kızlar bu asitler ve tca hakkında bilgi verirmisiniz.Roaccutane tedavisi sonucu kalan sivilce izlerime uygulayabilir miyim ?
tca aslında çoğu leke ve iz için kesin çözüm ama güneş görmemeniz gerekiyor Kişiden kişiyede cildin yenilenme süresi değişebiliyor yani 3-4 günle hallolmuyor çoğu zaman. laktik asitin bana gelmesini bekliyorum bende sonuçları kullanınca paylaşıcam sizinle de
Laktik asitte peeling etkisinde ama tca kadar sonucu hızlı değil ki tca yapmak için uygun mevsimde değil.
Kullanılabilir ama tca kadar sert bir asitle başlamaktansa ben laktik asiti kullanmanızı zamana yaymanızı öneririm
Bende laktik asitimin bana doğru gelişini bekliyorum
şuan yapılmaz tabi ama en düşüğü alıp hafif hafif kullansak çok sıkıntı olmaz herhalde çünkü çok dikkatli kullanılması gerekiyor deneyimlerinizi merakla bekliyorum
şuan yapılmaz tabi ama en düşüğü alıp hafif hafif kullansak çok sıkıntı olmaz herhalde çünkü çok dikkatli kullanılması gerekiyor deneyimlerinizi merakla bekliyorum
laktik asiti bu mevsimde kullanabilir miyiz ? siz kulladınız mı nasıl sonuçlar aldınız ?
çok heveslendim tüm deneyimlerinizi paylaşın lütfen takipteyimtca alırsan cildini o soyucak ve alttan taze bebek derin çıkıcak canım ve o deri güneşin bu dik ışıklarına maruz kalırsa daha çok lekelenir. en düşük oranı bile yüzde kullanılırsa soyulma yapar muhakkak, ondan dolayı bu mevsimde tcayı yüze kullanmak mantıklı değil pek. Ben %30luk kullanıyorum bacaklarıma mesela. Ama %30luk kullanma sebebim o bölgedeki derim daha kalın oldugu ve daha düşük oranlarda soyulma olmadığı için. Ama evin içinde bile güneş kremi sürüyorum yinede gündüzleri nolur nolmaz diye hatta 2 gün önce uygulama yaptım bakalım kaç gün sonra soyulmaya başlıyıcak şuan gerildi iyice sürekli kremliyorum. Ama tca'yı kim bulduysa iyiki bulmuş
Birde benim laktik asiti alma sebebim tca'nın soyulmasını hızlandırmak için. Bu konuda da işe yaradığını okumuştum çünkü.
Laktik asit ise soyma yapmıyor yavaş yavaş iyileştirme ve ciltte düzelme sağlayan bir asit ben onu evde kendim hiç uygulamadım ama birkaç yıl önce güzellik salonunda yaptırmışlığım var ama yüzde kaçlık yapıldıgı konusunda fikrim yok.
Ama ilk defa uygulama yapıcaksanız her iki asitte de çok dikkatli olmanız gerekiyor heryere oranlı sürmeniz gerekiyor kaç yapıyım derken göz çıkarmamak lazım çünkü.
Tca hiç kullanmadım açıkçası kullanmayı düşünmüyorum ciddi cesaret işi:18:
Laktik asiti ilk defa kullanacağım direkt kullanmayı düşünmüyorum ama bakalım aklımda 1-2 kullanma alternatifi oluşturdum, elime ulaşsın denemelerimi yapıp bilgilendireceğim. Aklımdayken ben her zaman 50+ faktör koruyucu kıllanıyorum
şuanda pirinç kepeği yağı kullanıyorum birde dışarı 50+sürmeden çıkmıyorum.Laktik asit deneyimlerinizi takipteyim tca braz risklymiş onudamerak edyorum
baş takipçiniz olarak locada yerimi alıyorumTca yapan arkadaşlar konular açtılar resimler eklediler çok ürkütücü ama yaz ayında yapılmamalı
artı 1 hafta deriyi kahverengi hale getirip geriliyor yanmış gibi, sosyal hayatla bağlarını 1 hafta kesti yapanlar takip ettiğim üzere:18:
Laktik asitim elime ulaşsın aklımda bir kaç formül var önce deneyip sonra sonuca göre sizlere paylaşacağım, tca dan çok çok çok masum bir asit olduğu kesin
Bende 50+ faktörcüyüm
baş takipçiniz olarak locada yerimi alıyorumtakipteyim sizin sorununuz ne tam olarak peki ?
Bende özellikle yüzüm için 50 faktör kullanıyorum
Bu arada tca'nın 1 hafta deriyi biraz koyulaştırdığı ve gerdiği doğru bu süre kişiden kişiye değişiyor aslında, işte zaten asıl problem o deri kalkınca pespembe tazecik deri oluyor onu iyi korumak lazım işte korumakda bu havada imkansız. Birde cilt çok önemli, çok büyük problem olmadığı sürece aslında tca'ya bulaşmamak en iyisi bence.
Ama elimden geldiğince sorularınıza bu konuda cevap verebilirim.
Bu asit, TCA beni korkutur vallaYa kötü olursa cildimiz
Aslında benim sorunumun %80 i merak
Kalan 20 si cildi ölü hücrelerden daha hızlı arındırıp yenilemek, zaten bakım yağlarım ve yaptığım nemlendirici kremimlede takviyeliyorum
50 yaşıma geldiğimde de taş hatun olucam ben
Benimde cildime bu kadar önem vermemin tek sebebi bu
Yüzümde pek problem oldugu söylenemez hafif hafif lekeler sadece. İleriye dönük yapıyorum hep bakımlarımı bende
Sıkı takipteyim kızlar sizi...
Bu tca ve asitleri öyle merak ettim ki...
Kediyi merak öldürürmüş
kızlar, biraz önce kargomu aldım. siparişi verdikten sonra mail atmıştım 2 tane de nane sabunu istiyorum ekler misiniz diye, ekleriz demişlerdi ama eklememişlerbir de siparişleri ahşap kutularda göndericeklerini söylemişlerdi, ama o da yok isyan mı etsek ne? neyse en azından indirimden faydalanmış oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?