- 11 Haziran 2011
- 2.001
- 38
- 358
- 41
O suyu dökeyim yani öyle mi?Zaten deepfrize koydum orda bekliyor..Süreceğim nasıl olduğunu anlamadığımdan kullanamadım..Sitesine girip okudum yazmıyor..Dur o suyu dökeyim ben lavaboya..
sivilcesi olmayanlara yaramıcakmı
biran önce açıklamaları falan yazsalarda öğrensek inşallah nasıl ne kadar kullanılır onuda yazarlar
Kızlar yanlış bilgi vermek istemem ama laktik asiti gönül rahatlığıyla yazında kullanılabilir çünkü tca'daki gibi soyulma olayı olmuyor ama eminde değilim ön bilgi muhakkak yazarlar oraya, ama batık probleminiz varsa tca bende etki eden tek çözüm.
Bu arada bugn shea butterı ben bacaklarıma boylu boyunca sürdüm tca sonrası nemlendirme olayı için iyi geliyor baya, şu koku olayını bugün farkettim hatta baya koktu burnuma rahatsız edicek boyutta değil ama koku varmış anlamamışım hiç
Evet canım suyu dök tekrar metali plastik kabına koy difrizde tut sıcak ozon yağının düşmanı.
Çay kaşının ucuyla az miktar çıkartıp cildine, göz altına üstüne hafif masaj yapıp uyuyacaksın sabah yıka sonucu gör
Yarayacak hemde peeling etkisi ile ben aldım
batıklara çözüm dediiiiiya bişeyde bana hitap etmesin beee
ama güneşlenicez kışımı beklicez tatil sonrası bronz ciltte kötü bir sorun yaratır mı acaba :44:
Saç kremı ve bakım yagını karıstırıp kullanan arkadaslar cevap verırse sevınırım sızın saçınız yağlı olmadı mı?
Kızlar bugun benım de ürünlerım geldı eskı nesıl saç kremı va saç bakım yagını sızın söyledıgınız gıbı karıstırdım yıkamadan önce de sacımı nemlendırıp maske gıbı surdum ve yıkadıktan sonra krem olarak kullandım ama şimdi saçlarım kurudu yağlı kalmıs, e bız bu yağlı karısım kremı yıkadıktan sonra da suruyoruz ya krem yerıne ee saçı yağlı bırakıyor nasıl olacak?
sen var ya yine bir şeyler planlıyorsun
subarum hadi cnm yorma bak uykum var bütün gün temizlik yaptım yorgunluktan ölüyorum sabah erken kalkcam hadi yazda yatim
ayrıca yaş ilerledikçe cilt dokusunda oluşan kırışılık ,elastikiyet kaybı doku altındaki liflerin bağ dokusunun zayıflaması ile KOLLAJEN (bag dokusunu oluşturan liflerin yapısını oluşturan hücrelerin arasını dolduran deride sıkılık sağlayan proteinlerdir. ) kaybı meydana gelir, bunun tedavisinde Kollajenin yerine, yine insanda doğal olarak deride bulunan hyalüronik asit denen başka bir madde kullanılmaktadır.bunun alternatifleri olan salisilik asit ve laktik asittir (bilginize).
kızlar inanamıyorum siteye bir bakıyım dedim TCA gelmiş ben çok aramıştım tri kloro asetik asiti ama az miktar olduğu için alamamıştım .
TCA çatlaklarda % 100 sonuç veren bir sistem yalnız çatlağın derinliğine oranla % miktarı artmakta sitede ki oranlar hafif çatlak ve cilt lekeleri olanlar için nasıl kullanıldığını merak edenler için tarif verebilirim ama yinede kendiniz evde yapmayın yanlış uygulama cilt de geri dönüşü olmayan tahribat ve lekelere sebep veriyor
bie diğeri ise laktik asit süper ötesi , LAKTİK ASİT VE SALİSİLİK ASİT cilt yanilemesi için bir çok pahalı kremlerde bulunan bir kimyasal madde bu solüsyonlardan az bir oranda duş jelinize katabilirsiniz( en iyi kullanım şeklidir ) BİLGİNİZE SORULARINIZ OLURSA CEVAPLARIM .öpüldünüz..
kızlar inanamıyorum siteye bir bakıyım dedim TCA gelmiş ben çok aramıştım tri kloro asetik asiti ama az miktar olduğu için alamamıştım .
TCA çatlaklarda % 100 sonuç veren bir sistem yalnız çatlağın derinliğine oranla % miktarı artmakta sitede ki oranlar hafif çatlak ve cilt lekeleri olanlar için nasıl kullanıldığını merak edenler için tarif verebilirim ama yinede kendiniz evde yapmayın yanlış uygulama cilt de geri dönüşü olmayan tahribat ve lekelere sebep veriyor
bie diğeri ise laktik asit süper ötesi , LAKTİK ASİT VE SALİSİLİK ASİT cilt yanilemesi için bir çok pahalı kremlerde bulunan bir kimyasal madde bu solüsyonlardan az bir oranda duş jelinize katabilirsiniz( en iyi kullanım şeklidir ) BİLGİNİZE SORULARINIZ OLURSA CEVAPLARIM .öpüldünüz..
Maske gibi kullanmıyorsun canım saç kremi gibi kullanıyorsun...
kızlar bu asitler ve tca hakkında bilgi verirmisiniz.Roaccutane tedavisi sonucu kalan sivilce izlerime uygulayabilir miyim ?
doa bunu nasıl düzeltecek acaba !!!!
2 ayrı sipariş vermiştim. biri bana diğeri arkadaşımın işyerine.
ikisinin adresine aynı yeri yazmışlar oysa adres kısmını net bişekilde yazmıştım. zaten evime geşen işyerine gitmiş ulaşılamamış ve subede bekliyor. şuan işyerine giden de benim ürünlerim. nasıl bu kadar beceriksiz olabildiler şaşrım doğrusu . hem adresler yanlış hem içerikler... nolcak bilemiyorum.
Çok can sıkıcı anlayabiliyorum bende bir türevini yaşamıştım ama bunu okuyup mutlaka gönlünüzü alacaklardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?