• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doa Kozmetik Ürünleri

Banyo sonrası solid parfümü bileklerime ve boynuma sürdüm ve evin içinde salındım :) Ev arkadaşım 5 dk sonra evin içinde gezinirken her yerin muhteşem koktuğunu söyledi ona gururla Doa farkı dedim :1: Halen daha evin her tarafı kokuyor:16:
Şampuanı gerçekten de dedikleri gibi az köpürüyormuş ki ben bitkisel içerikli yada dermokozmetik ürünler kullanıyorum yıllardır ona rağmen bana bile az köpürüyor gibi geldi neyse önemli olan bu değil önemli olan umarım dökülmemi engellicek ve saçıma zarar vermicek :34:

Bu arada yeni katı parfümleri hemen bitirmeyin olur mu hemen sipariş veremeyebilirim tekrar :3:

O güzel kokulu olan hangisiiii :1:

Laktik asit ve tca bombasını keşfedenleri görebilir miyim :1::1:

Son düzenleme:
aynen cnm ya ne işe yarar bu asitler :44: asit bunlar merak ettim sabah ayrıntıları öğrenmek için aramak lazım

Merilyn bendeki mimoza solid parfüm :21: Ben ve arkadaşım çok beğendik valla hala mis gibi kokuyorum :16:

Şu yeni ürünlerin ne işe yaradığını ben de merak ettim doğrusu:1:

Merilyn bendeki mimoza solid parfüm :21: Ben ve arkadaşım çok beğendik valla hala mis gibi kokuyorum :16:

Şu yeni ürünlerin ne işe yaradığını ben de merak ettim doğrusu:1:
hmm mimoza mı alabilirim bidahakine.bu arada zambak çıkmış güzeldir diye tahmin ediyorum :114:

bi anlatan çıkmadı şu asitleri yaa :31:

tca cesaret işi yahu aslında denildiği gibi çatlakları bide soyarak düzeltiyorsa denenmeli ama önce bir uzman tarafından uygulanmalı bencee :51:
laktik asit hala araştırma aşamasında
bilgisi olup paylaşmayan arkadaşlar bi el atın şuna yahu ne yoruyonuz insanı aaa :20:

Kimyasal pelingde kullanılan asitler ama bunların hangisinden ne kadar kullanılacagını bılmek guc degıl mı, ben daha önce yaptırmıstım kımyasal pelıng dermatolog uygulayacagı pelıngın kımyasalarını damlasını sayarak bırseyler yapıyordu bız bunun ne kadar oldugunu nasıl bılecegız hem sanırım yaz ayında soyma işlemı pek önerılmıyor, yoksa benım lekelerım ıcın harıka olurdu. Neyse net bılgıler gelır nasılsa zamanla anlarız.

Kızlar bugun benım de ürünlerım geldı eskı nesıl saç kremı va saç bakım yagını sızın söyledıgınız gıbı karıstırdım yıkamadan önce de sacımı nemlendırıp maske gıbı surdum ve yıkadıktan sonra krem olarak kullandım ama şimdi saçlarım kurudu yağlı kalmıs, e bız bu yağlı karısım kremı yıkadıktan sonra da suruyoruz ya krem yerıne ee saçı yağlı bırakıyor nasıl olacak?

Lady ne işe yaradıklarını anlatabilirmisin cahil kaldım ben :1:

aynen cnm ya ne işe yarar bu asitler :44: asit bunlar merak ettim sabah ayrıntıları öğrenmek için aramak lazım

Biri hemen bize bu asitleri anlatsınnnnnnn:84::84::84::84:

:9::9::9:

tca cesaret işi yahu aslında denildiği gibi çatlakları bide soyarak düzeltiyorsa denenmeli ama önce bir uzman tarafından uygulanmalı bencee :51:
laktik asit hala araştırma aşamasında
bilgisi olup paylaşmayan arkadaşlar bi el atın şuna yahu ne yoruyonuz insanı aaa :20:

Kimyasal pelingde kullanılan asitler ama bunların hangisinden ne kadar kullanılacagını bılmek guc degıl mı, ben daha önce yaptırmıstım kımyasal pelıng dermatolog uygulayacagı pelıngın kımyasalarını damlasını sayarak bırseyler yapıyordu bız bunun ne kadar oldugunu nasıl bılecegız hem sanırım yaz ayında soyma işlemı pek önerılmıyor, yoksa benım lekelerım ıcın harıka olurdu. Neyse net bılgıler gelır nasılsa zamanla anlarız.

Şöyle söyleyeyim kızlar aldıkları asitler çok kaliteli o ne olduğu belirsiz sitelerden tca ve türevleri alınmasın diye getirttiler.:21:
Açıklamaları ilerleyen saatte siteye girilecekmiş ben şimdi kendi kimya bilgimle yazıp kafanızı karıştırmak istemiyorum:34:

Laktik asit sütte ve yorulmuş insan kasında bulunan bir asittir yahu, doanın sitesinde ne işi var?:27: :44:

Ekleme: bir önceki mesajı okudum yine güzel birşey yapmışlar :)

Son düzenleme:
Kızlar yeni siparişlerim geldi bugün..Ozon yağı da istemiştim..Tamam da nasıl kullanacağım?Herşeyden önemlisi nasıl saklayacağım?Sıvı birşey içinde kağıda sarılı birşey de var..Anlamadım valla.Yardımcı olun ne olur::50:

Kızlar yeni siparişlerim geldi bugün..Ozon yağı da istemiştim..Tamam da nasıl kullanacağım?Herşeyden önemlisi nasıl saklayacağım?Sıvı birşey içinde kağıda sarılı birşey de var..Anlamadım valla.Yardımcı olun ne olur::50:

cnm sitede açıklaması vardı okumadın mı :44:
bizler göz altlarımıza parmaklarımızla yedirerek kullanıyoruz yüzüne kullanan da var benim gibi bacaklarına sürende var yüzümede duruluk verdi ben çok sevdim bence sen sitedekinide oku :34:
cnm o sıvı olan su içindeki demir kutudaki ozon yağın
geldiği gibi dondurucuya koy tabi önce suyunu boşalt tekrar pilastik kutuya sonra dondurucuya
kullanmak istediğinde gerekli olan kadar al sonra hemen buzluğa fazla dışarda tutma hatta hemen al ve at öyle yani :)

Son düzenleme:

O plastik kaptaki suyu boşalt canım metal kutuyu yine plastik kabına koy at difrize kullanacağın zaman çay kaşığının ucuyla çıkartırsın:34:
Sıcağı pek görmemeli seri şekilde al ve koy terkrar yerine çünkü sıcak yağın barındırdığı ozonu salmasına sebep oluyor.
Cildine masaj yap o şekilde uyu sıkıştırır ve dolaşımı hızlandırır, göz altı şişlik ve morluklarına birebirdir bu cümleden anladığın üzere tüm göz çevrenede kullanabilirsin:9::16:

Son düzenleme:
O plastik kaptaki suyu boşalt canım metal kutuyu yine plastik kabına koy at difrize kullanacağın zaman çay kaşığının ucuyla çıkartırsın:34:
Sıcağı pek görmemeli seri şekilde al ve koy terkrar yerine çünkü sıcak yağın barındırdığı ozonu salmasına sebep oluyor.
Cildine masaj yap o şekilde uyu sıkıştırır ve dolaşımı hızlandırır, göz altı şişlik ve morluklarına birebirdir bu cümleden anladığın üzere tüm göz çevrenede kullanabilirsin:9::16:

O suyu dökeyim yani öyle mi?Zaten deepfrize koydum orda bekliyor..Süreceğim nasıl olduğunu anlamadığımdan kullanamadım..Sitesine girip okudum yazmıyor..Dur o suyu dökeyim ben lavaboya..

Kızlar yanlış bilgi vermek istemem ama laktik asiti gönül rahatlığıyla yazında kullanılabilir çünkü tca'daki gibi soyulma olayı olmuyor ama eminde değilim ön bilgi muhakkak yazarlar oraya, ama batık probleminiz varsa tca bende etki eden tek çözüm.

Bu arada bugn shea butterı ben bacaklarıma boylu boyunca sürdüm tca sonrası nemlendirme olayı için iyi geliyor baya, şu koku olayını bugün farkettim hatta baya koktu burnuma rahatsız edicek boyutta değil ama koku varmış anlamamışım hiç

O suyu dökeyim yani öyle mi?Zaten deepfrize koydum orda bekliyor..Süreceğim nasıl olduğunu anlamadığımdan kullanamadım..Sitesine girip okudum yazmıyor..Dur o suyu dökeyim ben lavaboya..

Evet canım suyu dök tekrar metali plastik kabına koy difrizde tut sıcak ozon yağının düşmanı.
Çay kaşının ucuyla az miktar çıkartıp cildine, göz altına üstüne hafif masaj yapıp uyuyacaksın sabah yıka sonucu gör:34:

sivilcesi olmayanlara yaramıcakmı :50:
biran önce açıklamaları falan yazsalarda öğrensek inşallah nasıl ne kadar kullanılır onuda yazarlar :32:

Yarayacak hemde peeling etkisi ile :32::46:

Back