın ilgisine gerçekten diyecek söz yok. ben de artık hayvanlar üzerinde test yapmayan firmaların ürünlerini almaya gayret ediyorum. bize erguvan tohumu yollamışlar.

çok doğru yazdıklarınız. firmanın ilgisine gerçekten diyecek söz yok. ben de artık hayvanlar üzerinde test yapmayan firmaların ürünlerini almaya gayret ediyorum. bize erguvan tohumu yollamışlar.

daha ürünlerim gelmedi umarım bana da yollarlar hemen bahçemize ekerim ben daha ürünlerim gelmeden memnun kaldım bakalım gelince ne olucak :)

Benim ürünler tam bir hafta da geldi ve ben sinir olmuştum. Üstelik arkadaşla beraber ortaklaşa almıştık yurt da kalıyorum ben. Zamanında gelmedi diye arkadas vazgeçti ve memlekete gitti ürünlerin parasını ben ödemek zorunda kaldım zaten öğrenciyim. Neyse simdi başka arkadaşlar saç uzatıcı yağ istiyor bir de yine saçımız icin argan yağ istiyoruz. Argan yağı saç icin kullanan var mi nasil kullanıyorsunuz ise yariyo mu. Saç uzatan yağ kullanan var mi. Bu hafta içinde alacağız da fikrinizı sormak istedim bu arada ısırgan sabunu almıştım bir arkadas yurda misafirım oldu hic açmadan ona hediye ettim yurt da da banyo etmesi icin bayıldı sabuna kız da hep bitkiler kullanır sanki sütle yapılmış bu falan dedi cok sevdi bende merak ettim bir tane daha alacağım kendime artik duş jeli yerine sabun kullancam

arganı sacımı yıkadıktan sonra suyunu ıyıce alıp uclarına bı kac damla suruyorum yada rutın yag bakımımın ıcıne bır kapak katıyorum malum pahalı bır yag zeytınyagı gıbı bol bol kullanamıyor ınsan

benimde ürünlerim geldi .saç maskesi yollamışlar keratin içerikli.Ayrıca cildimde ki lekelerden bahsetmiştim bana argan yağı pirinç kepeği yağı macadamia ve shea içerikli yağ karışımı yolladılar.birde tahta tarak var tabi ben çok beğendim ama henüz hiç birini kullanmadım tabi .erguvan tohumlarınıda en yakın zamanda ekicem

macadamıa shea karısımı yagmı?bende ısteyecegım ondan valla ılk sıparısımde oldukca ılgımı cektı umarım yorumlarıı yazarsın canm

Bugün shea butter saç dökülmesi icin yağ saç uzatan yağ melisa kremi lemon flower parfüm argan yağ bittim nane at kestanesi ısırgan kekik gibi sabunları sipariş verdim sabırsızlıkla bekliyorum

macadamıa shea karısımı yagmı?bende ısteyecegım ondan valla ılk sıparısımde oldukca ılgımı cektı umarım yorumlarıı yazarsın canm

3 gecedir sürüyorum tatlım aloe vera sabunuyla yıkıyorum arkasından bir damla yağı tüm yüzüme yediriyorum bu aralar insanalar yüzün geçmiş mıncıklanası bir hali var falan diyorlar baya olumlu yani ayrıca içinde pirinç kepeği yağı ile argan yağıda var ben şuan çok memnunum yumuşacık yüzüm izlerimde kayboluyo

Nasil birsey bu yağ doa da mi var anlamadim ya biraz anlatırmisiniz yüz icin mi ben hic görmedim bunu. Aloe vera sabun nasil iyi mi ben bugün ilk kez defne sabunu ile yıkandım ilk defa temiz hissettim kendimi

Nasil birsey bu yağ doa da mi var anlamadim ya biraz anlatırmisiniz yüz icin mi ben hic görmedim bunu. Aloe vera sabun nasil iyi mi ben bugün ilk kez defne sabunu ile yıkandım ilk defa temiz hissettim kendimi

normalde sitede böyle birşey yok ama ben sorunumu söyledim onlarda bu karışımı hazırladılar aleo vera sabununda memnunum hiç kurutmuyor çok hoş bir yapısı var daha 3 gün oldu yağı kullanalı bir şey söylemek pek doğru değil ama son bir kaç gündür yüzümde değişimler seziyorum

Bana da maske yolladılar saç icin keratinli nasil kullanılması gerekir

canım,
bana 8 gün önce para iadesi yapacaklarını söylediler ,ayrıca doktor ve ilaç masraflarımı da ödeyeceklerini belirttiler..ve bana tariih de verdiler,şu gün ödeyeceğiz diye..
ama ortada ödeme filan yok,telefon numaraları yanlış ve maillerime saatlerdir cevap vermiyorlar..
yani para iadesi tamamen bir kandırmacadan ibaret..

ürünlerden memnunsan çok kibarlar,ama memnun değilsen ortada yoklar...

kibarlık ve ilgi sadece bir kandırmacadan ibaret yani...

canım o kadar ucretsız urun gonderen hedıyeler yollyan vana yardımda bulunan bı fırmanın uc bes urunun parasını gerı ıade etmekte kacınacagını sanmam bıraz bekle bence döneceklerdır.bu arada gecmıs olsun tatlım keske sende en az benım kadar memnun kalsaydın ama her bunye herseyı kaldırmıyor ıste.mesela watsonun ballı maskesı bende harıkalar yaratırken kardesımde facıaya yol actı.

Son düzenleme:

sağol tatlım...
haklısın bazı ürünler kişiden kişiye çok fark gösteriyor...daha yeni düzeldim..halbuki ne ümitlerle almıştım..neyse bana kısmet değilmiş...
senin memnun olmana çok sevindim canım...

çok geçmiş olsun ama direk kesin yargılarda bulunma canım dönerler bunca insan duyucak müşterilere karşı bile bile memnuniyetsizlik geliştirmezler haleldiceklerdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…