Doa Kozmetik Ürünleri

kızlar bu asitler ve tca hakkında bilgi verirmisiniz.Roaccutane tedavisi sonucu kalan sivilce izlerime uygulayabilir miyim ?

tca aslında çoğu leke ve iz için kesin çözüm ama güneş görmemeniz gerekiyor Kişiden kişiyede cildin yenilenme süresi değişebiliyor yani 3-4 günle hallolmuyor çoğu zaman. laktik asitin bana gelmesini bekliyorum bende sonuçları kullanınca paylaşıcam sizinle de

kızlar doa yazmış ama nasıl muhafaza edilecek nasıl kullanılacak yazılmamış tüketicinin sorumluluğunda denmiş biliyorsanız paylaşın hiç bi bilgim yok bu asitler hakkında :44:

KOZMETİK ÜRÜN DEĞİLDİR.

Peeling yani soyma işlemi için kullanılan asitleri içerir. Tedavi edici özellikleri bulunmamaktadır, kozmetik ürün değildir, güzellik merkezleri tarafından uygulanan kimyasal peeling işleminde kullanılan kimyasal asittir.

Siz DOA müşterilerinin yoğun talebi sonucu ürünü sizlere ulaştırmaktayız. Ürün hiçbir surette ilaç değildir. Ürünün kullanımı ve saklanması sürecinde bütün sorumluluk tüketiciye aittir.

Çeşitli güzellik merkezlerinde uygulanan ve internet sitelerinde yüksek fiyatla satılan ürünlerle aynıdır. Ürünün asit oranı ve asit içeriği DOA kozmetik güvencesindedir.

Nasıl oluyor da, ürünün piyasa fiyatının 4 de 1 ine satıldığını düşünen siz değerli müşterilerimize doa kozmetiğin erişilebilir fiyatlarla dürüst ticaret ilkesini hatırlatırız.

Ürünlerin içerisindeki asitlerin saf veya seyreltik, şekilde ticaretinin yapılmasına dair bir yasak bulunmamaktadır. Bir çok güzellik merkezi bu asitlerle kimyasal peeling adı verilen işlemi uygulamakta, bazı firmalar ve şahıslar tarafından bu asitlerin saf ve seyreltik ticareti yapılmaktadır.

Bu asitler üst deride soyma işlevi yaptıkları için dikkatli kulanılmalı, uygulandıktan sonra iyi muhafaza edilmeli ve uygulanan bölgelerin bakımları yapılarak, güneşe maruz kalınmamalı,SPF 20+ güneş koruyucu kremlerle uygulama yapılan bölgenin UVA ve UVB ışınlarından korunması sağlanmalıdır.

Bu ürün %60 saf su ve %40 ekstra saf laktik asit içermektedir.

şuan yapılmaz tabi ama en düşüğü alıp hafif hafif kullansak çok sıkıntı olmaz herhalde çünkü çok dikkatli kullanılması gerekiyor deneyimlerinizi merakla bekliyorum

laktik asiti bu mevsimde kullanabilir miyiz ? siz kulladınız mı nasıl sonuçlar aldınız ?

şuan yapılmaz tabi ama en düşüğü alıp hafif hafif kullansak çok sıkıntı olmaz herhalde çünkü çok dikkatli kullanılması gerekiyor deneyimlerinizi merakla bekliyorum

tca alırsan cildini o soyucak ve alttan taze bebek derin çıkıcak canım ve o deri güneşin bu dik ışıklarına maruz kalırsa daha çok lekelenir. en düşük oranı bile yüzde kullanılırsa soyulma yapar muhakkak, ondan dolayı bu mevsimde tcayı yüze kullanmak mantıklı değil pek. Ben %30luk kullanıyorum bacaklarıma mesela. Ama %30luk kullanma sebebim o bölgedeki derim daha kalın oldugu ve daha düşük oranlarda soyulma olmadığı için. Ama evin içinde bile güneş kremi sürüyorum yinede gündüzleri nolur nolmaz diye hatta 2 gün önce uygulama yaptım bakalım kaç gün sonra soyulmaya başlıyıcak şuan gerildi iyice sürekli kremliyorum. Ama tca'yı kim bulduysa iyiki bulmuş
Birde benim laktik asiti alma sebebim tca'nın soyulmasını hızlandırmak için. Bu konuda da işe yaradığını okumuştum çünkü.
Laktik asit ise soyma yapmıyor yavaş yavaş iyileştirme ve ciltte düzelme sağlayan bir asit ben onu evde kendim hiç uygulamadım ama birkaç yıl önce güzellik salonunda yaptırmışlığım var ama yüzde kaçlık yapıldıgı konusunda fikrim yok.
Ama ilk defa uygulama yapıcaksanız her iki asitte de çok dikkatli olmanız gerekiyor heryere oranlı sürmeniz gerekiyor kaç yapıyım derken göz çıkarmamak lazım çünkü.

Son düzenleme:

laktik asiti bu mevsimde kullanabilir miyiz ? siz kulladınız mı nasıl sonuçlar aldınız ?

Tca hiç kullanmadım açıkçası kullanmayı düşünmüyorum ciddi cesaret işi:18:
Laktik asiti ilk defa kullanacağım direkt kullanmayı düşünmüyorum ama bakalım aklımda 1-2 kullanma alternatifi oluşturdum, elime ulaşsın denemelerimi yapıp bilgilendireceğim. Aklımdayken ben her zaman 50+ faktör koruyucu kıllanıyorum

çok heveslendim tüm deneyimlerinizi paylaşın lütfen takipteyim

şuanda pirinç kepeği yağı kullanıyorum birde dışarı 50+sürmeden çıkmıyorum.Laktik asit deneyimlerinizi takipteyim tca braz risklymiş onudamerak edyorum

şuanda pirinç kepeği yağı kullanıyorum birde dışarı 50+sürmeden çıkmıyorum.Laktik asit deneyimlerinizi takipteyim tca braz risklymiş onudamerak edyorum

Tca yapan arkadaşlar konular açtılar resimler eklediler çok ürkütücü ama yaz ayında yapılmamalı
artı 1 hafta deriyi kahverengi hale getirip geriliyor yanmış gibi, sosyal hayatla bağlarını 1 hafta kesti yapanlar takip ettiğim üzere:18:
Laktik asitim elime ulaşsın aklımda bir kaç formül var önce deneyip sonra sonuca göre sizlere paylaşacağım, tca dan çok çok çok masum bir asit olduğu kesin
Bende 50+ faktörcüyüm

baş takipçiniz olarak locada yerimi alıyorum takipteyim sizin sorununuz ne tam olarak peki ?

Bende özellikle yüzüm için 50 faktör kullanıyorum
Bu arada tca'nın 1 hafta deriyi biraz koyulaştırdığı ve gerdiği doğru bu süre kişiden kişiye değişiyor aslında, işte zaten asıl problem o deri kalkınca pespembe tazecik deri oluyor onu iyi korumak lazım işte korumakda bu havada imkansız. Birde cilt çok önemli, çok büyük problem olmadığı sürece aslında tca'ya bulaşmamak en iyisi bence.
Ama elimden geldiğince sorularınıza bu konuda cevap verebilirim.

baş takipçiniz olarak locada yerimi alıyorum takipteyim sizin sorununuz ne tam olarak peki ?

Aslında benim sorunumun %80 i merak
Kalan 20 si cildi ölü hücrelerden daha hızlı arındırıp yenilemek, zaten bakım yağlarım ve yaptığım nemlendirici kremimlede takviyeliyorum
50 yaşıma geldiğimde de taş hatun olucam ben

Kesinlikle katılıyorum büyük problem varsa zaten bunları uzmanına yaptırmak en doğrusu.
Laktik asit tahminime göre bizim ufak tefek olan ama büyüttüğümüz cilt sorunlarımıza gayet yeterli çözüm getirecek
Bu asit, TCA beni korkutur valla Ya kötü olursa cildimiz

Yapan arkadaşları takip etmiştim çok zorlu riskli süreci var:18:

Benimde cildime bu kadar önem vermemin tek sebebi bu
Yüzümde pek problem oldugu söylenemez hafif hafif lekeler sadece. İleriye dönük yapıyorum hep bakımlarımı bende

Benimde cildime bu kadar önem vermemin tek sebebi bu
Yüzümde pek problem oldugu söylenemez hafif hafif lekeler sadece. İleriye dönük yapıyorum hep bakımlarımı bende

İleriye dönük yatırım, hesap, plan biz kadınlardan itina ile sorulur

kızlar, biraz önce kargomu aldım. siparişi verdikten sonra mail atmıştım 2 tane de nane sabunu istiyorum ekler misiniz diye, ekleriz demişlerdi ama eklememişler bir de siparişleri ahşap kutularda göndericeklerini söylemişlerdi, ama o da yokisyan mı etsek ne?neyse en azından indirimden faydalanmış oldum

Mail at güzelim hiç kıyamazlar bize telafi ederler, rahat durmuyoruz ki allah bilir günde kaç yüz kargo, meraklı telefonla ile boğuşup nasıl yoruluyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…