Dizi Tadında Bir Akşam

Bile bile yanında neden kalıyorsunuz peki , inanın merak ettim

O da var tabi ki de ama zaten diğer kadınla konuşmuş. Aldatıldığını öğrenmiş. Öğrendikten sonra hala o adamı ve kadını kaale alıp, iletişimi devam ettirmesi yanlış.

evet, aynen. benim ego ile ilgili demek istediğim de oydu. yani olaylar bu kadar çirkinleşmişken ego meselesi olan tek şeyin test yaptırmak olması bana tuhaf geldi

evet, aynen. benim ego ile ilgili demek istediğim de oydu. yani olaylar bu kadar çirkinleşmişken ego meselesi olan tek şeyin test yaptırmak olması bana tuhaf geldi
Çok haklısınız. Allah kimseyi şaşırtmasın gerçekten. Umarım farkına varır da kendini böyle saçma bir şey için üzmekten vazgeçer.

Kondomla da bulaşan hastalıklar var biliyorsundur umarım.

sayın üye gerçekten ama gerçekten böyle bir konuyu yaşayıp bir de üstüne millete böyle tavsiyeler de mi bulunuyorsun?
yani sen tavsiye veriyorsun çekinmiyorsun?
bir sorunum olsa tavsiye alacağım son insan bu konudaki olayları yaşayan insan olurdu sanırım.

aslında testi yaptırmış olmak adamdan ayrılmak için harika bahane. seni kandırdım sandın ama bak ben dürüsttüm, korkmadan test yaptım, bana güvenmeyen birini istemem diyip sıyrılınabilirmiş.

ya ne sıyrılması kadın bir de diyor ki otel yalan oldu shdjdjdkdk
ya bence fake, çok fena feykleniyoruz

Adam konuşmadığımız bir günün ardından beni engellemiş wpdan. Ben de onu engelledim ve sanırım bu durumda bitmiş oldu.

yoooooo sadece tuhaf ilişkinize dislike atıyoruzzzz
Ben de evlilik kurumunu banal buluyorum diyelim, her evlilikle ilgili konuya dislike mı atmam lazım?
Ben fuckbuddy-lovebuddy ilişkilerine karşı değilim. Siz karşıysanız yaşamazsınız. Zorlamıyorum ya.

Ben de evlilik kurumunu banal buluyorum diyelim, her evlilikle ilgili konuya dislike mı atmam lazım?
Ben fuckbuddy-lovebuddy ilişkilerine karşı değilim. Siz karşıysanız yaşamazsınız. Zorlamıyorum ya.
sorun fuckbuddy ilişkisi de değil sizin hayatınız banane.sorun kendini ezdiren kadın olmanız.bir erkeğin ne derse size yaptırması.iyi geceler

Çok haklısınız. Allah kimseyi şaşırtmasın gerçekten. Umarım farkına varır da kendini böyle saçma bir şey için üzmekten vazgeçer.
Sevgilisi olan(?) bir adamla görüştüğüm için üzüldüm. Sonra adamın iyi biri olmamasına üzüldüm. Muhtemelen kadınla arayı düzeltmek için beni manipüle edip kan verdirtmesine izin verdiğim için üzüldüm. Gururum kırılmış, yalanlara inanan bir salak gibi hissediyorum. Bundan nasıl vazgeçeceğim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…