Dizi Tadında Bir Akşam

En cok hosuma giden birbirini yolup sonra aksam birlikte keyifle gecirmek kismi oldu, bundan sonra kocami yemege agzina kurekle vurup cagiricam, tabagi da kafasina geciririm, sonrasinda kelebekler bocekler
Kavga sonrası bazı şeyler daha tutkulu olabiliyor, tabi buna kol tırmıklamaca dahil değil :)

Hayır değil. Zaten o kişiler de yıllar öncesi, gençlik zamanlarımdı.
Konularınızın arasında bir tane daha polis vardı çok iyi hatırladığıma eminim. Eğer oysa bu adama lütfen bir şans daha vermeyin kafayı yemiş belli hiç düzgün birisi değil. Bu kadar dramın içine girip kendinizi yıpratmaya ne gerek var. Boşverin gitsin.

Konularınızın arasında bir tane daha polis vardı çok iyi hatırladığıma eminim. Eğer oysa bu adama lütfen bir şans daha vermeyin kafayı yemiş belli hiç düzgün birisi değil. Bu kadar dramın içine girip kendinizi yıpratmaya ne gerek var. Boşverin gitsin.
Teşekkür ederim bu yapıcı yorumunuz için. Engelledim. Şimdi sanırım tüm mesajlarımızı silmek diğer adım ama bunu yapmak da korkutuyor.

Kork tabii, niye korktugunu anlamadim gerci ama olsun
Ne biliyim gaz verin de silem.

Zamanında eski sevgilim bana taşınacağı günden önceki gün buradan verdiğiniz gazla çocuktan ayrıltıp evsiz bırakmıştık garibanı topumuz :///

X