- 12 Kasım 2010
- 2.873
- 16.549
- 39
-
- Konu Sahibi Meredith Grey
Karşı taraftan cinsel hastalık testi isteyip de birlikte olabiliyorsunuz hani.Daha önce çocuk aldirdigi kadınla eklesip duran adamin foyasini ortaya çıkartıyorsun,sonra ödül verir gibi otele gidip bir de sevisiyor musun??
Madem fuckbuddy adamın niye iliskilerini kurcaliyorsun, kıskançlıkla kolunu cirmaliyorsun?
Madem lovebuddy seni alanen boynuzlayan adamla neden hala devam ediyorsun??
Ne saçma bir konumda bırakmışsin kendini.
Ayrıca aktif cinsel hayatı olan bir kadın nasıl kondom kullanmaz ya, yorumlarını okudukça akıllı mantıklı biri sanırdım seni, üzüldüm gerçekten.
O telefonda carlayan kadının varsa hastalığı,şu an sende. Biliyorsun değil mi??
Siğiller,bir ömür sürecek bağışıklık hastalığı,hpvler,aidsler,istenmeyen gebelikler... Her şeye açıksin şu an.
Yaşayacaksan yine yasa cinselligini ama kendine biraz saygın olsun, korun mutlaka.
Hayır, tam tersi ilişkinin en en en başında kondom kullanıyoruz ve iliskinin en sonunda çıkartıp atıyoruz.Karşı taraftan cinsel hastalık testi isteyip de birlikte olabiliyorsunuz hani.
Kondomla da bulaşan hastalıklar var biliyorsundur umarım.Hayır, tam tersi ilişkinin en en en başında kondom kullanıyoruz ve iliskinin en sonunda çıkartıp atıyoruz.
Yani benim bildiğim olması gereken bu, bir ömür hastalık peşinde koşmaktan çok daha kolay bir yöntem değil mi?
Epilepsi hastasıyım zaten. Uyku, yemek düzenime dikkat etmem lazım. 3 saatlik uykuyla duruyorum ve doğru düzgün bir şey yiyemedim stresten.Okurken basım ağrıdı sen bunu yaşıyorsun
Adam başımın etini yedi. Yolda bağıra bağıra kavga ediyoruz. Epilepsi hastasıyım, o durumda kriz geçirmek istemeyip ok vereyim de kanı bitsin şu tantana demiş olamaz mıyım?Adam boynuzu takmış hala mesaj gelsede otele gitsem derdinde... kalaki kendinden eminsen ne diye teste gittin? Millette ne değişik hayatlar var kk sayesinde öğreniyoruz..
Sonrasında nasıl güzel bir akşam geçirebiliyorsunuz peki?Adam başımın etini yedi. Yolda bağıra bağıra kavga ediyoruz. Epilepsi hastasıyım, o durumda kriz geçirmek istemeyip ok vereyim de kanı bitsin şu tantana demiş olamaz mıyım?
Mesaj gelse cidden otele gidecekmisin?Adam başımın etini yedi. Yolda bağıra bağıra kavga ediyoruz. Epilepsi hastasıyım, o durumda kriz geçirmek istemeyip ok vereyim de kanı bitsin şu tantana demiş olamaz mıyım?
Harbiden ne diyorsun sen ya
Kanı verdik, gerginlik bitti. Gittik sahile.Sonrasında nasıl güzel bir akşam geçirebiliyorsunuz peki?
Hpv erkeklerde testte cikmiyor ki.Karşı taraftan cinsel hastalık testi isteyip de birlikte olabiliyorsunuz hani.
Hayır. Sadece reddetmek moral verecek.Mesaj gelse cidden otele gidecekmisin?
Konunun bütünü, yaşayanlar çok mantıklı normal şeyler çünkü, haklısınız bende neye takılıyorsam böyle.Kanı verdik, gerginlik bitti. Gittik sahile.
Yani ben anlamıyorum şu an konu bu mu?