- 17 Ocak 2020
- 27.476
- 39.686
-
- Konu Sahibi Meredith Grey
Uye cagirmak yasaktı sankiyanliş biliyorsam birileri düzelti versin lütfen bebeklinick yapman guzum şöyle şeyler ERaa
Bile bile yanında neden kalıyorsunuz peki , inanın merak ettimMerhabalar herkese,
Bir süredir görüştüğüm birisi var. Hayli keyifli vakit geçiriyorduk. Lakin son zamanlarda güvenilir biri olmadığına dair süpheler düştü içime.
Ne yapıp ettiğine bir bakayım dedim. Az takipçili bir kadın hesabıyla sürekli takipten çıkıp, yine birbirlerini takip ettiklerini fark ettim. Kadın biyografisine bazen aşk cümleleri bazen atarlı giderli şeyler yazıyordu. Huylandım açıkçası.
Geçenlerde o kadının kim olduğunu sordum. Kem küm etti. Önce eski bir dostum dedi, biraz daha sorgulayınca ben saplantılı birisi, eski sevgilim falan dedi. Ben de blöf yaptım. Peşini bırakmasını sağlayacaksa ona mesaj atayım dedim. Sakın yapma, tehlikeli insanlar bunlar dedi. Bunu diyen adam polis, ablası savcı bu arada
Son zamanlarda başka mevzular da oldu ve içim hiç rahat etmedi. Kadına mesaj attım. Kadın da sevgilisi olduğunu söyledi. Bize mutluluklar diledi sözde. Ve nedense benim hamile olduğum sonucunu çıkarmış.
Benimkine de mesaj attığımı söylemiş, ayrıca hamile olabilir demiş. O gün büyük bir kavga ettik. Kadınla birbirlerini takipten çıktılar. Ertesi gün bütün gün gidip kan testi yaptırmamız konusunda başımın etini yedi. Kabul etmedim. Akşam sahile gidelim o zaman dedi. Hastaneye gitmemek şartıyla kabul ettim. Yolda yarın için bir otelde yer ayırttığından bahsetti.
Bir hastanenin önünde durduk. Ben arabadan inmedim. Sinirlendi, son hız bana bağıra bağıra araba kullanmaya başladı. O kadar büyük bir kavga ettik ki adamın bütün kolu tırmık içinde kaldı. En sonunda gittik testi yaptırdık. Güzel bir akşam geçirdik.
Beni bıraktıktan yarım saat sonra Instagram'dan engellediğini ve o kadınla yeniden takipleştiklerini gördüm. Sözde kadın mesajların fotoğrafını atmış buna. Bu da benim gerçek yüzümü görmüş. Ama yine de yarın otele gidecekmişiz. Sonra kadın bana yazdı. Sevgilisi değilmiş ama ona yar olmadıysa kimseye yar etmezmiş. Ciğerini sökerim falan dedi töre dizisi loading
Nasıl bir şeyin içine düştüm ben? Anlayamadım. Ne yapsam onu da bilmiyorum. Adamı engellemeyi düşündüm, kadından korkup engellediğimi düşünür diye vazgeçtim. Bir yandan egoma tekme yemiş gibi hissediyorum gidip kuzu gibi kan verdim diye. Bi akıl verin hatunlar ne yapayım
Hanımlar, sebebini anlamadığım bir şekilde beni yerden yere vurmaktan ziyade destek olsanız, akıl verseniz? Ben bile bile seçmedim ya sevgilisi olan adamı.
O da var tabi ki de ama zaten diğer kadınla konuşmuş. Aldatıldığını öğrenmiş. Öğrendikten sonra hala o adamı ve kadını kaale alıp, iletişimi devam ettirmesi yanlış.
Çok haklısınız. Allah kimseyi şaşırtmasın gerçekten. Umarım farkına varır da kendini böyle saçma bir şey için üzmekten vazgeçer.evet, aynen. benim ego ile ilgili demek istediğim de oydu. yani olaylar bu kadar çirkinleşmişken ego meselesi olan tek şeyin test yaptırmak olması bana tuhaf geldi
Eraa ne hakkaten yaYaaa aynı şeyi yazmışız hemen hemen.
Bende bı önceki etikete dovusmen guzum yazmıştım
Bu arada ERAAaa yazmışsın o ne
O değil bu değil. Konu ne?Kanı verdik, gerginlik bitti. Gittik sahile.
Yani ben anlamıyorum şu an konu bu mu?
Sinir krizi geçirince ay şunu yapayım bunu yapayım diye düşünemedim açıkçası.Bu arada karşındaki insanı tırmalamak nedir ya. Neyse seviyeler ortada, hayatta mutluluklar
Kondomla da bulaşan hastalıklar var biliyorsundur umarım.
aslında testi yaptırmış olmak adamdan ayrılmak için harika bahane. seni kandırdım sandın ama bak ben dürüsttüm, korkmadan test yaptım, bana güvenmeyen birini istemem diyip sıyrılınabilirmiş.
YaaaR=977680]@zorunlunick[/USER] eraa yazmamisim oraya telefondan bir smile eklemisim onuda sanirim kk desteklememis oyle bir sey cikmis
ee zaten adamın sevgilisi değilmişsiniz takılıyormuşsunuz sadece.Adam konuşmadığımız bir günün ardından beni engellemiş wpdan. Ben de onu engelledim ve sanırım bu durumda bitmiş oldu.
yoooooo sadece tuhaf ilişkinize dislike atıyoruzzzzYoo, gayet de muhafazakar yaşam tarzına uymadığım için seri dislike atanlar var.
Ben de evlilik kurumunu banal buluyorum diyelim, her evlilikle ilgili konuya dislike mı atmam lazım?yoooooo sadece tuhaf ilişkinize dislike atıyoruzzzz
sorun fuckbuddy ilişkisi de değil sizin hayatınız banane.sorun kendini ezdiren kadın olmanız.bir erkeğin ne derse size yaptırması.iyi gecelerBen de evlilik kurumunu banal buluyorum diyelim, her evlilikle ilgili konuya dislike mı atmam lazım?
Ben fuckbuddy-lovebuddy ilişkilerine karşı değilim. Siz karşıysanız yaşamazsınız. Zorlamıyorum ya.
Sevgilisi olan(?) bir adamla görüştüğüm için üzüldüm. Sonra adamın iyi biri olmamasına üzüldüm. Muhtemelen kadınla arayı düzeltmek için beni manipüle edip kan verdirtmesine izin verdiğim için üzüldüm. Gururum kırılmış, yalanlara inanan bir salak gibi hissediyorum. Bundan nasıl vazgeçeceğim?Çok haklısınız. Allah kimseyi şaşırtmasın gerçekten. Umarım farkına varır da kendini böyle saçma bir şey için üzmekten vazgeçer.
Böyle bir kavgadan olaydan sonra ne güzel akşamı ya? Bir de bunların üstüne ne oteli? Engelleyin bu adamı gitsin.O kadar büyük bir kavga ettik ki adamın bütün kolu tırmık içinde kaldı. En sonunda gittik testi yaptırdık. Güzel bir akşam geçirdik.
Ya bir ben mi anlamadım beynim yandı benim ya :)eski nikinizi hatırladımmm .yorumlarımı geri alıyorummm yorumm yokkkkkkkk.