Banyo sonrası solid parfümü bileklerime ve boynuma sürdüm ve evin içinde salındım :) Ev arkadaşım 5 dk sonra evin içinde gezinirken her yerin muhteşem koktuğunu söyledi ona gururla Doa farkı dedimHalen daha evin her tarafı kokuyor
Şampuanı gerçekten de dedikleri gibi az köpürüyormuş ki ben bitkisel içerikli yada dermokozmetik ürünler kullanıyorum yıllardır ona rağmen bana bile az köpürüyor gibi geldi neyse önemli olan bu değil önemli olan umarım dökülmemi engellicek ve saçıma zarar vermicek
Bu arada yeni katı parfümleri hemen bitirmeyin olur mu hemen sipariş veremeyebilirim tekrar
Lady ne işe yaradıklarını anlatabilirmisin cahil kaldım benLaktik asit ve tca bombasını keşfedenleri görebilir miyim
hmm mimoza mı alabilirim bidahakine.bu arada zambak çıkmış güzeldir diye tahmin ediyorum :114:Merilyn bendeki mimoza solid parfümBen ve arkadaşım çok beğendik valla hala mis gibi kokuyorum
Şu yeni ürünlerin ne işe yaradığını ben de merak ettim doğrusu
Lady ne işe yaradıklarını anlatabilirmisin cahil kaldım ben
aynen cnm ya ne işe yarar bu asitler :44: asit bunlar merak ettim sabah ayrıntıları öğrenmek için aramak lazım
Biri hemen bize bu asitleri anlatsınnnnnnn:84::84::84::84:
tca cesaret işi yahu aslında denildiği gibi çatlakları bide soyarak düzeltiyorsa denenmeli ama önce bir uzman tarafından uygulanmalı bencee
laktik asit hala araştırma aşamasında
bilgisi olup paylaşmayan arkadaşlar bi el atın şuna yahu ne yoruyonuz insanı aaa
Kimyasal pelingde kullanılan asitler ama bunların hangisinden ne kadar kullanılacagını bılmek guc degıl mı, ben daha önce yaptırmıstım kımyasal pelıng dermatolog uygulayacagı pelıngın kımyasalarını damlasını sayarak bırseyler yapıyordu bız bunun ne kadar oldugunu nasıl bılecegız hem sanırım yaz ayında soyma işlemı pek önerılmıyor, yoksa benım lekelerım ıcın harıka olurdu. Neyse net bılgıler gelır nasılsa zamanla anlarız.
Kızlar yeni siparişlerim geldi bugün..Ozon yağı da istemiştim..Tamam da nasıl kullanacağım?Herşeyden önemlisi nasıl saklayacağım?Sıvı birşey içinde kağıda sarılı birşey de var..Anlamadım valla.Yardımcı olun ne olur:
Kızlar yeni siparişlerim geldi bugün..Ozon yağı da istemiştim..Tamam da nasıl kullanacağım?Herşeyden önemlisi nasıl saklayacağım?Sıvı birşey içinde kağıda sarılı birşey de var..Anlamadım valla.Yardımcı olun ne olur:
Laktik asit sütte ve yorulmuş insan kasında bulunan bir asittir yahu, doanın sitesinde ne işi var?:44:
Ekleme: bir önceki mesajı okudum yine güzel birşey yapmışlar :)
O plastik kaptaki suyu boşalt canım metal kutuyu yine plastik kabına koy at difrize kullanacağın zaman çay kaşığının ucuyla çıkartırsın
Sıcağı pek görmemeli seri şekilde al ve koy terkrar yerine çünkü sıcak yağın barındırdığı ozonu salmasına sebep oluyor.
Cildine masaj yap o şekilde uyu sıkıştırır ve dolaşımı hızlandırır, göz altı şişlik ve morluklarına birebirdir bu cümleden anladığın üzere tüm göz çevrenede kullanabilirsin
sivilcesi olmayanlara yaramıcakmıÖzellikle sivilce sorunu yaşayanlara çok iyi gelecek
O suyu dökeyim yani öyle mi?Zaten deepfrize koydum orda bekliyor..Süreceğim nasıl olduğunu anlamadığımdan kullanamadım..Sitesine girip okudum yazmıyor..Dur o suyu dökeyim ben lavaboya..
sivilcesi olmayanlara yaramıcakmı
biran önce açıklamaları falan yazsalarda öğrensek inşallah nasıl ne kadar kullanılır onuda yazarlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?