Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yeni ürünlerin geliceğini nerden öğreniyosunuz ben sitede görmedim. :)
Kızlarrrr herkese merahaba :) Ben de doalarıma kavuştum işte benim bebeklerim :) Yalnız doa kozmetikle ilgili çok iyi şey duydum ama başına gelince daha iyi anlıyor insan. Ben siparişimi 3 gün önce verdim teslimat tarihi olarak da 25 haziranı seçtim o zaman maaş alıyorum sıkışmayayım diye. Az önce kapı çaldı kargo görevlisi geldi, baktım elinde doalarım. Ama ben 25inde teslim alıcaktım bu ürünleri dedim işin ilginci üzerim de o kadar nakit para da yoktu. Ürünleriniz şirket tarafından ödenmiş dedi görevli şok oldum tabi. Hemen aradım Ankarayı böyle böyle dedim. Hiç önemli değil ne zaman maaşınızı alırsanız o zaman gönderirsiniz parasını dediler :) Valla böyle firmaların olduğunu görmek insanı duygulandırıyor. İyi ki varsın Doa Kozmetik :)
Ürünlerime gelirsek;
1 adet kayısılı duş jeli
1 adet çilekli duş jeli
2 adet badem yağı (20ml)
1 adet Argan sabunu
1 adet Shea butter
1 adet saç uzatma bakım yağı
1 adet boyalı saçlar için şampuan
1 adet boyalı saçlar için saç kremi
1 adet fesleğen kremi (Hediye)
Hepsi 42.85 lira tuttu babalar günü indirimi ve yüzde 10 üye indiriminden faydalandım. Saç uzatmak için olan yağı sürdüm kullandığım diğer yağlara hiç benzemiyor o kadar koyu ki kıvamı, saf olduğu çok belli. Ellerimden de 5 kere yıkamam sonucu anca çıktı :) Şimdi saçımda bekliyorum sonra da şampuanlarımla yıkamayı düşünüyorum. Sonucun iyi olucağına çok eminim. Teşekkürler doğa kozmetikkk :)
Ben de diyorum neden sitede bişey kalmamış
Hepsini bitirmişsin
Hayrını gör canım ürünlerinin...
Kızlar, yeni ürünler mi giriyormuş stoklara? Hiç bişeyden haberim yok benim yahu:44:
Ben biliyorum yeni girecekleri 12ye kadar bekleyip öğrenin söylemeyeceğim
Sen aldın mı iletimi?
O firma sahibine söyle hemen maille bildirsin yeni girecekleri, zaten nevrim dönmüş temizlikten, kolumu kaldıramıyorum valla
Ben biliyorum yeni girecekleri 12ye kadar bekleyip öğrenin söylemeyeceğim
sadece internette satılıyorkızlar bişi sormak istiyorum bu doa ürünlerini kullanmak istiyorum ama nerde satılıyo bizim burdaki bütün aktarlara sordum hiçbiri bilmiyor
Azıcık merak edin:122:
telefonla sorayım dedim oda meşgul kesin başka bir meraklı arayı sordu
neyse bekleriz ne edelim
yaaaa ama olmaz ki