- 14 Haziran 2012
- 337
- 348
- 103
kızlar inanamıyorum siteye bir bakıyım dedim TCA gelmiş ben çok aramıştım tri kloro asetik asiti ama az miktar olduğu için alamamıştım .
TCA çatlaklarda % 100 sonuç veren bir sistem yalnız çatlağın derinliğine oranla % miktarı artmakta sitede ki oranlar hafif çatlak ve cilt lekeleri olanlar için nasıl kullanıldığını merak edenler için tarif verebilirim ama yinede kendiniz evde yapmayın yanlış uygulama cilt de geri dönüşü olmayan tahribat ve lekelere sebep veriyor
bie diğeri ise laktik asit süper ötesi , LAKTİK ASİT VE SALİSİLİK ASİT cilt yanilemesi için bir çok pahalı kremlerde bulunan bir kimyasal madde bu solüsyonlardan az bir oranda duş jelinize katabilirsiniz( en iyi kullanım şeklidir ) BİLGİNİZE SORULARINIZ OLURSA CEVAPLARIM .öpüldünüz..
yaa bugün benim siparişlerim geldi ama hiç hediye göndermemişler. ( melissssaaacm bu laktik asidi % kaçlık olanından alalım 250ml lik duş jeline ne kadar koyalım? Ne dersin? TCA yı nasıl kullancaz benm de çatlaklarım ve bacaklarım da lekelerim var. (( kurtulmak istiorum...