• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doa Kozmetik Ürünleri

O suyu dökeyim yani öyle mi?Zaten deepfrize koydum orda bekliyor..Süreceğim nasıl olduğunu anlamadığımdan kullanamadım..Sitesine girip okudum yazmıyor..Dur o suyu dökeyim ben lavaboya..

Evet canım suyu dök tekrar metali plastik kabına koy difrizde tut sıcak ozon yağının düşmanı.
Çay kaşının ucuyla az miktar çıkartıp cildine, göz altına üstüne hafif masaj yapıp uyuyacaksın sabah yıka sonucu gör:34:

sivilcesi olmayanlara yaramıcakmı :50:
biran önce açıklamaları falan yazsalarda öğrensek inşallah nasıl ne kadar kullanılır onuda yazarlar :32:

Yarayacak hemde peeling etkisi ile ben aldım:32::46:

Kızlar yanlış bilgi vermek istemem ama laktik asiti gönül rahatlığıyla yazında kullanılabilir çünkü tca'daki gibi soyulma olayı olmuyor ama eminde değilim ön bilgi muhakkak yazarlar oraya, ama batık probleminiz varsa tca bende etki eden tek çözüm.

Bu arada bugn shea butterı ben bacaklarıma boylu boyunca sürdüm tca sonrası nemlendirme olayı için iyi geliyor baya, şu koku olayını bugün farkettim hatta baya koktu burnuma rahatsız edicek boyutta değil ama koku varmış anlamamışım hiç

batıklara çözüm dediiiii :52: ya bişeyde bana hitap etmesin beee :9:
ama güneşlenicez kışımı beklicez tatil sonrası bronz ciltte kötü bir sorun yaratır mı acaba :44:

Saç kremı ve bakım yagını karıstırıp kullanan arkadaslar cevap verırse sevınırım sızın saçınız yağlı olmadı mı?

Evet canım suyu dök tekrar metali plastik kabına koy difrizde tut sıcak ozon yağının düşmanı.
Çay kaşının ucuyla az miktar çıkartıp cildine, göz altına üstüne hafif masaj yapıp uyuyacaksın sabah yıka sonucu gör:34:

Yarayacak hemde peeling etkisi ile ben aldım:32::46:

sen var ya yine bir şeyler planlıyorsun :23:
subarum hadi cnm yorma bak uykum var bütün gün temizlik yaptım yorgunluktan ölüyorum sabah erken kalkcam hadi yazda yatim :14:

batıklara çözüm dediiiii :52: ya bişeyde bana hitap etmesin beee :9:
ama güneşlenicez kışımı beklicez tatil sonrası bronz ciltte kötü bir sorun yaratır mı acaba :44:

Canım ben 2 aydır tca uyguluyorum bacaklarıma lekelerim ilk defa bu kadar hafifledi ve batık oluşmamaya başladı artık, ama güneşe çıkmıyorum ben hiç ve güneşlenmiyorum güneşlenirsen leke olur, tatil sonrasıda uygulama yapılırsa ama nasıl olur bilemiyorum:26:

Saç kremı ve bakım yagını karıstırıp kullanan arkadaslar cevap verırse sevınırım sızın saçınız yağlı olmadı mı?

Canım bu karışımı normal saçlarını yıkadıktan sonra az bir miktar alıp saç derine ve saçlarına iyice yedir ondan sonra hemen bol su ile durula..Yanlız karışımı çok iyi ayarla kullanırken yani ne çok fazla nede çok az olsun....

Kızlar bugun benım de ürünlerım geldı eskı nesıl saç kremı va saç bakım yagını sızın söyledıgınız gıbı karıstırdım yıkamadan önce de sacımı nemlendırıp maske gıbı surdum ve yıkadıktan sonra krem olarak kullandım ama şimdi saçlarım kurudu yağlı kalmıs, e bız bu yağlı karısım kremı yıkadıktan sonra da suruyoruz ya krem yerıne ee saçı yağlı bırakıyor nasıl olacak?

Maske gibi kullanmıyorsun canım saç kremi gibi kullanıyorsun...:ssz:

sen var ya yine bir şeyler planlıyorsun :23:
subarum hadi cnm yorma bak uykum var bütün gün temizlik yaptım yorgunluktan ölüyorum sabah erken kalkcam hadi yazda yatim :14:

Dur tatlım laktik asit elime ulaşsın denemelerimi yapayım paylaşacağım azıcık sabır:1:
:21::16:

kızlar inanamıyorum siteye bir bakıyım dedim TCA gelmiş ben çok aramıştım tri kloro asetik asiti ama az miktar olduğu için alamamıştım .
TCA çatlaklarda % 100 sonuç veren bir sistem yalnız çatlağın derinliğine oranla % miktarı artmakta sitede ki oranlar hafif çatlak ve cilt lekeleri olanlar için nasıl kullanıldığını merak edenler için tarif verebilirim ama yinede kendiniz evde yapmayın yanlış uygulama cilt de geri dönüşü olmayan tahribat ve lekelere sebep veriyor

bie diğeri ise laktik asit süper ötesi , LAKTİK ASİT VE SALİSİLİK ASİT cilt yanilemesi için bir çok pahalı kremlerde bulunan bir kimyasal madde bu solüsyonlardan az bir oranda duş jelinize katabilirsiniz( en iyi kullanım şeklidir ) BİLGİNİZE SORULARINIZ OLURSA CEVAPLARIM .öpüldünüz..

ayrıca yaş ilerledikçe cilt dokusunda oluşan kırışılık ,elastikiyet kaybı doku altındaki liflerin bağ dokusunun zayıflaması ile KOLLAJEN (bag dokusunu oluşturan liflerin yapısını oluşturan hücrelerin arasını dolduran deride sıkılık sağlayan proteinlerdir. ) kaybı meydana gelir, bunun tedavisinde Kollajenin yerine, yine insanda doğal olarak deride bulunan hyalüronik asit denen başka bir madde kullanılmaktadır.bunun alternatifleri olan salisilik asit ve laktik asittir (bilginize).

Son düzenleme:
ayrıca yaş ilerledikçe cilt dokusunda oluşan kırışılık ,elastikiyet kaybı doku altındaki liflerin bağ dokusunun zayıflaması ile KOLLAJEN (bag dokusunu oluşturan liflerin yapısını oluşturan hücrelerin arasını dolduran deride sıkılık sağlayan proteinlerdir. ) kaybı meydana gelir, bunun tedavisinde Kollajenin yerine, yine insanda doğal olarak deride bulunan hyalüronik asit denen başka bir madde kullanılmaktadır.bunun alternatifleri olan salisilik asit ve laktik asittir (bilginize).

Güzel bilgiler yazmışsın ama herkesin bu açıklamaları okuyup anlamasını bekleyemeyiz, doa bir açıklamaları yazsın üstünden devam ederiz bizlerde bilgimizle yardımcı olmaya:34:

kızlar inanamıyorum siteye bir bakıyım dedim TCA gelmiş ben çok aramıştım tri kloro asetik asiti ama az miktar olduğu için alamamıştım .
TCA çatlaklarda % 100 sonuç veren bir sistem yalnız çatlağın derinliğine oranla % miktarı artmakta sitede ki oranlar hafif çatlak ve cilt lekeleri olanlar için nasıl kullanıldığını merak edenler için tarif verebilirim ama yinede kendiniz evde yapmayın yanlış uygulama cilt de geri dönüşü olmayan tahribat ve lekelere sebep veriyor

bie diğeri ise laktik asit süper ötesi , LAKTİK ASİT VE SALİSİLİK ASİT cilt yanilemesi için bir çok pahalı kremlerde bulunan bir kimyasal madde bu solüsyonlardan az bir oranda duş jelinize katabilirsiniz( en iyi kullanım şeklidir ) BİLGİNİZE SORULARINIZ OLURSA CEVAPLARIM .öpüldünüz..

Bu tca ile çatlaklardan kurtulucaz mı yani :)
Çatlak popo ve çatlak bacaklara veda mı edicez dersiniz:))))))):52:

Bilgiler için çok teşekkurler melisa.

Maske gibi kullanmıyorsun canım saç kremi gibi kullanıyorsun...:ssz:

Evet maske gıbı tarif etmemıstın sen sadece krem yerıne kullanınımını söylemıstın de ben de maske olarak da deneyım dedım çünkü bakım yağ ve besleyici kerem iyi gelir diye düşündüm. Akşam sanırım saçımı iyi yıkayamadım ve yıkadıktan sonra yağ ile karıştırdıgım bu kremden çok kullandım ben biraz bol bolcuyum herşeyi çok kullanıyorum, sabah yağlı gibi kaldığı içime sinmediği için tekrar yıkadım ve az kullandım bu defa kremden,
sonuç; gerçekten başka zamanlara oranla çok az sayılı saçım döküldü ıslakken taradığımda da ve makine ile kuruttuktan sonra baktım daha dolgun daha parlak gorundu saçım sanırım bunda bir buçuk aydır yaptığım bakımın da etkısı var şuan saçımda hiç kırık yok gayet sağlıklı gorunuyor bir iki ay sonra röfle yaptıracagım yenıden ( amora'nın uyguladıgı gıbı hındıstan cevızı yagının üzerine ) umarım röfleden sonra da yıne boyle sağlıklı gorunmeye devam eder saçım. Bu karısım gerçekten ıyı, yorumlarınızla harıkasınız kızlar :16:

Bnde laktik asit siparişimi verdim merakla bekliyorum:)
Babama varis için sabun aldım umarım memnun kalır anneme de melisa kremi aldım sürünsün bol bol:)
Benim tca deneyimim bol baya ama laktik asit deneyimim hiç yok, bakalım bu nasıl etki göstericek.
Birde ben %10luk aldım çok yüksek oranlı almadım sonuçları kullandıktan sonra yazarım bakalım nasıl olucak:34:

doa bunu nasıl düzeltecek acaba !!!!
2 ayrı sipariş vermiştim. biri bana diğeri arkadaşımın işyerine.
ikisinin adresine aynı yeri yazmışlar oysa adres kısmını net bişekilde yazmıştım. zaten evime geşen işyerine gitmiş ulaşılamamış ve subede bekliyor. şuan işyerine giden de benim ürünlerim. nasıl bu kadar beceriksiz olabildiler şaşrım doğrusu . hem adresler yanlış hem içerikler... nolcak bilemiyorum.

kızlar bu asitler ve tca hakkında bilgi verirmisiniz.Roaccutane tedavisi sonucu kalan sivilce izlerime uygulayabilir miyim ?

kızlar bu asitler ve tca hakkında bilgi verirmisiniz.Roaccutane tedavisi sonucu kalan sivilce izlerime uygulayabilir miyim ?

Laktik asitte peeling etkisinde ama tca kadar sonucu hızlı değil ki tca yapmak için uygun mevsimde değil.
Kullanılabilir ama tca kadar sert bir asitle başlamaktansa ben laktik asiti kullanmanızı zamana yaymanızı öneririm:34:
Bende laktik asitimin bana doğru gelişini bekliyorum:16:

Son düzenleme:
doa bunu nasıl düzeltecek acaba !!!!
2 ayrı sipariş vermiştim. biri bana diğeri arkadaşımın işyerine.
ikisinin adresine aynı yeri yazmışlar oysa adres kısmını net bişekilde yazmıştım. zaten evime geşen işyerine gitmiş ulaşılamamış ve subede bekliyor. şuan işyerine giden de benim ürünlerim. nasıl bu kadar beceriksiz olabildiler şaşrım doğrusu . hem adresler yanlış hem içerikler... nolcak bilemiyorum.

Çok can sıkıcı anlayabiliyorum bende bir türevini yaşamıştım ama bunu okuyup mutlaka gönlünüzü alacaklardır:31:

Back