Dizi Tadında Bir Akşam

Aşık değilim. Sadece egoma tekme yediğim için üzüldüm. Karşımdakinin de egosuna tekme atmak, canini acıtmak istedim.

Öğyykkk bacım anladik en cok sen sevişiyon bari evli nişanlı sevgilisi olanlar olmasın
Bu çok hadsizce ve mide bulandırıcı bir yorum. Nasıl bu cüreti kendinde bulabiliyorsun?

Ben bu kadından haberim olmadan bu adamla görüştüğümü ayan beyan yazmışım. Ama seni az çok biliyorum. Kaostan besleniyorsun. Illa kışkırtıcı bir yorum yapacaksin.

Biz seni bilmiyoruz çünkü

Aşık değilim. Sadece egoma tekme yediğim için üzüldüm. Karşımdakinin de egosuna tekme atmak, canini acıtmak istedim.
aşık değilseniz ne gerek var zaten sevgilisi değilsiniz.başka bir yakışıklı adam bulursunuz olur biter

Ya bırakın ne otele gidin ne de görüşün bundan sonra. Adam da kadın da tekinsiz tiplere benziyor ayrıca adam sizi de o kadını da sadece fb olarak görüyor bu belli birşey. Diziden korku filmine dönmesin bu iş, otelin camından ya da kayalıklardan düşerek gerçekleşen şaibeli ölümleri görüyoruz haberlerde, bi de bunun ablası da savcıymış, örterler üzerini bi güzel, kim vurduya gidersiniz. Senaryoyu yazdım ama oluyor mu oluyor yani manyak çoook...

Teşekkür ederim düşünceli yorumunuz için.

Muhtemelen kadınların peşinden koşması hoşuna gidiyor. Yoksa 30 yaşında insanların sürekli birbirlerini takipten çıkıp tekrar takip etmesi falan normal değil.

Hic birsey anlamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…