- 5 Şubat 2015
- 5.233
- 6.047
-
- Konu Sahibi Meredith Grey
Önce davranıp, bütün gün konuşmadığımız halde o beni engellemiş biraz önce. Ben de engelledim şimdi.Böyle bir kavgadan olaydan sonra ne güzel akşamı ya? Bir de bunların üstüne ne oteli? Engelleyin bu adamı gitsin.
Kim ki ceyceycimeski nikinizi hatırladımmm .yorumlarımı geri alıyorummm yorumm yokkkkkkkk.
anne boleyn di eski niki.orda tonlarca böyle konusu vardı.o yüzden gerek yok yorum yapmama.kendi hayatıYa bir ben mi anlamadım beynim yandı benim ya :)
Bir şey sorabilir miyim? Ben sizin konularınızı okudum burada daha önce konu açtığınız kişi mi bu adam?Önce davranıp, bütün gün konuşmadığımız halde o beni engellemiş biraz önce. Ben de engelledim şimdi.
anne boleyn di eski niki.orda tonlarca böyle konusu vardı.o yüzden gerek yok yorum yapmama.kendi hayatı
Hayır değil. Zaten o kişiler de yıllar öncesi, gençlik zamanlarımdı.Bir şey sorabilir miyim? Ben sizin konularınızı okudum burada daha önce konu açtığınız kişi mi bu adam?
Onlar çıraklık zamanlarıydı. olaydaki polisimiz ustalık eseri herhaldeHayır değil. Zaten o kişiler de yıllar öncesi, gençlik zamanlarımdı.
Kavga sonrası bazı şeyler daha tutkulu olabiliyor, tabi buna kol tırmıklamaca dahil değil :)En cok hosuma giden birbirini yolup sonra aksam birlikte keyifle gecirmek kismi oldu, bundan sonra kocami yemege agzina kurekle vurup cagiricam, tabagi da kafasina geciririm, sonrasinda kelebekler bocekler
Yok be. Ustalık eserim vardı. Uzun süre buralarda yoktum. Güzeldi ilişkimiz..Onlar çıraklık zamanlarıydı. olaydaki polisimiz ustalık eseri
Konularınızın arasında bir tane daha polis vardı çok iyi hatırladığıma eminim. Eğer oysa bu adama lütfen bir şans daha vermeyin kafayı yemiş belli hiç düzgün birisi değil. Bu kadar dramın içine girip kendinizi yıpratmaya ne gerek var. Boşverin gitsin.Hayır değil. Zaten o kişiler de yıllar öncesi, gençlik zamanlarımdı.
diğer çocukta polisti ama öyle hatırlıyorumOnlar çıraklık zamanlarıydı. olaydaki polisimiz ustalık eseri herhalde
Ben de eminim hattadiğer çocukta polisti ama öyle hatırlıyorum
Teşekkür ederim bu yapıcı yorumunuz için. Engelledim. Şimdi sanırım tüm mesajlarımızı silmek diğer adım ama bunu yapmak da korkutuyor.Konularınızın arasında bir tane daha polis vardı çok iyi hatırladığıma eminim. Eğer oysa bu adama lütfen bir şans daha vermeyin kafayı yemiş belli hiç düzgün birisi değil. Bu kadar dramın içine girip kendinizi yıpratmaya ne gerek var. Boşverin gitsin.
diğer çocukta polisti ama öyle hatırlıyorum
Ahahahahaha iyi neşelendim sayenizde gece gece :)Adam hem aldatiyo, hem de otel rezervasyonu iptal mi, hala gidilicek mi aramiyo bile, şu saat olmus insan haber verir, saygisiz gibi sanki
Kork tabii, niye korktugunu anlamadim gerci ama olsunTeşekkür ederim bu yapıcı yorumunuz için. Engelledim. Şimdi sanırım tüm mesajlarımızı silmek diğer adım ama bunu yapmak da korkutuyor.
Sizin de kullanıcı adınız değişmiş galiba :)Konuyu okuyunca aklıma o polis çocuk geldi benimde
Ne biliyim gaz verin de silem.Kork tabii, niye korktugunu anlamadim gerci ama olsun